Univerzális egyenleg és hitelkeret


Univerzális egyenleg


A Yettel üzletekben, Yettel alkalmazásban, weboldalunkon, valamint az online módon pl.: ATM automatáknál, a telebankon, internetbankon, benzinkutaknál, postahivatalokban valamint a Szerencsejáték Zrt. üzleteiben, Lapker, Inmedio és Relay üzleteiben feltöltött egyenleget univerzális egyenlegnek nevezzük. 

Az univerzális egyenleg mind kártyás, mind számlás előfizetők esetében Mobilvásárlásra pl. mobilparkolás, autópálya-matrica vásárlása, és emelt díjas szolgáltatásokra pl. SMS-szavazásra is felhasználható. 

Hitelkeret


Számlás előfizetéssel rendelkező ügyfeleink hitelkerete egyaránt lehetővé teszi a mobiltelefonon keresztül történő MobilVásárlás és emelt díjas szolgáltatások igénybevételét, ugyanolyan módon mintha univerzális egyenleg lenne. Számlás előfizetők akár egész hitelkeretüket felhasználhatják MobilVásárlás szolgáltatásra.

A számlás hitelkeret összege a SIM-kártya aktiválásának időpontjától számítva:

  • 0-6 hónapig 5 000 Ft
  • 7. hónaptól 10 000 Ft

Amennyiben már több mint 6 hónapja Yettel ügyfél vagy és legalább egyszer 5.000 Ft-nál többet költöttél egy hónapban MobilVásárlásra és/ vagy Emelt díjas szolgáltatásokra, akkor a Hitelkeret mértéke 20 000 Ft-ra növekszik.