Nyomógombos mobiltelefonok

0 találat a szűrt feltételek szerint

Nyomógombos telefonok


A nyomógombos telefon nagy múltra visszatekintő, igazi klasszikus, de ez közel sem jelenti, hogy e típusnak ne lenne létjogosultsága a mai, napról napra modernebb technológiával, fejlesztésekkel bíró okostelefonok mellett. 

Ismerd meg időseknek szóló tarifánkat és az SOS központ szolgáltatást.

A mobiltelefon-gyártók újabb és újabb készülékeikkel az egyre nagyobb érintőképernyős kijelző és applikációk sokasága felé tolja a felhasználókat, ezért a kérdés jogosan merül fel bennünk: hogyan lehetséges, hogy még mindig van kereslet nyomógombos telefonokra? A válasz igen egyszerű, de sok összetevős. Egy ilyen hagyományos mobiltelefon például szuper választás lehet idősebb családtagjaink részére, hiszen ők könnyebben tudják megtanulni, befogadni egy ilyen egyszerű készülék használati lépéseit, így lehetőségünk van a modern technológiában is könnyedén kapcsolatot tartani több generációs különbségek ellenére, akár a rohanós, dolgos hétköznapokon is. Ha már idősebb generáció, a legfiatalabbakat se hagyjuk ki a felhasználói körből, ugyanis a szülők is előszeretettel bíznak inkább egy ilyen készüléket gyerekeikre, mint egy okostelefont. A nyomógombos telefon azok számára is a legjobb döntés lehet, akik a modern technika vívmányainak ellenállva, csak olyan alapvető funkciókra szeretnék használni a telefont, mint telefonhívás és sms küldése, fogadása. 

A nyomógombos mobiltelefonoknak más előnyei is vannak az okostelefonokhoz képest. Mivel ezekben az eszközökben csak lényegi funkciók találhatók meg, az akkumulátor üzemideje is hosszabb, hiszen nem tudunk használni egyszerre több applikációt párhuzamosan, valamint a kisebb, kevésbé kidolgozott a készülék - akár színes - kijelzője. A Nokia 210 Dual SIM például egyetlen feltöltéssel akár 20 napos készenléti idővel is bírhat.    

Ezt a - szó legjobb értelmében vett - szimpla készüléket az esetleges balesetektől sem kell úgy félteni, legyen szó arról, hogy kicsúszik a kezünkből vagy véletlenül kirántjuk a kabátzsebünkből, hiszen masszív hardverrel rendelkeznek, de a nagy baj esetén mégis előforduló javítási, szervizelési költségei sem rúgnak nagyra. 

Ha tehát csak telefonhívásra, szöveges üzenetek kezelésére keresünk mobiltelefont, mely mellé fontos számunkra a strapabíróság, hosszú üzemidő és élettartam, akkor érdemes szétnézni a Yettel nyomógombos mobiltelefon kínálatában, és adni egy esélyt ennek az igazán klasszikus típusnak!