Online számlabefizetés

Fizesd be bárki számláját egyszerűen és könnyedén:


Fizesd be saját vagy ismerősöd/rokonod/nagyid számláját egyszerűen, belépés nélkül.
Fontos, hogy ismerd a számla pontos összegét, a teljes tartozás rendezése érdekében.
 

Tovább a számlabefizetésre

Yettel alkalmazáson keresztül mobilról:

Jelentkezz be a Yettel alkalmazásba vagy töltsd le, ha még nem tetted! Keresd az appban a számlák menüben a befizetetlen számlád és add meg a fizetési információkat, végül kattints a fizetésre. Várd meg a visszaigazolást a sikeres befizetésről.

BELÉPEK/LETÖLTÖM

Banki átutalás:

A telefonszámlád összegét a Yettel Magyarország Zrt. 13700016-01549027-00000000 bankszámlaszámára utald, az utalás közlemény rovatában a telefonszámlán szereplő 12 jegyű számlaszámot  (100...) vagy a számlázási azonosítót tüntesd fel! A kért azonosítókat „Számlaszám/Invoice number” és „Számlázási azonosító/Billing ID” néven találod a számla első oldalának jobb felső sarkában.

Yettel fiókodban számítógépen keresztül:

A Yettel fiók oldalon történt regisztrációt/belépést követően a befizetésre váró számláidat már a telefonszámod nyitó, Áttekintés oldalán megtalálod és a fizetési információk megadása után egy kattintással be is fizetheted. A Yettel fiókodban nem csak a saját számládat fizetheted be. Válaszd a Számla oldalon a Tetszőleges összegű számlabefizetést, és add meg azt a Yetteles számot, amire fizetni szeretnél.

BELÉPEK/Regisztrálok

Bankautomatán keresztül:

Az OTP Bank automatáin van lehetőség számlabefizetésre. Itt a bankkártyád PIN kódjának megadását követően a Yettel-számlabefizetés menüpontot kell választanod, majd kétszer megadni a telefonszámot. A telefonszám megadása után SMS-ben elküldjük neked az érintett előfizetéshez tartozó számlaküldési cím összes be nem befizetett számláinak összegét. A befizetés tetszőleges összegre is lehetséges, de nem lehet több, mint a tényleges tartozás összege. Tovább az ATM-keresőre!

Válts Csoportos beszedési megbízásra:

Csoportos beszedési megbízással a havi telefonszámlád összegét az általad megadott banki folyószámláról vonjuk le automatikusan a lejárat napján. Kérjük, hogy személyes ügyintézés helyett a számlavezető bankod online felületén rendeld meg a csoportos beszedési megbízás szolgáltatást - ez a legbiztonságosabb és leggyorsabb módja a szolgáltatás megrendelésének. További részleteket itt találsz.


Nézd meg milyen egyszerű a számlabefizetés, ügyintézés a mobil appon: