HUAWEI Watch Fit Elegant 55026333, Fagyos fehér

Termékkód:55026333

A Huawei Watch Fit Elegant egy csúcskategóriás intelligens óra, 50 m-es vízállósággal, színes képernyővel, teljes képernyős érintéssel és oldal gombos vezérléssel.

A csiszolt rozsdamentes acél óratest elegáns kialakítású és prémium minőségű, illetve tökéletesen illik a puha fluorelasztomer szíjhoz, a mindig kényelmes viseletért.

Az intelligens funkciók mint például a pulzusmérés, GPS-helyzetmeghatározás, edző társ (12 fitnesz tanfolyam és animált edzés), 96 edzésmód, alvásfigyelés, emlékeztetők, a vér oxigén monitorozása és a telefonon történő zenelejátszás vezérlése.

A Huawei Watch Fit Elegant tökéletes társ lesz az okostelefonod mellé, amely segíteni fogja az edzéseket, egészséged nyomonkövetését és a mindennapi produktivitásodat is!

Használd arra alkalmas Mastercard kártyádat és vedd meg akár kamatmentes részletre! Részletek

1,64" AMOLED
KIJELZŐ
180 mAh
AKKUMULÁTOR
GPS
HELYMEGHATÁROZÁS
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

A gyönyörű 1,64" -es téglalap alakú AMOLED kijelzővel és 280 x 456 HD felbontással2 a HUAWEI WATCH FIT ELEGANT ultra-tiszta és széles nézési élményt nyújt. Az automatikus fényerő beállítás jobb napfényben történő megtekintést kínál, amíg a hat Always-On3 óraszámlap lehetővé teszi hogy kifejezd személyes stílusodat és hangulatodat az adott napon.

Frissítsd fel a mindennapi stílusodat

A téma testreszabása a mindennapi megjelenéshez különböző színes óraszámlapokkal4. A hivatalos óraszámlapokon kívül a Watch Face Store-ban rengeteg lenyűgöző óraszámlap van, amelyek közül választhatsz. Ezenkívül testreszabhatod sajátodat bármilyen fényképpel a mobileszközödről.5

A texturált matt órakeret tökéletesen párosul a színes és puha szíjakkal a prémium és masszív kialakítás érdekében. A HUAWEI WATCH FIT ELEGANT mindig kifinomult és divatos megjelenést kölcsönöz neked.

Könyebb kialakítás, hosszabb üzemidő

A hihetetlenül vékony és könnyű HUAWEI WATCH FIT ELEGANT a megnövelt akkumulátor teljesítménny is csupán 27 gramm7 így tökéletes társ az egész napra. A kettős lapkakészlet architektúrával és energiatakarékos algoritmusokkal az óra üzemideje akár 10 nap is lehet. A gyorstöltési technológiával pedig az óra akár egy egész napot képes üzemelni, mindössze 5 perces töltéssel.8

Személyiedző az órádban

Kezd el bármikor az edzést a HUAWEI WATCH FIT ELEGANT használatával és szabadulj meg az edzésgyakorlat demonstráló videók keresgélésétől. Ez az óra 12 féle edzés animációval9 rendelkezik, mint például Gyakorlatok a munkahelyen, a teljes test nyújtása, a has edzés és 44 sztenderd mozgásbemutatót tartalmaz. Hozd ki a legtöbbet a szabadidődből, például kávészünet vagy hétvégi lustálkodás időtartalma helyett, hogy fitt maradj ezzel az okosórával.

96 edzésmód

A HUAWEI WATCH FIT ELEGANT pontos és valós idejű edzésmutatókat biztosít a 11 professzionális sportmódhoz, beleértve a futást, az úszást és a kerékpározást. A 85 egyedi edzésmód lehetővé teszi, hogy felszabadítsd lehetőségeidet, legyen szó jógáról vagy nagy intenzitású intervallum edzésről, az óra nyomon követi a valós idejű pulzusszámodat, a kalóriákat és az edzés időtartamát is.

Találd meg a legjobb ritmusodat

Egy beépített GPS-érzékelővel, 5 ATM10, AI pulzus algoritmussal és innovatív érzékelőkkel a HUAWEI WATCH FIT ELEGANT minden edzésmódra fel van készülve. Ez az óra valós idejű mérőszámokat, tudományos hatásértékeléseket és szakmai útmutatást nyújtva segít jobban edzeni.

0-24-es pulzusfigyelés

A HUAWEI TruSeen™ 4.0 pulzusmérő technológiának köszönhetően ez az intelligens óra napközben is valós időben tudja pontosan nyomon követni a pulzusodat, még alvás közben is, illetve időben észleli, hogy pulzusod meghaladja-e a normál tartományt és emlékeztetőt küld, hogy egész napos egészségvédelmet nyújtson neked.12

Vér oxigéntelítettség érzékelés13

A vér alacsony oxigéntelítettségének (SpO2) nagyon alacsony szintje egészségügyi problémákat okozhat. Próbáld viselni HUAWEI WATCH FIT ELEGANT -ot és kezd el egy egyszerű érintéssel az SpO2 mérést. Az óra néhány másodperc alatt pontosan megmutatja az mérési adatokat és tanácsokat ad az egészségére való odafigyelésről.

Készülj fel a különleges napokra

Kövesd nyomon a menstruációs ciklusaidat14 és becsüld meg az ovuláció dátumát az okosóra segítségével. A HUAWEI WATCH FIT ELEGANT emlékeztetőket küldhet neked a nyilvántartás szerint és segít felkészülni a különleges napokra.

Jobb alvásfigyelés

A pulzus és a HUAWEI TruSleep™ 2.0 alváskövetési technológia alapján ez az óra képes pontosan rögzíteni az alvási állapotot és elemezni az alvás minőségét, valamint több mint 200 tudományos tanácsot15 nyújt az alvás minőségének javítása érdekében.

Vezesd le a stresszt

A HUAWEI TruRelax™ technológia és az egész napos stresszkövető algoritmus hatékonyan figyelemmel kísérheti a stressz szintjét, hogy megtudja, feszült-e.16 Próbáld meg követni a javasolt irányított légzési gyakorlatokat, hogy old a stresszt, amikor stresszes állapotban vagy.

Azonnali értesítések

A HUAWEI WATCH FIT ELEGANT emlékeztetőket küldhet az SMS-ekről, bejövő hívásokról, naptáreseményekről és más közösségi média alkalmazásokról, így már nem maradsz le semmilyen fontos dologról.

Személyi asszisztens a számodra

Mostantól jobban irányíthatod a zene lejátszását16, fényképet készíthetsz távvezérléssel17 vagy pillanatok alatt megtalálja telefonját ezzel az okosórával. Használhatsz más funkciókat is, mint az Időjárás, Riasztás, Időzítő, Stopper, Zseblámpa.

*Az összes funkciót sem orvosi felhasználásra, sem bármilyen betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére nem tervezték. Minden adatot és mérést csak személyes használatra szabad felhasználni.

2.    Az adatok a Huawei laboratóriumaiból származnak.
3.    Az Always-On funkció megnövelheti az akkumulátor fogyasztását.
4.    A Huawei Watch Face Store csak az Android készülékeken érhető el és az elérhetősége függhet a régiótól.
5.    Támogatja az órában egyszerre akár 5 fénykép tárolását. Ez a funkció nem támogatott, ha iOS-telefonhoz csatlakozik.
7.    Az adatok a Huawei laboratóriumaiból származnak. A tömeg nem tartalmazza a szíjat.
8.    A HUAWEI laboratóriumi tesztjeinek eredményei alapján. Az akkumulátor élettartama a tényleges használati helyzettől függ. Az akkumulátor 10 napig bírja a következő helyzetekben: 24 órás kopás, engedélyezve a pulzusmérést, HUAWEI TruSleep™ alváshoz, 30 perc edzés minden héten (GPS engedélyezve), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és napi 3 riasztás), a képernyő napi 200 alkalommal bekapcsolva. Az akkumulátor 7 napig bírja a következő helyzetekben: A nap 24 órájában kopott, engedélyezve a pulzusmérést, a HUAWEI TruSleep™ alváshoz engedélyezve, 60 perc edzés minden héten (GPS engedélyezve), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívások és napi 3 riasztás), a képernyő naponta 500-szor be van kapcsolva.
9.    Ez a szolgáltatás az OTA frissítéseken keresztül érhető el.
10.    Az 5 ATM besorolású víznek megfelelő eszközök vízállósága 50 méter az ISO 22810: 2010 szabvány szerint. Ez azt jelenti, hogy sekélyvízi tevékenységekhez, például medencében vagy óceánban való úszáshoz használhatók. nem használható búvárkodáshoz, vízisízéshez vagy egyéb olyan tevékenységekhez, amelyek nagy sebességű vizet vagy sekély mélység alá merülnek. A vízálló óvintézkedésekről a https://consumer.huawei.com/hu/support/content/en-us00738723/ címen olvashatsz bővebben.
12.    Az alacsony pulzusszámú riasztás nem támogatott iOS rendszeren.
13.    Az oxigéntelítettség az oxigénnel telített hemoglobinnak a vér összes hemoglobinjához viszonyított hányadára utal. Ez a termék nem orvosi eszköz és nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A rendelkezésre állás régiónként változhat.
14.    Ez a szolgáltatás nem támogatott, ha iOS-telefonhoz csatlakozik. Az elérhetőség régiónként változhat.
15.    Az elérhetőség régiónként változhat.
16.    Ez a szolgáltatás nem támogatott, ha iOS-telefonhoz csatlakozik.
17.    Ezt a funkciót csak az EMUI 8.1 vagy újabb rendszert futtató telefonok támogatják, és iOS-telefonhoz csatlakoztatva nem támogatott.


 

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 27 g
Méret 46 x 30 x 10,7 mm
Egyéb jellemzők
Akku kapacitása 180 mAh
IPX Szabvány 5ATM
Csatlakozás Vezeték nélküli
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Fényérzékelő, Gyorsulásmérő, Gyro érzékelő, Pulzusmérő

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.