Új

Apple TV 4K Wi-Fi (2022), fekete

Az új Apple TV 4K-n az eddigi legjobb kép- és hangminőségünkben érhető el az Apple TV+, az Apple Music és az Apple Arcade – több ezer appal kiegészülve. Szédületesen gyors A15 Bionic chip, intuitív vezérlés, gördülékeny kommunikáció az eszközeiddel és az okosotthon-kiegészítőkkel. Minden, amit szeretsz az Apple-ben – a legnagyobb képernyődön.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

A tévézés és az Apple legjobbjai a képernyődön.
Díjnyertes Apple Originals-filmeket és ‑sorozatokat, valamint egyéb kedvenceidet is megtalálhatod a Disney+, a Prime Video, a Netflix, az HBO Max1 és más szolgáltatások kínálatából. A szuperszórakoztató játékok mellett a csak az Apple-nél elérhető slágereket is izgalmasabb lesz hallgatni, az App Store-ban pedig több ezer további népszerű alkalmazás vár rád. Az Apple TV 4K-val minden szinten kibővül a tévézés élménye.

Élethű kép. Észbontóan jó hang.
4K‑s kép. A mélysötét árnyékokat és a ragyogó csúcs­fényeket szemet gyönyörködtető részletek teszik teljessé az olyan fejlett HDR-formátumoknak köszön­hetően, mint a Dolby Vision – és mostantól a HDR10+.4 Így bármit is nézel, igazán jól mutat majd a legnagyobb képernyődön.

Magával ragadó hangélmény. A Térbeli hangzás valós időben hozzád igazítja a részletgazdag Dolby Atmos, illetve 5.1‑es és 7.1‑es hangot, mintha az minden irányból érkezne.5 Az AirPodsot csatlakoztatva személyre szabott moziélményben lesz részed olyan hangzással, ami követi a fejed mozgását.

Beszéljünk a távirányítóról.

Érintésérzékeny kattintó­felület. A sorozat­részek, jelenetek vagy képkockák között kör­körös mozdulat­tal lapozhatsz, amire könnyen rááll a kezed. A távirányítóval ki- és be­kapcsolhatod a tévét, a bemeneti jelet az Apple TV 4K-ra vált­hatod, és beállíthatod a hangerőt.

A tévéd legjobb mellékszereplői.

iPhone
Sokoldalú távvezérlő, amely meg­lepően sokat tud. Az iPhone‑od zárolt képernyőjén és Vezérlőközpontjában megjelenő, kényelmes beépített vezérlőkkel egyszerűen elindíthatod vagy szüneteltetheted a lejátszást, előre- és visszatekerhetsz, illetve szabályozhatod a tévé hangerejét. A Face ID-val pedig vásárolhatsz és appokba is bejelentkezhetsz.

Színkalibráció
Tökéletes kombó. Az Apple TV 4K az iPhone-oddal együttműködve automatikusan beállítja a színeket, hogy a lehető legjobban mutassanak. Csak fordítsd egyszer a képernyő felé az iPhone‑od kameráját, és hátra­dől­hetsz. Bámulatos színekkel fognak megjelenni a sorozatok és a filmek – pontosan tükrözve az alkotók látás­módját.

Hangmegosztás
Hallgassátok együtt. A Hang megosztása funkcióval könnyedén csatlakoztathattok akár két pár AirPodsot is az Apple TV-hez, és külön-külön szabályozhatjátok a hangerejüket – így akkor is befejez­heti­tek a megkezdett műsort, ha valamelyik családtag már alszik.

Amire szükséged lesz

 • Legalább HD-felbontású tévé6
 • HDMI-kábel a HD-felbontású streameléshez vagy Dolby Vision-kompatibilis HDMI-kábel a 4K felbontású, HDR minőségű streameléshez
 • Vezeték nélküli hálózat 
 • Szélessávú internetkapcsolat (használata díjköteles lehet)
 • USB-C töltőkábel a távirányító töltéséhez

1, Egyes tartalmak eléréséhez előfizetés szükséges. Az egyes appok elérhetősége értesítés nélkül változhat.

4, A funkció a kompatibilis tartalmakkal és a támogatott alkalmazásokban működik. Nem minden tartalom érhető el 4K-, 4K HDR-, HDR10+- vagy Dolby Vision-formátumban. A 4K felbontású tartalmak megtekintéséhez 4K felbontású tévé szükséges. A Dolby Atmos-funkciók használatához Dolby Atmos-kompatibilis eszközök szükségesek. A lejátszás minősége a hardvertől és az internet­kapcsolattól függ.

5, A Dolby Atmos-funkciók használatához Dolby Atmos-kompatibilis eszközök szükségesek. Nem minden tartalom érhető el 5.1‑es és 7.1‑es térhangzással, illetve Dolby Atmos hangzással. A lejátszás minősége a hardvertől és az internet­kapcsolattól függ.

6, Nem minden tartalom érhető el 4K vagy 4K HDR minőségben. A 4K felbontású tartalmak megtekintéséhez 4K felbontású tévé szükséges. A Dolby Atmos-funkciók használatához Dolby Atmos-kompatibilis hangrendszer szükséges. A lejátszás minősége a hardvertől és az internetkapcsolattól függ.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.