Előfizetés megszüntetése

Amennyiben úgy döntesz, hogy előfizetői szerződésedet szeretnéd megszüntetni, kérésedet az alábbi csatornákon jelezheted felénk:

  • Telefonon: munkanapokon 9-17 óra között a hálózaton belül díjmentes 1220-as Telefonos ügyfélszolgálati számon. A felmondáshoz meg kell adnod az érintett hívószámot, az ügyfélszolgálati jelszavad, és azt a napot, amikortól már nem kívánod a szolgáltatást használni (megszüntetés dátuma). A telefonos felmondás kizárólag lakossági (egyéni) előfizetők számára érhető el!
  • Személyesen: bármelyik Yettel értékesítési ponton fogadjuk írásbeli kérésedet, melyhez a helyszínen egy nyilatkozatot kell kitöltened.
  • Levélben: előfizetésedet megszüntetheted a címünkre (Yettel Magyarország Zrt., 2045 Törökbálint, Pannon út 1.) megküldött postai levélben. Az aláírt levélben fel kell tüntetned az érintett hívószámot, a Yettel azonosítódat és a megszüntetés dátumát.
  • Elektronikus űrlapon: szintén fel kell tüntetni az érintett hívószámot, a Yettel azonosítót és a megszüntetés dátum – ebben az esetben fokozott biztonságú elektronikus aláírással kell beküldened az igényed!

Felmondás esetén – döntésed szerint a helyszínen vagy később – a felmondás napjáig keletkezett (esedékes és lejárt) tartozást ki kell egyenlítened. Utólag, számla alapján kell megfizetned a felmondást megelőzően (vagy a felmondási idő alatt) igénybe vett, de a felmondás után kiszámlázott szolgáltatások díját (havidíj és forgalmi díj), valamint az egyéb tartozásokat.

Áttérés kártyás előfizetésre – telefonszám megtartása

Ha számlás előfizetésedet feltöltőkártyásra szeretnéd cserélni, akkor ezt megteheted telefonszámod megtartásával, ha nincs tartozásod.
Az áttérés díjmentes, de a helyszínen minimum 3 000 Ft-tal fel kell töltened az egyenlegedet, hogy a kártyád 1 évig érvényes legyen.

Az áttérést bármelyik Yettel értékesítési ponton kérheted, amit 72 órán belül teljesítünk. A sikeres áttérésről SMS-értesítést küldünk.