JBL Focus100 Sport fülhallgató, fekete

JBL yourbuds focus 100 páraálló sport fülhallgatóval nyugodtan sportolhatsz, a kedvenc zenéd mellett a külvilág hangjait is észleled

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

A TwistLock® technológia garantálja, hogy a fülhallgató a legkeményebb edzés során is a helyén maradjon.

FlexSoft® Comfort Fit garantálja, hogy ez a páraálló sport fülhallgató soha ne legyen kényelmetlen. A JBL yourbuds focus 100 kialakítása lehetőve teszi, hogy halljon minden olyan külső hangot ami a biztonságához szükséges!

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 23 g
Egyéb jellemzők
Frekvencia tartomány 20-20000 Hz
Csatlakozás Vezetékes
Csatlakozó típusa 3.5mm Stereo

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.