Érintőképernyős telefonok

Érintőképernyős telefonok


Napjainkban a mobiltelefonok piacán egy-két kivételt leszámítva szinte egyeduralkodók az érintőképernyős mobiltelefonok. Az első érintőképernyős telefon már több, mint 25 éve jelent meg a piacon, azóta pedig hatalmas változások történtek mind az érintőképernyős telefon tudását, mind pedig kinézetét illetően. Manapság szinte csak elvétve találunk egy-egy hagyományos, nyomógombos telefont, az érintőképernyős telefonok teljesen átvették az uralmat, érthető módon, hiszen gördülékeny használatuk és letisztult külsejük az átlag felhasználó számára sokkal vonzóbb, mint a már-már retro hatású hagyományos készülék. 

Egy érintőképernyős mobiltelefon alapvetően kétféle operációs rendszerrel rendelkezhet, Android vagy pedig iOS. A iOS rendszer kedvelőinek könnyebb a dolga, hiszen ilyen érintőképernyős mobiltelefon márka csupán egy darab van a piacon, mégpedig az Apple által fejlesztett és forgalmazott iPhone. Azoknak, akiknek az Android rendszer a szimpatikusabb már egy kicsit nehezebb dolguk van, ha új érintőképernyős mobiltelefon vásárlására adják a fejüket, hiszen még egy márkán belül is nehéz a döntés, a piacon pedig rengeteg márka képviselteti magát. A legnépszerűbb Androidos rendszert futtató érintőképernyős mobiltelefon márkák jelenleg a Samsung, Huawei és a Xiaomi, termékeik évek óta nagy sikernek örvendenek. Népszerűségük oka többek között az, hogy  érintőképernyős mobiltelefon kínálatukban szinte minden árkategóriában találhatunk egy-egy készüléket. Kezdve az alsókategóriás, olcsóbb érintőképernyős mobiltelefonokkal, egészen a csúcskategóriás, zászlóshajó készülékekig, mindenki számára elérhetőek ezek a márkák. 

Legyen szó iOS vagy Android érintőképernyős mobiltelefonról, közös bennük, hogy mindegyikben található kamera, mellyel napjainkban már szinte teljesen kiváltható a régen oly népszerű digitális fényképező. Akik nem profi fotós babérokra szeretnének törni, azoknak egy érintőképernyős mobiltelefon kamerája tökéletesen megfelelhet az emlékek megörökítésére

Az érintőképernyős telefonok több méretben is elérhetőek, sokan a minél nagyobb, annál jobb elvet vallják, de akadnak még olyanok is, akik ragaszkodnak a kisebb méretű telefonokhoz. Utóbbiak számára kicsit nehezebb a tökéletes érintőképernyős mobiltelefon megtalálása, de még találhatunk azért a piacon 5” körül is készülékeket. A leggyakoribb méret azonban az 5,5”, ezek a készülékek még könnyedén használhatóak akár egy kézzel is, méretükből fakadóan viszont már remekül használhatóak képek és videók megtekintésére is. 

Válogasson a Yettel érintőképernyős mobiltelefon kínálatából, és találja meg a következő társát a mindennapokban!