PanzerGlass betekintés védő fólia Samsung Galaxy S9+ készülékhez, szürkés/áttetsző

A PanzerGlass "Privacy" megoldása távolt tartja az illetéktelen tekinteteket és nyugodtan tudsz böngészni vagy út közben bankolni!
A kijelzővédők legjobbja okostelefonokra. A PanzerGlass "Privacy" termékekkel tartsd meg magadnak a kijelződ privát tartalmát. A PanzerGlass "Privacy" technológiája megakadályozza, hogy illetéktelen tekintetek lássák a telefonod kijelzőjét, miközben Neked kristálytiszta felhasználói élményt nyújt. A PanzerGlass több mint egy egyszerű üvegfólia. Könnyen felhelyezhető, tökéletes érintésérzékenységet biztosít, miközben továbbra is PanzerGlass minőségben védi a kijelzőt.

ütésálló
kijelző
karcálló
edzett üveg
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Technikai részletek

Kompatibilitás
Fólia típus Üvegfólia

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.