Samsung Gear 360, fekete

Samsung Gear 360 - a 360 fokos kamerák csúcsa. 25,9 MP két kamera, 180 fokos függőleges és vízszintes látószöggel. Ragadd meg a pillanatot

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Felejtsd el, amit eddig a telefonról gondoltál! Örökítsd meg életed legszebb pillanatait a Gear 360 kamerával, és éld át újra a Gear VR-od és Galaxy okostelefonod segítségével.

A Gear 360 kamerának köszönhetően megragadhatod és megörökítheted életed meghatározó pillanatait.

A kamera 180 fokban képes rögzíteni mind az első, mind a hátsó objektívén keresztül, vízszintesen és függőlegesen egyaránt, mellyel tökéletes 360 fokos látóteret biztosít.

Akár legjobb barátod születésnapját ünnepled, vagy új trükköket mutatsz be, mindegyik élményt 3840 x 1920 képpontoságú, nagy felbontású videón vagy 25,9 MP-es fényképen örökítheted meg.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 152 g
Méret 56,3 x 66,7 x 60,1 mm
Egyéb jellemzők
Akku kapacitása 1 350 mAh
Csatlakozás Vezeték nélküli
Csatlakozó típusa Bluetooth
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Wi-Fi Van
Wi-Fi IEEE szabvány 802.11 a, 802.11 ac, 802.11 b, 802.11 g, 802.11 n
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 4.1
NFC támogatás Igen

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.