HUAWEI Watch GT Runner 55028111, fekete

7 dolog, amit imádni fogsz!

 1. Kétsávos ötrendszerű GNSS
 2. Pontos valós idejű pulzusmonitorozás
 3. Könnyű és kényelmes
 4. Akár 2 hetes akkumulátor üzemidő4
 5. AI Futóedző
 6. Tudományos futóprogram
 7. A Te kültéri futótársad
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Szívd magadba a sebességet!
Stílusos dizájn, amit a sportautók légbeömlő rácsa ihletett, a HUAWEI WATCH GT Runner órafülei kivágott kialakítást kaptak, ezáltal hatékonyan szellőzik és kényelmesebb viseletet biztosít.

Fuss könnyedén, edz keményen
A strapabíró kerámia bevonattal rendelkező, polimerszálas tok és a repülőgép minőségű titánötvözetből készült korona együttesen erős, könnyű, komfortos és körülbelül 38,5 g1-os kialakítást eredményez, ami segít a jobb teljesítmény elérésében.

Dinamikus pulzusmérés
A vadonatúj TruSeen™ 5.0+ hardverfrissítés a HUAWEI WATCH GT Runnerben még a kemény intervallum edzések során is jelentősen javított pulzusmérést biztosít. Tapasztald meg a megbízható mérési eredményeket, amelyek a mellkaspánthoz képest 97%-os pontossággal mérnek 10bpm-en belül5.

Gyorsabb helymeghatározás
Az antenna kompozit szálas anyaggal védett és el van rejtve az órafülekbe. Az innovatív lebegő antenna kialakítás jelentősen csökkenti a súlyt és az interferenciát, miközben jobb kapcsolatot és GPS jelet biztosít.

Futóképesség index
A futóképesség hatékony és pontos számszerűsítése mindig is nehéz probléma volt a futók számára. A HUAWEI TruSport™ tudományos futóprogramja által, a HUAWEI bemutatja a Futóképességi-indexet, amely segít a futóknak pontosan felmérni futóképességüket és szintjüket.

Futóképesség index
A futóképesség hatékony és pontos számszerűsítése mindig is nehéz probléma volt a futók számára. A HUAWEI TruSport™ tudományos futóprogramja által, a HUAWEI bemutatja a Futóképességi-indexet, amely segít a futóknak pontosan felmérni futóképességüket és szintjüket.

Akár 2 hetes akkumulátor üzemidő4
A HUAWEI WATCH GT Runner akár 14 napos akkumulátor üzemidőt is kínálhat, teljesen feltöltött állapotban és akár 7 napos akkumulátor üzemidőt nagyfokú használat mellett8. Töltsd fel az eszközt vezeték nélkül a telefonodról9anélkül,hogy azon kellene aggódnod, hogy mikor merül le.

Kényelmes vezérlés
A HUAWEI WATCH GT Runner a mindennapi életedre lett tervezve. Intézz kényelmesen hívásokat10 és vezéreld a zenelejátszást akkor is, ha a telefonodról vagy az órádról történik az.

Egész napos egészségügyi monitorozás11
A HUAWEI WATCH GT Runner támogatja az olyan egészségügyi funkciókat, mint a pulzus értesítés, egész napos véroxigénszint monitorozás, alvás monitorozás és a ciklus menedzsment. A saját személyreszabott egészségügyi asszisztensed a csuklódon.

1, Az adatok a HUAWEI laboratóriumából származnak. A tömeg kb. 38,5 g szíj nélkül. A tényleges tömeg eltérhet a termék egyediségek miatt. Kérjük hivatkozz a tényleges termékre.

4, Az adatok a HUAWEI laboratóriumából származnak. A tényleges akkumulátor üzemidő függhet az egyedi termékkülönbségektől, a felhasználói szokásoktól és a környzeti tényezektől. Kérjük hivatkozz a tényleges használati feltételekre. Általános használati feltételek: Bluetooth hívás 30 perc/hét, független zenelejátszás 30 perc/hét, pulzusmérés folyamatosan bekapcsolva, alvásmonitorozás éjszakánként, átlagos edzés 90 perc/hét (GPS bekapcsolva), üzenet értesítések bekapcsolva (50 alkalommal/nap, 6 hívás, 3 riasztás) és a képernyő 200 alkalommal bekapcsolva naponta.

5, Adatok a Huawei laboratóriumából származnak. 97%-os pontosság 10 bpm-en belül a következő forgatókönyvek esetén: beltéri futópadon futás, kültéri tempós futás, hosszú intervallum és rövid intervallum.

8, A HUAWEI laboratóriumából származó adatok. Az akkumulátor tényleges üzemideje az egyedi termékkülönbségek, használati szokások és környezeti tényezők miatt változhat. Kérjük, tekintsd meg a tényleges használati feltételeket. Nagyfokú használat forgatókönyvek: Bluetooth hívások heti 30 percig, független zenelejátszás heti 30 percig, pulzus mindig bekapcsolva, éjszakai alváskövetés, stresszérzékelés, szív-egészségügyi és alvási apnoe funkció bekapcsolva, átlagos edzés heti 270 perc ( GPS bekapcsolva, üzenetértesítések bekapcsolva (napi 50 alkalommal, 6 hívás, 3 riasztás) és a képernyő napi 30 percre bekapcsolva. Az akkumulátor üzemideje 20 óra GPS módban és 40 óra ultrahosszú akkumulátor üzemidőben.

9, Ez a funkció csak a fordított töltést támogató mobiltelefonokon érhető el. Az egyes modellekért fordulj a helyi ügyfélszolgálathoz.

10, Az óra nem támogatja a független kommunikációt. A hívások fogadásához csatlakoztatnod kell a telefont.

11, Ez a termék nem orvostechnikai eszköz, a mérési adatok és eredmények csak tájékoztató jellegűek, nem a diagnózis és a kezelés alapjául szolgálnak.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.