Honor Watch GS 3 55026994, Éjfekete

 • Ívelt képernyő és karcsú dizájn
 • 3D ultra ívelt karcsú kialakítás
 • 10,5 mm-es karcsú készülékház
 • Körülbelül 44 g-os súly

Olvass tovább...

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Ívelt képernyő és karcsú dizájn
A HONOR Watch GS 3 1,43 hüvelykes AMOLED-képernyővel és 326 PPI-s felbontással1 rendelkezik. A teljesen új 3D-s ultra ívelt karcsú dizájn kifogástalan letisztultságot biztosít. A kiemelkedő képminőség csodás vizuális élményt nyújt.

Luxus minőségű kidolgozottság az elegáns megjelenés érdekében
A 10,5 mm-es karcsú készülékházzal rendelkező HONOR Watch GS 3 súlya körülbelül 44 g, és kényelmesen viselhető. Az óra tetszetős megjelenéséről teljesen polírozott, alacsony széntartalmú 316L rozsdamentes acél gondoskodik.

Minden formának megvan a maga története
Éjfekete: a fekete és a vörös dinamikus kombinációja a gátak nélküli, folyamatos fejlődést jelképezi.

Művészi számlap kreatív stílusokkal
A lélegzetelállító művészi számlapot az inspiráció és a technológia kombinációja ihlette. Bármelyik témát is választod, a HONOR Watch GS 3 tökéletes dísze lesz csuklódnak.

8 csatornás pulzusmérő AI-motor
A HONOR Watch GS 3 8 csatornás PPG pulzusérzékelőjét szívfrekvencia-követő és AI-képes, kettős motorral rendelkező pulzusmérő algoritmus működteti, amely pontos pulzusérzékelést biztosít.
A teljes körű pulzusmérési pontosság 97%5 fölötti.

Kiegyensúlyozott véroxigénszint-felügyelet6, amely segít az egészséged megőrzésében
A HONOR Watch GS 3 kiegyensúlyozott véroxigénszint-felügyelettel nyomon követi a véroxigénszinted állapotát. Alacsony véroxigénszint esetén az óra rezeg7 és előzetes figyelmeztetést küld, hogy segítsen az egészségde megőrzésében.

A HONOR Egészség teljes körű frissítése8
A HONOR Watch GS 3 képes bármikor érzékelni a pulzusod, valamint egyértelműen megjeleníteni a mért eredményt. Szabályozd a légzésed és csökkentsd a Rád nehezedő nyomást, amikor erős stressznek vagy kitéve.

Kettős frekvenciájú GNSS9 a pontos pozicionálás érdekében
A HONOR Watch GS 3 támogatja a kettős frekvenciájú GNSS használatát helyzetmeghatározáshoz.
Gyorsabb TTFF és magas szintű pontosság. Az első jelek fogadásához szükséges idő (TTFF) 47%-kal10 rövidebb. A pozicionálási pontosság 167%-kal10 nagyobb.

Több mint 100 edzésmód11, amelyek között biztosan megtalálod a kedvedre valót
A HONOR Watch GS 3 több mint 100 edzésmódot támogat, köztük 85 egyedi edzésmódot és 10-nél is több professzionális edzésmódot. A rendszer minden lépést és minden elégetett kalóriát számol.

Gyorstöltés a nagy igénybevételt jelentő napokra
• 5 percnyi töltés egész napra elegendő12
• 14 napig kitart tipikus használati körülmények esetén13
• 30 órás üzemidő a GPS használata esetén14

Egyetlen koppintással válaszolhatsz, amikor elfoglalt vagy15
Egy koppintással elutasíthatod a bejövő hívásokat, és SMS-választ küldhetsz, amikor elfoglalt vagy.

Praktikus személyes asszisztensi funkciókat biztosító óra
A HONOR Watch GS 3 zenelejátszást, ébresztőórát, zseblámpát, időjárás-jelentéseket, iránytűt és egyéb funkciókat kínál. Valódi kényelmet visz az életedbe.

Kompatibilitás 
Android 8.0 (GMS) vagy magasabb, iOS nem támogatott!
Megjegyzés:
1. Az adatok a HONOR laboratóriumából származnak.
2. A 10,5 mm-es érték a legvékonyabb pontnál mért magasságra utal (az óra felületétől az alsó burkolatig, az érzékelőterület kivételével). A 44 g-os érték az óra szíj nélkül mért súlyára utal. A termék súlya a különböző termékkonfigurációk, gyártási eljárások és mérési módok függvényében eltérő lehet
3. A fenti oldalakon látható termékképek és képernyőtartalmak kizárólag szemléltetési célokat szolgálnak. A termék fizikai jellemzői (beleértve többek között a megjelenést, a színt és a méretet), valamint a képernyőn megjelenő tartalmak (beleértve többek között a hátteret, a felhasználói felületet és a képeket) némileg eltérőek lehetnek.
4. A számlapdizájn művészeti alkotás. A szerzői jogok a Honor Device Co., Ltd. vállalatot illetik. A számlapdizájnok letöltéséhez és módosításához a HONOR Egészség alkalmazásra van szükség. Az iOS nem támogatott.
5. Az adatok a HONOR laboratóriumából származnak. A pontosság 10 bpm-re vetítve 97% fölött van az olyan esetekben, mint az ülés, olvasás, futógép használata, szabadtéri futás, szabadtéri séta és szabadtéri kerékpározás. A valós alkalmazási körülmények esetében a pontosság eltérő lehet az emberek közötti egyéni különbségek, a használati szokások és a környezeti tényezők függvényében.
6. Az oxihemoglobin-telítettség (SpO2) a vér kombinált oxigén- és hemoglobin-kapacitását mutatja a teljes hemoglobin-kapacitáshoz képest, százalékos értékben, ami másként kifejezve a véroxigén vérben lévő koncentrációja. Ez egy fontos fiziológiai mutató a légzési és anyagcsereciklus megfelelő működésével kapcsolatban. A kiegyensúlyozott SpO2-felügyelet az időszakos felügyeletre, nem a valós idejű felügyeletre utal. A pontos felügyeleti eredmények érdekében kérjük, szorosan viseld a HONOR Watch GS 3 készüléket. A valós alkalmazási körülmények között a pontosságot több tényező befolyásolhatja (alacsony vérperfúzió, a karon lévő szőr, tetoválások, a kar leeresztett helyzetben tartása vagy remegése, ferde viselés, alacsony hőmérséklet stb.). Ez a termék nem orvosi készülék, csupán egészség monitorozó célokra szolgál. A mért adatok kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, és nem használandók diagnózis vagy kezelés alapjaként. Ez a funkció nem érhető el a Tajvanban (Kína), Japánban és Koreában kapható modellek esetében.
7. A funkció engedélyezéséhez be kell kapcsolnod az automatikus véroxigénszint-érzékelést a HONOR Egészség alkalmazásban. Az óra rezeg, ha az SpO2-szint a beállított alsó határérték alatt van. A rezgéssel történő emlékeztetés csak akkor érhető el, amikor a viselő nem alszik.
8. Ez a termék nem orvosi készülék, csupán egészség monitozozási célokra szolgál. A mért adatok kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, és nem használandók diagnózis vagy kezelés alapjaként. A HONOR Egészség alkalmazás iOS operációs rendszerrel kompatibilis változata később fog megjelenni.
9. Támogatja a BDS B1I/B2a, a GPS L1/L5, a Galileo E1/E5a, és a kettős frekvenciájú QZSS L1/L5 szabványt, ötféle navigációs műholdrendszert támogat, köztük: BDS + GPS + GLONASS + Galileo + QZSS.
10. Az adatok a HONOR laboratóriumából származnak. A pozicionálás sebességével és pontosságával kapcsolatos eredmények a HONOR MagicWatch 2 készülékkel való összehasonlításból származnak.
11. Úszási mód: A készülék a 22810:2010 ISO-szabvány szerint 5ATM (50 méter) vízállósági besorolással rendelkezik, és használható úszómedencékben, a tengerpart közelében történő úszáskor és egyéb, sekély vízben végzett tevékenységek esetében. Nem használható merülés vagy búvárkodás során, forró vízzel történő zuhanyzáskor, szaunákban, forró vizes forrásokban és egyéb, vízben való gázolással vagy nagy sodrású mély vízben végzett tevékenységek esetében. A fém- és bőrszíjak nem vízállóak, ezért nem használhatók úszáskor vagy olyan tevékenységek esetén, amelyek során a viselő erősen verejtékezik. Ha a viselő ilyen tevékenységeket kíván végezni, ajánlott másik típusú szíjat használnia. A vízállósági képesség nem állandó jellemző, és a készülék elhasználódása során a védelem szintje csökkenhet.
12. A töltési adatok a HONOR laboratóriumában végzett tesztek eredményeiből származnak. A töltés 25 °C-os hőmérsékleten, 45–80%-os relatív páratartalom mellett történt, 5 V és 1 A vagy nagyobb névleges teljesítményű töltő, valamint az eredeti töltőalap és töltőkábel használatával, 3%-os akkumulátorszintről kezdve, a képernyő kikapcsolt állapotában. A teljesítmény és az adatok némileg eltérőek lehetnek a termékkülönbségek, a használati szokások és a környezeti tényezők függvényében.
13. Az adatok a HONOR laboratóriumából származnak. A valós alkalmazási körülmények esetében az eredmények eltérőek lehetnek a környezet, a használati szokások és egyéb tényezők függvényében. Tipikus alkalmazási körülmények: heti 30 pernyi Bluetooth-hívás, heti 30 percnyi zenelejátszás, folyamatosan bekapcsolt pulzusérzékelő, heti 90 percnyi edzés (a GPS bekapcsolt állapotában), az értesítések engedélyezése (50 üzenet, 6 bejövő hívás és 3 ébresztő naponta), a képernyő bekapcsolása napi 200 alkalommal. A valós üzemidő a felhasználók használati szokásaitól függően eltérő.
14. Az adatok a HONOR laboratóriumából származnak. Az adatok egy független pozicionálási idővel rendelkező óra üzemidejére vonatkoznak. A valós alkalmazási körülmények esetében az eredmények eltérőek lehetnek a környezet, a használati szokások és egyéb tényezők függvényében.
15. Ez a funkció csak Android 8.0 vagy újabb verziójú rendszerek esetében érhető el. Az iOS nem támogatott.
**Az NFC funkció nem érhető el a HONOR Watch GS 3 készüléken.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 44 g
Méret 45,9 × 45,9 × 10,5 mm
Egyéb jellemzők
IPX Szabvány 5ATM
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Barométer, Gyorsulásmérő, Pulzusmérő

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.