Cellect Wireless vérnyomásmérő, szürke

Az AirBP készülékkel bármikor megmérheted a vérnyomásod.  Mindig magaddal viheted és megmérheted a vérnyomásod azonnal, bárhol.
A mobilalkalmazással történő egyszerű párosítást követően az aktuális mért eredmények a mobilkészülék kijelzőjén megjelennek, az alkalmazás tárolja a korábban mért eredményeket is. 

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Szeretnéd folyamatosan nyomon követni az egészségi állapotod?

A Viatom AirBP készülékkel kényelmesen megmérheted a vérnyomásod otthon, vagy akár útközben is. A bluetooth használatával a vérnyomásmérőt a mobiltelefonoddal is párosíthatod, az applikáció pedig jelez majd, ha itt az újbóli mérés ideje. Az alkalmazás a mért eredményt azonnal ki is jelzi, sőt meg is őrzi, így áttekintést kaphatsz a korábban mért értékekről is. Az applikációt egy vendég móddal is felvértezték, így a családtagjaid vérnyomását is megmérheted anélkül, hogy az a saját eredményeid elvesznének.
 

Kövesd nyomon egészségi állapotod bárhol, bármikor!

A Viatom AirBP rendkívül könnyű és kompakt. A készülék tömege mindössze 160 g, így magaddal viheted, és bárhol használhatod. A vérnyomásmérőbe beépített akkumulátor kapacitása akár 1000 mérésre is elegendő. A mobiltelefonra telepíthető alkalmazás mind az Android, mind az iOS rendszerrel kompatibilis. A kijelzőn a szisztolés és diasztolés nyomásértékek jelennek meg. A Viatom AirBP vérnyomásmérő kezelése egyszerű, így bárki használhatja.
 
Kompatibilis operációs rendszerek:  Android, iOS

Nézd meg, hogyan használd!
 

A vérnyomásmérő legfontosabb jellemzői:

  • Praktikus, hordozható 
  • Mobil alkalmazással Buetooth-on keresztül párosítható
  • Tárolja a korábban mért eredményeket
  • A Vendég mód mások számára is lehetővé teszi a mérést az eredmények torzítása nélkül
  • Akkumulátorának kapacitása akár 1000 mérésre elegendő
     

Technikai részletek

Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth Van

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.