Előfizetéses telefonok

Előfizetéses telefonok


Az előfizetéses telefonok előnyei

Az előfizetéses telefonok több előnnyel is járnak, kényelmesebbé és kiszámíthatóbbá teszik az életed. Nem kell többé azon aggódnod, hogy vajon van-e elég pénz a feltöltős sim kártyádon, hiszen hónapról hónapra az előfizetésben rendelkezésre álló hívás és internet keretből gazdálkodhatsz, ha pedig többre van szükséged akkor egyszerűen hozzáadódik a számládhoz. 

A lakossági előfizetések igénybe vétele esetében jóval kedvezőbb áron telefonálhatsz illetve internetezhetesz, mintha mindezt egy feltöltőkártyás sim kártyával tennéd. 

A kedvező tarifák mellett álmaid telefonjára is sokkal jutányosabb áron, hűségidő vállalása mellett akár részletfizetéssel is szert tehetsz. A Yettel előfizetéses telefonok között találsz csúcskategóriás illetve olcsóbb, középkategóriás készülékeket, de még akciós telefonok is vannak melyek mind arra várnak, hogy hazavidd őket. 


Mit jelent, ha előfizetéses telefont vásárolsz? 

Az előfizetéses telefonok megvásárlásával, új előfizetés esetén hűségidőt vállalsz meghatározott időre, ezért cserébe kedvezményes áron juthatsz telefonhoz. A hűségidő nemcsak számodra jelent kötelezettséget, hanem azt is garantálja, hogy az időtartama alatt a havidíjad nem növekedhet, így könnyen lehet tervezni az elkövetkező évekre. A hűségidő lejártáig azonban nem válthatsz díjcsomagot, ezért érdemes jól utánajárni és kiválasztani a számodra leginkább megfelelő konstrukciót. 


Válassz telefont meglévő előfizetésedhez!

Meglévő előfizetésedhez a jelenlegi telefonszámod megtartásával a Yettelnél akkor is van lehetőséged vásárolni, ha még nem nem járt le a hűségidő. Készüléke cserélhetsz, akár egy hónap után, vagy később is. Ez az opció igazán jól jön azoknak, akik szeretnének élni a hűségidő nyújtotta kedvezményekkel, azonban mindig a legújabb telefonokra vágynak.


Új előfizetés esetén

Mi a teendő új előfizetés igénybe vétele esetén? Neked nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő konstrukciót a számlás csomagok közül és megrendelni online a választott csomagot és készüléket.