Honor Band 7 5502AAMQ, meteorfekete

A HONOR Band 7 mesterséges intelligenciával felvértezve segít, hogy jobban kezelhesd az egészségedet és a jólétedet azáltal, hogy az eszköz pontos méréseket és nyilvántartásokat készít a pulzusszámról, az alvásról, a stresszről és más többdimenziós egészségügyi paraméterről. 

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
17 990 Ft
Online kedvezmény

-900 Ft

Kedvezményes tartozék ár
17 090 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Stílusos pántkialakítás és színek
A minden alkalomhoz illő HONOR Band 7 1,47” -es, színes AMOLED kijelzője 2,5D ívelt üveggel, 282 PPI felbontással és körülbelül 18 g1 tömeggel rendelkezik. A stílusos kiegészítőt fémtextúrás permetezési eljárással és magasfényű textúrával gyártják. Az új színekkel és a választható óralapok változatosságával könnyedén megmutathatod személyiségedet, közben hangulatodhoz és stílusodhoz is igazíthatod az eszközt.
A két színben – meteorfekete és korallpink – kapható HONOR 7 Band számos funkciót kínál azoknak, akiket vonz az egészség, a wellness, a sport és az intelligens élet világa. A 14 napos akkumulátor-üzemidő2 és a gyorstöltés jobb egészségmenedzsmentet, valamint nagyobb kényelmet és komfortot biztosít mindenki számára.
 

MI-vel még hatékonyabb egészségellenőrzési képességek
A HONOR Band 7 mesterséges intelligenciával felvértezve segít, hogy jobban kezelhesd az egészségedet és a jólétedet azáltal, hogy az eszköz pontos méréseket és nyilvántartásokat készít a pulzusszámról, az alvásról, a stresszről és más többdimenziós egészségügyi paraméterről. Mindezek alapján a Band7 edzési ajánlásokat is tesz, melyekkel javíthatod az életminőségedet.

Az eszköz a HONOR vezető egészségügyi technológiáját használva biztosít egésznapos pulzusmérést3 is, amely a HONOR hosszú ideje felhalmozott pulzusmérési tapasztalatait felhasználva pontos adatokat kínál nemtől, kortól és csuklómérettől függetlenül. A professzionális optikai alkatrészek és az AI-algoritmusokkal ellátott chipkészlet használatával jelentősen javíthatod a pulzusszám-monitorozás pontosságát, és a valós idejű precíz adatokat biztosít számodra, hogy jobban megismerhesd fizikai állapotodat.

A HONOR Band 7 egésznapos véroxigén-ellenőrzővel4 is rendelkezik, amely rezgéssel figyelmeztet, ha az érték alacsony szinten jár. Az okoskarkötő professzionális alváskövetővel5 is rendelkezik, amely pontosan rögzíti az alvásminőséget.

96 sportmód
A sportoláshoz és extrém tevékenységekhez is kiváló társ lehet az eszköz, ugyanis 96 féle edzésmód van előtelepítve rá, amelyek között megtalálható a futás, a gyaloglás, a kerékpározás, az úszás, az elliptikus edzés, az evezés, a szabadedzés és az újonnan hozzáadott ugrókötelezés. A HONOR Band 7 valós időben rögzíti a sport adatokat, így könnyen nyomon követheted teljesítményedet és eredményeidet. A rögzített egészségi állapotadataidat felhasználva a zsírégető6 ajánlási funkció tudományos alapokra helyezve javíthatja az edzési eredményeket azáltal, hogy megtalálja a tökéletes zsírégető zónát, valamint a legjobb zónát az állóképesség javításához. Edzés közben a HONOR Band 7 valós időben emlékeztet, hogy a hatékony zsírégető tartományon belül maradjon, az edzés után pedig megjelenik a becsült elégetett súly mértéke is.

A nagyobb kényelem érdekében közvetlenül a HONOR Band 7 készülékedről kezelheted edzéseidet anélkül, hogy a mobiltelefonodhoz kellene nyúlnod.

Az okos élet élménye
Az egészség- és sportkövetési lehetőségeken túl a funkciókban gazdag HONOR Band 7 egy átfogó intelligens életérzést is nyújt számodra. Számos opciót kínál, mint például a telefonkeresés funkció7. A HONOR Band 7 emellett hasznos asszisztensként is működik, amellyel közvetlenül a HONOR Band 7-ről olvashatsz üzeneteket8, kezelheted a bejövő telefonhívásaidat, megtekintheted az időjárás-előrejelzést9, beállíthatsz ébresztőt, vezérelheted a zenelejátszást10, sőt, távolról vezérelheted a telefonoddal való fényképezést is11.

14 napos akkumulátor-üzemidő és szupergyors töltés
A nagyobb kényelem és a fogyasztói élmény fokozása érdekében a HONOR Band 7 14 napos12 akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Az üzleti utazásokhoz és nyaralásokhoz is hasznos óra intenzív használat esetén akár 10 napig, átlagos használatkor pedig akár két hétig is üzemelhet14. A gyorstöltésnek köszönhetően a HONOR 7 Band mindössze öt perc töltés után is akár két napig bírja a használatot.

Kompatibilitás
Android 9.0 vagy újabb
iOS 11.0 vagy újabb

Megjegyzés:
1 A pánt nélkül. A tényleges méretek az egyes termékek között eltérhetnek. Minden specifikáció a tényleges termékre vonatkozik.
2 A HONOR belső laboratóriumainak mérései alapján. A tényleges töltési sebesség és az akkumulátor élettartama kismértékben eltérhet olyan tényezők miatt, mint például a tesztkörnyezet. A konkrét használattól ezek az értékek eltérhetnek.
3 A termék nem orvosi eszköz. Minden eredmény csak referenciaként szolgál, és nem alapozható rá diagnózis és kezelés.
4 A véroxigén-telítettségi szintje a véroxigén- és hemoglobinkapacitásának százalékos arányát méri a teljes hemoglobinkapacitáshoz képest, ami a vér oxigénkoncentrációját jelenti. Fontos élettani paraméter, amely tükrözi a légzés, az anyagcsere és a keringés funkcióit. A vér oxigénszintjének 24/7-es követése inkább szakaszos és periodikus, mint valós idejű. Ehhez a funkcióhoz be kell kapcsolni a HONOR Health alkalmazásban az automatikus véroxigén-követést. Az eszköz vibrálva jelzi, ha a vér oxigéntelítettségi szintje nem alvó állapotban a beállított határérték alatt van. A termék nem orvosi eszköz. Minden megadott eredmény csak referenciaként szolgál, és nem elegendő alap diagnózishoz és kezeléshez. A véroxigénszint monitor nem érhető el Japánban, Koreában és a kínai Tajvan piacán.
5 A 20 percnél rövidebb, szórványos alvásokat és a szokatlan környezetben történő alvást (például utazás közbeni alvás) nem rögzíti. A konkrét mérések változhatnak objektív tényezők, például a felhasználói szokások, valamint az egyéni különbségek és a környezeti tényezők miatt. Kérjük, tekintse meg a tényleges helyzetet. A termék nem orvosi eszköz. Minden eredmény csak referenciaként szolgál, és nem alapozható rá diagnózis és kezelés.
6 A zsírégető funkció 2023 első felében támogatja a kültéri futó sportmódot, a többi edzésmódot pedig később OTA-frissítés után támogatja majd.
7 A telefonkereső funkció támogatja az Android 9.0 és újabb telefonokat, ha azok a HONOR Health App alkalmazáshoz csatlakoznak. Az iOS-es készülékek később lesznek támogatva.
8 Ahhoz, hogy értesítést kapjon a HONOR Band 7 új üzenetekről, a felhasználóknak engedélyezniük kell az üzenetfogadási funkciót a HONOR Health App alkalmazásban.
9 Az időjárás-értesítések az iOS 11.0 és újabb verziók, valamint az Android 9.0 és újabb verziók számára érhetőek el.
10 A zene távoli vezérlése nem érhető el az iOS-eszközökhöz csatlakoztatott termékek esetében. Csak az Android 9.0 vagy annál újabb telefonok esetében érhető el Bluetooth-csatlakozással.
11 A távoli fotózás csak a Magic UI 6.0 vagy újabb verziójú HONOR telefonokhoz csatlakoztatott termékek esetében érhető el.
12 A fenti adatok a HONOR belső laboratóriumai által meghatározott körülmények között végzett vizsgálatok során kapott elméleti értékek. A tényleges adatok az egyes termékek között eltérhetnek, és a hálózati feltételek vagy a felhasználói szokások függvényében mások lehetnek. Kérjük, tekintse meg a tényleges termékeket.
13 A 14 napos tipikus használat egész napos pulzusmérést, általános alváskövetést, heti 30 perc testmozgást, értesítéseket (50 üzenet, 6 bejövő hívás és 3 riasztás naponta), napi 200 alkalommal kivilágított képernyőt jelent, és a becslés ezek szerint született.
14 A 10 napos intenzív használat egész napos pulzusmérést, professzionális alváskövetést, heti 60 perc testmozgást, értesítéseket (50 üzenet, 6 bejövő hívás és 3 riasztás naponta), napi 500 alkalommal világító képernyőt jelent, és a becslés ezek szerint született.

 

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 18 g
Méret 43 X 25,4 X 10,99 mm
Egyéb jellemzők
IPX Szabvány 5ATM
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.