Olcsó tablet

Táblagépek nagyon kedvezményes áron

Olcsó tabletek - 60 000 Ft alatt

A Yettel kínálatában több mai elvárásoknak megfelelő, minőségi olcsó táblagépet is találunk 60 000 Ft alatt.

A készülékek árát befolyásolja, hogy milyen tarifacsomagot választunk a táblagép mellé, ennek megfelelően a legtöbb 60 000 Ft alatti készülékből akkor választhatunk, ha a korlátlan mobilnetet, illetve belföldi beszélgetést és SMS-t tartalmazó Yettel Prime Max csomagot kérjük a tablet mellé.

0 Ft-ért elvihető tabletek az egész családnak

A legjobb dolgok ingyen vannak az életben - tartja a mondás, márpedig egy menő táblagép igazán ott van a legnagyszerűbb eszközök között, nem igaz?! Megfelelő tarifacsomagot választva táblagépet már 0 Ft-ért is kínálunk.

Tablet vagy táblagép? Van-e különbség?

A táblagép az angol tablet szó magyar megfelelője, így mindkettő ugyanazt jelenti, nincs köztük különbség. 

Szóban gyakrabban használt a “tablet” változat, de írásban sokan a “táblagép”-et részesítik előnyben, mert ez kevésbé félreolvasható (például tablettának).

Digitális oktatáshoz ajánlott olcsó tabletek

Kínálatunkban kizárólag minőségi táblagépeket találsz: elismert gyártók friss modelljeit, így biztos lehetsz benne, hogy az olcsóbb készülékek is tökéletesen megállják a helyüket a digitális oktatásban.

Amennyiben a gyerek valamilyen speciális célra használná táblagépet, érdemes az oktatóval egyeztetni arról, hogy milyen készülékek felelnek meg az igényeknek. 

Olcsó vagy prémium kategória: melyik tabletet válasszam?

A kérdésre nincs egyetlen, mindenkire érvényes válasz, egyénileg kell átgondolnunk, hogy az igényeinknek mi felel meg jobban. 

Ha például gyakran hagyunk el dolgokat, lehet, hogy nem érdemes nagyon drága készülékben gondolkodnunk. Teljesen más a helyzet ugyanakkor, ha például fontos üzleti megbeszéléseken akarjuk lenyűgözni partnereinket táblagépünkkel - ilyenkor egy lenyűgöző minőségű képernyő csodát tehet.