Számlázás kártyásoknak
 

Kártyás ügyfeleink havi egyenlegfelhasználásáról Gyűjtőszámlát állítunk ki 2020. november 1-jétől, az ÁFA törvény (az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. Törvény) alapján.
Az Elektronikus kuponértékesítés esetén a feltöltés összegéről nem készül áfás számla a helyszínen, az áfát utólag, a Gyűjtőszámlán tüntetjük fel a tényleges egyenleg felhasználás alapján. A gyűjtőszámla a naptári hónap (adott hónap első napjától az utolsó napjáig tartó időszak) egyenlegfelhasználását foglalja össze.
A Gyűjtőszámla nem jár fizetési kötelezettséggel. 

A gyűjtőszámla az egyszeri (pl.: napi, hetijegy) és időszaki díjakat (kártyás szolgáltatások havidíjait) tételesen, a forgalmi költéseket (hívás- és SMS díjak) pedig napi bontásban összesítve tartalmazza. A Mobilvásárlásokat tranzakciónként tüntetjük fel. Ez nem azonos a kártyás hívásrészletezéssel, azt külön tudod igényelni. A kártyás hívásrészletezésről bővebb információkat itt találsz.


Lakossági előfizetők


Ha lakossági előfizető vagy, többféleképpen igényelhetsz gyűjtőszámlát. Egy már lezárt időszakról kérheted elektronikus formátumban vagy papír alapon.
A számla kibocsátása az igénytől számított 8 napon belül megtörténik. Korábbi időszakról 1 évre visszamenőleg tudsz számlát igényelni.
Dönthetsz úgy is, hogy rendszeres elektronikus számlát igényelsz. Ebben az esetben minden hónapban elkészítjük a számládat, ha az adott naptári hónapban volt egyenlegfelhasználás. A számlazárás után 8 napon belül értesítőt küldünk az általad előzetesen regisztrált e-mail és/vagy SMS számra, amely segítségével elérheted a számládat. 
A számlakiküldés nem jár semmilyen költséggel.

Hogyan igényelhetsz gyűjtőszámlát az egyenlegfelhasználásodról?

Telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy Yettel üzleteinkben igényelhetsz gyűjtőszámlát. Az igényelt elektronikus számláidat a Yettel fiókodban érheted el, a papírszámlát postán küldjük neked. 


Üzleti előfizetők


Üzleti előfizetők számára 2023.07.01-től rendszeres elektronikus számlát biztosítunk, mely akkor készül, ha volt egyenlegfelhasználás az adott naptári hónapban. A számlát igénylés nélkül elkészítjük és a Yettel fiókban tesszük elérhetővé a számlazárás után 8 napon belül. A változást megelőző időszakról 1 évre visszamenőleg igényelhető számla.