HUAWEI Watch GT3 Pro Titanium 46mm, Fluoroelasztomer szíjjal 55028468, fekete

Szerelkezz fel vonzerővel

Az óra titánium óratokján a sportos és üzleti megjelenés finoman keveredik, a letisztult vonalak és kontúrok új érzést idéznek elő, valamint remek stílusérzékedről tanúskodnak.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Titánium óratok, precízen vágott élekkel és sarkokkal, amelyek minden szögben érvényesülnek. Zafír óraszámlap1, strapabíró és karcálló a mindennapi használat során, és nem a kitaposott úton jár.
Titánium forgatható korona, amely fényesen csillog minden csuklófordulatnál.
Nanokristályos kerámia hátsó borítás, mely bőrőd számára is nyugtató kényelmet nyújt.

Figyeld Egészséged
A HUAWEI WATCH GT 3 Pro új szintre emeli a teljes körű egészség menedzsmentet és számos intelligens funkciót támogat, beleértve a pulzusszám és SpO2 mérését, az alvás- és a stresszfigyelést, hogy tájékozott maradhass egészségeddel kapcsolatban.

A HUAWEI TruSeen™ 5.0+ pulzusmérő technológia nyolc fotoelektromos érzékelőt alkalmaz körben elhelyezve annak érdekében, hogy jobb jelerősséget biztosítson. . Egy vadonatúj algoritmus kiszűri az interferenciát a még biztosabb pulzusfigyeléshez. A pulzusszámát a hét minden napján, 24 órában figyelheti, valós idejű riasztásokkal, amikor pulzusszáma eltér a normál tartománytól.

Az SpO2 mérésekkel, amelyeket a HUAWEI TruSeen™ 5.0+ pulzusmérő technológia5 tesz lehetővé, biztos lehetsz benne, hogy ha a HUAWEI WATCH GT 3 Pro-ról van szó, a gondoskodás a vérünkben van!

Fedezd fel az új víz alatti csodákat
A HUAWEI WATCH GT 3 Pro IP68-as és 5 ATM-besorolású vízállósággal rendelkezik, és elképesztő 200 víznyomás-ciklust bír ki, akár 30 méteres mélységig is lehet vele merülni, így tökéletes társ minden víz alatti kalandhoz.4

Az óra képes rögzíteni a merülési adatokat, például a merülési időtartamot és a mélységgörbét, így könnyem nyomon követheted és láthatod a haladásod. Az Apnoe edzésmód rögzíti a pulzusszámod, a légzésvisszatartásod időtartamát és a rekeszizom összehúzódásának kezdeti idejét, ezáltal segíti növelni a lélegzeted visszatartásának idejét, így még jobban fel tudsz készülni a komolyabb víz alatti kihívásokra is.

Fogadj Bluetooth-hívásokat közvetlenül az órádon.
Fogadd vagy utasítsd el a bejövő hívásokat, küldj személyre szabott gyors válaszokat, és tekintsd meg a hívásnaplókat, hogy továbbra is kapcsolatban maradj életed történéseivel, még akkor is, ha a telefonod nincs kéznél.

Az óra zökkenőmentesen párosítható okoseszközökkel. A Huawei eszközöktől kezdve az iOS és Android telefonokig12 a HUAWEI WATCH GT 3 Pro kéz a kézben fog kényelmes működést biztosítani a csuklódról.

1, Anyaga mesterséges zafírüveg.
4, Ez a termék megfelel az IEC 60529:2013 szabvány szerinti IP68-as besorolású ellenállási szintnek és az ISO 22810:2010 szabvány szerinti 5 ATM-besorolású 50 méteres vízállóságnak, sekély vízi tevékenységekhez, például úszáshoz használható medencékben illetve sekély vizekben a part mentén. Ez a termék megfelel az EN13319 szabvány búvártartozékokra vonatkozó követelményeinek, és támogatja a szabad merülést maximum 30 m-es mélységig. Nem szabad forró zuhanyban, meleg forrásokban vagy szaunában (gőzfürdőben) használni, sem platform merülések, nagynyomású vagy más olyan tevékenységek során, amelyek magas víznyomással, magas hőmérséklettel, magas páratartalommal vagy gyors áramlással járnak. Nem alkalmas búvárkodásra, technikai merülésre és 30 m-nél nagyobb mélységben végzett búvárkodásra. Óceánvízben való használat után öblítse le az órát friss vízzel. A bőr- és fémszíjakat nem úgy tervezték, hogy ellenálljanak az úszásnak vagy az izzadságnak. Ilyen esetekben javasolt más típusú szíjak használata. Kérjük, látogass el a Huawei hivatalos webhelyére a vízállósággal kapcsolatos további információkért. A vízállóság nem állandó, és a védelem csökkenhet a napi kopással.
5, A vér oxigéntelítettsége nyugalmi állapotban automatikusan észlelhető. Ez a termék nem orvosi eszköz. A monitorozási adatok és eredmények csak tájékoztató jellegűek, és nem diagnosztikai és orvosi célokra szolgálnak. Az oxigéntelítettség (SpO2) az oxigénnel telített hemoglobin mennyisége a vérben lévő teljes hemoglobinhoz viszonyítva, más szóval a vér oxigénkoncentrációja.
12, Az óra jellemzői a telefon típusától függően változhatnak.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

Igen, online megrendelés esetén kedvezőbb árakat kínálunk a készülékekből. Yettel XS tarifa esetében 2 000 Ft, Yettel S, Yettel S Talk/M Talk tarifák esetében 5 000 Ft, Prime , Prime Plus és Prime Max tarifák esetében pedig 10 000 Ft a készülékkedvezmény.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.