Számlázás kártyásoknak

2020. november 1-jétől az ÁFA törvény (az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. Törvény) alapján ún. Gyűjtőszámlát állítunk ki, mely kizárólag az egyenlegfelhasználásról tartalmaz információkat, a feltöltés összegéről nem. Az ezt megelőző időszak feltöltéseiről, valamint mobilvásárlásairól ÁFÁ-s számlát 2020.10.30-ig tudunk kiállítani. 

Az ezen változásra vonatkozó részletes információkat a 2020. november 1-jétől hatályos ÁSZF törzsszöveg 1.6.1. pontja, 7.1.3.3. pontja, 7.2.5. pontja, 11.3. pontja; valamint az ÁSZF 1/B. melléklet (Kártyás Díjszabás) 6.6. pontja tartalmazza.  

Az ÁFÁ-s számlát az általad meghatározott naptári hónap (adott hónap első napjától az utolsó napjáig tartó időszak) egyenleg felhasználása alapján készítjük el és azt kérésedre, egy már lezárt időszakról postai vagy elektronikus úton juttatjuk el számodra. A számla kibocsátása az igénytől számított 8 napon belül megtörténik. A számlakiküldés nem jár semmilyen költséggel.
Lehetőség van akár rendszeres elektronikus számla igénylésére is. Ebben az esetben amennyiben volt egyenlegfelhasználás az adott naptári hónapban, akkor eljuttatjuk 8 napon belül az általad előzetesen regisztrált e-mail és/vagy SMS számra az értesítőt, amely segítségével elérheted a számládat. A számlakiküldés nem jár semmilyen költséggel. 

Hogyan igényelhetsz ÁFÁ-s számlát a feltöltőkártyás feltöltésedről?
2020.11.01-től papír vagy elektronikus számlát Telefonos ügyfélszolgálatunkon, vagy Yettel üzleteinkben igényelhetsz.

A 2020 novembertől megigényelt elektronikus számláidat Yettel fiókodban érheted el. 

Fontos!
Az egyenlegfelhasználásodról kiállított számla a költéseidet tartalmazza napi összesítésben, például a megrendelt szolgáltatásaid egyszeri díjainak levonását. Ez nem egyenlő a kártyás hívásrészletezéssel, azt külön tudod igényelni. A kártyás hívásrészletezésről bővebb információkat itt találsz.