Hívószámküldés-tiltás

Ha nem szeretnéd, hogy számod megjelenjen más készülékek kijelzőjén, akkor állítsd be a Hívószámküldés tiltást.
 

Készülékeden az alapbeállítástól függően négyféle hívószámküldés tiltást vehetsz igénybe:

 • Minden kezdeményezett hívásra vonatkozóan, megrendeléssel:
  Telefonos ügyfélszolgálatunkon (1220) kérheted a díjmentes Hívószámküldés-tiltást. Így telefonáláskor a hívott fél készülékén nem jelenik meg a telefonszámod.
 • Minden kezdeményezett hívásra vonatkozóan, menüből történő bekapcsolással:
  Ha úgy szeretnél hívást kezdeményezni, hogy a hívott fél készülékének kijelzőjén ne jelenjen meg hívószámod, ezt beállíthatod készüléked megfelelő menüpontjában is.
 • Eseti, menüből történő bekapcsolással:
  Lehetőséged van arra is, hogy készüléked megfelelő menüpontjának kiválasztásával eseti jelleggel hívások előtt letiltsd hívószámod kijelzését.
 • Eseti, GSM-kóddal történő bekapcsolással:
  A legtöbb készülék lehetőséget nyújt arra, hogy eseti jelleggel minden egyes hívás előtt letiltsd telefonszámod kijelzését. Ezt úgy aktiválhatod, ha a hívószám előtt beütöd a #31# kódot és  utána a hívószámot, és így kezdeményezed a hívást.
   

Fontos!: SMS küldésekor és rövidszámok hívása esetében nem használható a hívószámküldés-tiltás, azaz a küldött üzenet végén minden esetben megjelenik az üzenetküldő telefonszáma! 

Minden Hívószámküldés-tiltással kezdeményezett hívás fogadásának megtagadása: írásos kérelem alapján vehető igénybe, így a letiltott hívószámmal beérkező hívások tiltásra kerülnek.    


Hívószám küldésének engedélyezése a Hívószámküldés-tiltás használata mellett
A legtöbb készülék lehetőséget nyújt arra, hogy Hívószámküldés-tiltás használata mellett, eseti jelleggel, hívásaid előtt mégis engedélyezd telefonszámod kijelzését.

Kérjük, a beállítások előtt minden esetben olvasd el készüléked használati útmutatóját!