SIM kártya pótlás vagy csere igénylése online

Kártyapótlás

Ha ellopták, vagy elveszítetted a SIM kártyádat, kártyapótlást kell igényelned az alábbi űrlapon.  Kártyapótlással a telefonszámodat ismét tudod majd használni.
Fontos, amennyiben hűségidős (határozott időtartamú) előfizetői szerződésed van, akkor a lopás/elvesztés bejelentésétől számított 14 napon belül meg kell igényelned az új SIM kártyát, különben a szerződésedben meghatározott kötbért kiszámlázhatjuk részedre.

Az űrlapon keresztül igényelt kártyapótlás minden esetben díjmentes, kizárólag az előfizetés tulajdonosa igényelheti, meghatalmazásra nincs lehetőség.

 Kártyacsere

 Kártyacserére az alábbi esetekben lehet szükséged:

  • Fizikailag sérült kártya cseréje 
  • PIN/PUK kód letiltása miatt 
  • Normál méretű SIM kártya cseréje MicroSIM-re vagy NanoSIM-re új készülék vásárlása esetében

A kártyacsere aktiválása a kiszállítás után, leghamarabb a következő munkanapon történik meg rendszereinkben, addig a régi SIM kártya él, kivéve, ha lopás vagy vesztés történt és szüneteltetve lett a hívószám.

Kérünk, hogy minden mezőt tölts ki pontosan!  Fontos, hogy helyesen add meg az ügyfél- vagy kártyaszintű jelszavad! 
Az igény beérkezése után kollégáink felveszik veled a kapcsolatot az esetleges adatpontosítás, illetve a kártya kiszállítási dátum egyeztetése miatt. Ha elsőre nem érnek el, többször fognak próbálkozni, különböző időpontokban, többszöri sikertelen elérés esetében az igény lezárásra kerülhet.  

Fontos! Céges ügyfelek esetében aláírási címpéldány csatolása szükséges a kártyacseréhez, annak hiányában nem tudjuk elindítani a folyamatot.

Kollégáink mindent megtesznek, és igyekszünk az igényedet pár nap alatt  feldolgozni, de legkésőbb 30 napon belül.
Tájékoztatunk, hogy eSIM-re való kártyacsere igényedet jelenleg online nem tudjuk teljesíteni. Ha eSIM-re szeretnél váltani, kérjük keresd fel a Hozzád legközelebbi Yettel üzletet.

 
Az űrlapon megadott adatokat az Adatkezelési tájékoztatónkban (ÁSZF 2. sz. melléklet) leírtaknak megfelelően kezeljük.