Online bankkártyás befizetések

A Yettel Fiók internetes ügyfélszolgálati felületen lehetőség van internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával beszélgetési és magasforgalmi előleg befizetésére, egyenleg feltöltésre, számlabefizetésre, valamint online vásárlás esetén termékek megrendelésére és kifizetésére.

A következő online bankkártyás fizetéseket különböztetjük meg:

  • Elektronikus kuponfeltöltés
  • Online számlabefizetés
  • Online előlegbefizetések
  • Netshop vásárlás kiegyenlítése bankkártyás fizetéssel

A fizetési folyamat indítása előtt feltétlenül szükséges, hogy elolvassa és elfogadja a szolgáltatás feltételeit, mely teljes körű tájékoztatást ad az online bankkártyás fizetés folyamatáról, biztonságáról. Bővebben a fizetési feltételekről.

E-mail értesítés:

A bankkártyás fizetés sikerességéről elektronikus levélben kap visszaigazolást. Az e-mail kiküldéshez a Yettel Fiók regisztrációkor megadott e-mail címet ajánljuk fel.  E-mail cím megadása minden esetben kötelező, e nélkül a befizetés nem indítható el. Kérjük, hogy saját biztonsága érdekében létező e-mail címet adjon meg.

Az „Áfás számlát kér a befizetésről?” opció segítségével lehet a feltöltésről ÁFÁ-s számlát kérni. ÁFÁ-s számlát minden esetben a Yettel Fiók rendszerbe belépett felhasználó- befizető számlaküldési címére küldjük, kivéve, ha Ön rendelkezik Elektronikus számla szolgáltatással, mert akkor az ÁFA-s számlát szintén a Yettel Fiók internetes ügyfélszolgálat felületén jelenítjük meg.

Online bankkártyás fizetés

A menüpont az online bankkártyás befizetések lekérdezésére szolgál.
Az első rubrikába az e-mailben megkapott tranzakció-azonosítót kell megadnia, majd a tranzakció típusát kell kiválasztani, és a dátumot (2000.01.01 formában, a végén nincs pont) kell beírni. Ha egyiket sem tölti ki, csak a „Keresés” gombra klikkel, akkor az összes Yettel azonosító alatti tranzakciót megkapja.