Titkosítás


Telefonkönyvtiltás

A szolgáltatás igénybevételével az Előfizetői szerződésen megjelölt név, állandó lakhely/cég székhelye, telefonszám nem jelenik meg semmilyen telefonkönyvben.
 

Adatbázistiltás

Adatbázis-készítő cégek számára nem adunk információt. Ezt a tiltást minden előfizetőnknek az előfizetés megkötésekor aktiváljuk, így az előfizetőkről semmilyen adatbázis-készítő cég számára nem nyújtunk információt.
 

Tudakozótiltás

A telefonos ügyfélszolgálat, sem más tudakozók nem adnak ki információt az előfizetői adatokkal (Előfizetői szerződésen megjelölt név, állandó lakhely/cég székhelye, telefonszám) kapcsolatban.

Közvélemény-kutató tiltás

Amennyiben az előfizető ellenzi azt, hogy vele kapcsolatfelvétel történjen közvéleménykutatás céljából emberi beavatkozás nélküli, automatizált hívórendszer vagy előfizetői kapcsolat létrehozására szolgáló más automatizált eszközzel illetve nyilvános adattár felhasználása nélkül, véletlenszerűen, a rendelkezésre álló számtartomány alapján képzett telefonszám ( véletlenszerű számképzés) tárcsázásával, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Yettel részére bejelentett közvélemény-kutatásra használt telefonszámokat tiltani szükséges. Ez a tiltás szintén vonatkozik névjegyzékből való kimaradás esetére, vagy ha az előfizető korábban kérte, hogy üzletszerzés, tájékoztatás, közvélemény-kutatás vagy piackutatás céljából adatai ne jelenjenek meg a névjegyzékben. Egyéb esetekben – ellenkező nyilatkozat megtételéig - azt kell feltételezni, hogy nem ellenzi a közvélemény-kutatók megkereséseit.

Előfizetői adatokat harmadik személynek tudományos, közvélemény- vagy piackutatási, valamint direkt marketing célokra semmilyen körülmények között nem szolgáltatunk ki!