Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra / S20 FE

0 találat a szűrt feltételek szerint

Samsung Galaxy S20 széria


A Samsung minden évben felsorakoztatja a zászlóshajóit, melyek bejelentését mindig óriási érdeklődés és találgatás övezi. Minden évben eggyel nő a szériaszám, az Samsung Galaxy S20 esetében azonban ugrottak egyet, a Samsung Galaxy S10 után nem a 11 következett. A szokatlan névválasztást azzal magyarázzák, hogy az új széria kívánja képviselni az okostelefonok új generációját és az új évtizedet, utat nyitva ezzel a további fejlődésnek. A Samsung S20 valóban forradalmian új készülék, melyet tulajdonosai igazán büszkén tarthatnak a kezükben. A Galaxy S széria immár 10 éve számít etalonnal a csúcskategóriás mobiltelefonok között, nincs ez másként a Samsung S20 esetében sem. Mint minden évben, most is két Samsung S20 alapmodell került bemutatásra, a Samsung S20 és a Samsung S20+. Kettejük között a legszembetűnőbb különbség a méretük, a Samsung S20 valamivel kisebb, mint a Samsung S20+ modellhez képest. A sima Samsung S20 a mostanság kapható készülékekhez képest egészen kompakt méretet kapott, 151,7x69,1x7,9 mm-es mérethez 163 grammot nyom csupán, ezzel szemben a Samsung S20+ már jóval méretesebb, 161,9 x 73,7 x 7,8 milliméteréhez már 186 grammos tömeg társul. Ezek a méretek a Samsung S10 szériához képest nem jelentenek nagy változást. Mind a két modell Gorilla Glass 6-os kijelzőt kapott, mely a karcok ellen ellenállóvá teszi a Samsung S20 készülékeket. 

Minden Samsung S20 modell Type C-s töltő adapterrel érkezik, mely 25W-os gyorstöltési maximumra képes, tehát mindkét végén USB-C-s csatlakozóval ellátott kábel jár hozzá. A Samsung S20 modellek tartozéka még egy jól megszokott AKG fülhallgató is. 

A Samsung S20 széria ismét egy remekül sikerült széria lett, érdemes kipróbálni és garantáltan beleszeretünk. Válassz a Yettel tarifacsomagjai közül és rendeld meg webshopunkból a Samsung S20 készüléket, melyet ingyenesen házhoz szállítunk.