HUAWEI Band 7 55029078, nebula rózsaszín

Ulravékony kialakítás

Akár két hetes üzemidő

Automatikus véroxigénszint-mérés

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
15 989 Ft
Online kedvezmény

-800 Ft

Kedvezményes tartozék ár
15 189 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Határtalan erő, karcsú megjelenéssel
A Band 7 lenyűgöző AMOLED kijelzője egy kiváló légáteresztő képességű szíj tetején pihen, amely könnyedén átível a csuklón. A rendkívül keskeny keretek körvonalazzák a képernyőn megjelenő tartalmat, így könnyedén megtalálod kedvenc szolgáltatásaid és funkcióid.

Mutasd meg a legjobb profilod
Több, mint 4000 kiváló óraszámlap közül választhatsz4 , illetve az Always On Display (AOD) funkció a számodra legfontosabb információkat is megjeleníti, ha a kijelződ kikapcsolt állapotban van. Az értesítések megnézése, csak egy pillantásba kerül!

Egy akkumulátor, amit érdemes megjegyezned
Ez az akkumulátor több, mint fel van készülve az üzleti utakra és nyaralásokra, normál használat esetén akár két hétig, intenzív használat esetén pedig akár 10 napig is üzemel2. Az exkluzív HUAWEI gyorstöltés legnagyobb segítséged lesz, ha épp szorít az idő illetve mindössze egy öt perces töltéssel akár két napig is használhatod5!

A HUAWEI Band 7 támogatja az automatikus SpO21 - és pulzusfigyelést, melyet a HUAWEI TruSeen™ 4.0 hardver és egy intelligens, energiatakarékos algoritmus tesz lehetővé, amely automatikusan rezeg, hogy figyelmeztessen, ha véroxigénszinted vagy pulzusod eltér az egészséges tartománytól.

A HUAWEI TruSleep™ 2.0 alváskövető a pihenésedet helyezi az első helyre, azonosítva a hat fő alvással kapcsolatos problémát, miközben több, mint 200 tudományosan megalapozott javaslatot kínál számodra - így könnyedebben eléred célod és jó úton haladhatsz!

A 96 élénkítő edzésmód lefedi az általad leginkább kedvelt tevékenységeket és még sok mást, a futástól kezdve a kerékpározáson át* az úszásig… vagy a jógáig! A HUAWEI TruSport™ fitneszrendszer olyan magas szintű mutatókkal dolgozik, mint a futóképesség-index, a VO2Max, a felépülési idő és az edzési hatás, valamint adatvezérelt tippekkel és lebilincselő TriRing bejelentkezési feladatokkal6 lát el, hogy száguldozzon!
*A kültéri biciklizésmód csak a GPS-t támogató és EMUI 5.0/iOS 9.0 vagy újabb verziót futtató telefonok esetén támogatott.

Egy univerzálisintelligens asszisztens
A HUAWEI Band 7 folyamatos kapcsolatot biztosít életed történéseihez, hiszen közvetlen hozzáférést nyújt a telefonod legfontosabb funkcióihoz, például a bejövő hívásokhoz és üzenetekhez, az időjárás-előrejelzésekhez és a zenevezérlőkhöz8. A HUAWEI Band 7 segítségével akár azonnali pillanatképet is készíthetsz a telefonodon9, vagy akár gyors válaszokat is küldhetsz a kapott üzenetekre10!

1, A vér oxigéntelítettsége az oxigénnel telített hemoglobin hányadát jelenti a vérben lévő teljes hemoglobinhoz viszonyítva. Ez a termék nem orvostechnikai eszköz, és nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termék elérhetőség régiónként változhat.
2, Akár 14 napos akkumulátor-üzemidő normál használat esetén
Az alapértelmezett beállítások használatával: pulzusfigyelés: mindig bekapcsolva; HUAWEI TruSleep™: éjszaka bekapcsolva; edzések: átlagosan heti 30 perc; üzenetértesítések: be (50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztás naponta); képernyő: naponta 200-szori bekapcsolása. Az adatok a Huawei Labstól származnak. A tényleges használat a termékkülönbségek, a felhasználói szokások és a környezet miatt változhat.
Akár 10 napos akkumulátor-üzemidő intenzív használat esetén
Az alapértelmezett beállítások használatával: pulzusfigyelés: mindig bekapcsolva; HUAWEI TruSleep™: éjszaka bekapcsolva; edzések: átlagosan heti 60 perc; üzenetértesítések: be (50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztás naponta); képernyő: naponta 500-szori bekapcsolása. Az adatok a Huawei Labstól származnak. A tényleges használat a termékkülönbségek, a felhasználói szokások és a környezeti tényezők függvényében változhat.
3, A tényleges termékjellemzők és -specifikációk (beleértve, de nem kizárólagosan a megjelenést, a színt és a méretet), valamint a tényleges kijelző tartalma (ideértve, de nem kizárólagosan a háttereket, a felhasználói felületet és az ikonokat) eltérhetnek.
4, Az óraszámlapok letölthetők a HUAWEI Watch Face áruházból. Néhány óraszámlapért fizetni kell.
5, A gyorstöltésre és az akkumulátor élettartamára vonatkozó adatok a Huawei laboratóriumi tesztjeiből származnak. Az eszköz legfeljebb 2 napig használható normál használat esetén. Az akkumulátor tényleges üzemideje a használati szokásoktól függően változhat.
6, Az edzés értékelései és javaslatai, beleértve a VO2max-ot, a fáradtság szintjét és az edzési stresszt, az edzés intenzitásától és típusától függően változnak.
7, Ez a funkció jelenleg telefonokhoz érhető el, és a jövőben OTA frissítéssel lesz elérhető az okoskarkötőkön is.
8, A zenevezérlés csak az Android 6.0 vagy újabb rendszert futtató telefonokon támogatottak.
9, A távoli felvételkészítés csak az EMUI 8.1-et vagy újabb verziót futtató telefonokon támogatott.
10, A gyorsválasz funkció csak az Android 7.0 vagy újabb rendszert futtató telefonokon támogatott. Ez a funkció az OTA frissítésen keresztül érhető el.
11, A készülék megfelel az ISO 22810:2010 szabvány szerinti 5 ATM-besorolású 50 méteres vízállóságnak, és sekély vízi tevékenységek során is viselhető, mint például úszás medencében vagy sekély tengerparti vízben.
Nem szabad viselni forró zuhanyban, forró fürdőben, szaunában (gőzfürdőben), sem búvárkodás, mélybúvárkodás, platformmerülés, nagynyomású öblítés közben, vagy olyan tevékenység közben, amely magas víznyomással, magas hőmérséklettel vagy magas vízszinttel jár. A bőr és fém szíjak nem alkalmasak úszásra és szaunázásra. Ha ilyen követelmények között szeretnéd használni, javasoljuk, hogy más típusú szíjakat viselj.
Kérjük, látogasd meg a Huawei hivatalos webhelyét a vízállósággal kapcsolatos további információkért. A vízállóság nem állandó, és a védelem csökkenhet a napi kopás által.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 16 g
Méret 44,35 x 26 x 9,99 mm
Egyéb jellemzők
IPX Szabvány 5ATM
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Fényérzékelő, Gyorsulásmérő, Pulzusmérő

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.