Samsung Gear S2 okosóra, sötétszürke

A legfontosabb okostelefon funkciók a Gear S2 egyetlen csavarásával elérhetők, egyszerűbben olvashatod a hosszú emaileket, ránagyíthatsz egy-egy térképre, vagy lejátszáskor átugorhatsz egy számot.
 

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Letisztult formatervezés

A gear S2 acélvázának köszönhetően időtálló órára teszel szert, mely kényelmesen illeszkedik csuklódhoz.

Egyszerű, vezeték nélküli töltéskompatibilitásának köszönhetően mindössze egy töltő dokkolóra kell helyezned okosórádat.

A Gear S2-t olyan mobileszközökkel is párosíthatod, melyek nem Samsung készülékek, de Android 4.4 vagy annál újabb verziójú operációs rendszert futtatnak és legalább 1,5 GB RAM-mal rendelkeznek.


 

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 47 g
Egyéb jellemzők
Akku kapacitása 250 mAh
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Wi-Fi Van
Bluetooth Van
NFC támogatás Igen

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.