Honor Choice Earbuds X3 5504AAAR, fekete

 • Professzionális aktív zajszűrés
 • 12 mm-es nagy hangszóró egység, nagy felbontás, szem előtt tartva a jó hangminőséget
 • Kettős eszközkapcsolat, kettős boldogság
 • Kényelmes nyomógomb

Olvass tovább...

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Professzionális aktív zajszűrés
40 dB maximális aktív zajcsökkentés, nagyobb zajszigetelés a napi ingázáshoz, sporthoz, szabadidős elmerülés a jó zene élvezetéhez, a tiszta zene csendes élvezete a zajos világban.

Akár 36 órás akkumulátor-élettartam, mindig készenléti állapotban
Élvezd a 36 órás akkumulátor-üzemidő a töltőrekesszel, reggeltől estig, hogy mindig csodálatos zene kísérjen utadon.

12 mm-es nagy hangszóró egység, nagy felbontás, szem előtt tartva a jó hangminőséget
A Qualcomm aptX Classic elemzése CD-szerű hangminőséget biztosít, a fülbe helyezhető típus pedig az egyedi 12 mm-es hangszóróegységgel dübörgő basszust és nyitott hangteret kínál, ami magával ragadó hallásélményt nyújt.

CVC8.0 hívás közbeni zajcsökkentés, halld tisztán egyedi hangját
A CVC8.0 hívás közbeni zajcsökkentés olyan tiszta környezetet biztosít, mintha egymás mellett állva beszélgetnétek.

Kettős eszközkapcsolat, kettős boldogság
Az Earbuds X3 egyidejűleg két eszközhöz is csatlakoztatható.

Kényelmes nyomógomb
Nyomd meg a fülhallgató fülfogantyúját, hogy megvalósítsd a nyomásérzékeny vezérlést, ami kényelmesebbé teszi a kezelést és világosabbá teszi a visszajelzést. Könnyen válthatsz módot, szüneteltetheted a zenét és egyéb funkciókat.


Kiváló és versenyképes chip, stabil kapcsolatok
A Qualcomm QCC3040 Bluetooth chip úgy lett megalkotva, hogy csökkentse a fejhallgató energiafogyasztását, stabilabb kapcsolatot biztosítson, miközben elkerülje a fejhallgató gyakori leválasztásával kapcsolatos problémákat és aggodalmakat.

90 ms-es szórakoztatás alacsony késleltetésű módban, csatlakozz a játékhoz, és élvezd a játékvilágot.
Kapcsold be a szórakoztató, alacsony késleltetésű módot, a 90 ms-es ultra-alacsony késleltetés szinkronizáltabbá teszi a hangot és a képet, az e-sport megelőző játék élvezetes, a művelet pedig menő.

IP54 tanúsítvány, por- és vízálló
A fülhallgatók por- és vízálló szintje megfelelt az IP54-es tanúsítványnak. Ha fülhallgatót viselsz, nem kell félned az enyhe esőtől és izzadságtól, valamint megakadályozza a por befolyását, így bárhol és bármikor élvezheted a zenét.

Tedd személyessé az EQ beállítást, és szabd testre a zenei világodat
Három EQ mód rugalmasan állítható az APP-on keresztül, amely könnyen vezérelhető és szabadon játszható.

Három fokozatú beállítás a zajcsökkentés érdekében
Az APP három zajcsökkentő hatásának intelligens beállításával a zenei világnak szentelheti magát.

Kiváló érzékelés
A fülhallgatók képesek érzékelni, hogy viselik-e, és ezen információk alapján automatikusan felébreszthetik magukat. A viselési állapottól függően zenét is lejátszhatnak és szüneteltethetnek.
 

Technikai részletek

Egyéb jellemzők
IPX Szabvány IP54
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.2

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

Igen, online megrendelés esetén kedvezőbb árakat kínálunk a készülékekből. Yettel XS tarifa esetében 2 000 Ft, Yettel S, Yettel S Talk/M Talk tarifák esetében 5 000 Ft, Prime , Prime Plus és Prime Max tarifák esetében pedig 10 000 Ft a készülékkedvezmény.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.