HUAWEI FreeBuds 5i 55036653, fekete

Hallgasd kedvenc dalaidat bárhol, bármikor és diszkréten az időtlenül elegáns Huawei FreeBuds 5i fülhallgatóval! A kiváló minőségű akkumulátor és az újratölthető tok akár 28 órás használatra elegendő energiát biztosít a készülék számára. A dinamikus 10 mm-es meghajtók és a Hi-Res Audio Wireless tanúsítvány kiváló hallgatási minőséget biztosít. A több üzemmódú aktív zajszűrés megkönnyíti a zenehallgatást bárhol az út során. Stabil párosításra számíthatsz az eszközeiddel Bluetooth 5.2-n keresztül. 

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

  

Nagy felbontású hangzást kelt életre
A Huawei fülhallgató 10 mm-es dinamikus hangszórókat használ, amelyek polimer kompozit membránnal működnek. Ez lehetővé teszi a kiváló minőségű hangvisszaadást alacsony, közép- és magas frekvenciákon. A Huawei FreeBuds 5i Hi-Res Audio Wireless tanúsítvánnyal rendelkezik. Enged, hogy magaddal ragadjanak a nagy felbontású hangok. Az equalizerekkel még inkább a zenei műfajhoz igazíthatja a hallgatási élményt.

A Huawei FreeBuds 5i sokoldalú zajszűrést biztosít
Válaszd ki a környezeti zajszűrési módot a saját preferenciáidtól függően. A Huawei FreeBuds 5i Ultra, Main és Cozy üzemmódokat kínál. A vezeték nélküli fülhallgatót úgy tervezték, hogy tiszta hangzást és teljes basszust biztosítson, még akkor is, ha nincs optimalizálva.

Mesterséges intelligencia a hívás közbeni zajok elnyomására
Élvezd a zavartalan telefonhívásokat vagy a FaceTime-ot a barátokkal a mesterséges intelligenciának köszönhetően, amely megkülönbözteti a hangokat a környezeti zajoktól. A Huawei FreeBuds 5i fülhallgatóval a beszéd hangosan és tisztán hallható lesz.

Többpontos csatlakozás a könnyű használat érdekében
Csatlakoztasd a Huawei FreeBuds 5i vezeték nélküli fülhallgatót egyszerre két eszközhöz, és válts közöttük szükség szerint. Ha tehát a fülhallgató éppen a számítógéphez van csatlakoztatva, és valaki hív téged a telefonodon, dupla koppintással csatlakozhatsz az okostelefonodhoz, és válaszolhatsz a hívásra.

Tartós, hosszú élettartamú fülhallgató
A Huawei FreeBuds 5i készülékkel gond nélkül elvégezheted a kihívást jelentő edzést. Az IP54 besorolásnak köszönhetően nem kell aggódnod a por vagy az eső bejutása miatt. Az egész napos használatot, bárhol is legyél, hosszú élettartamú akkumulátor támogatja. A Huawei FreeBuds 5i még a töltőtokkal együtt is összesen akár 28 órányi zenelejátszást tesz lehetővé. Ha kifogy az energia a fülhallgatódból, ne ess kétségbe! Mindössze 15perc töltés után további akár 4 órán keresztül hallgathatod a kedvenc dalaidat.

Kompatibilitás Android & iOS rendszerekkel
Töltsd le a HUAWEI AI Life alkalmazást, és párosítsd a Huawei FreeBuds 5i fülhallgatót Android vagy iOS készülékeddel. Az alkalmazásban mindent beállíthatsz, amire szükséged van, és többet megtudhatsz az összes rendelkezésre álló funkcióról.

Technikai részletek

Egyéb jellemzők
IPX Szabvány IPX4
Csatlakozó típusa USB Type-C
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.2

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

Igen, online megrendelés esetén kedvezőbb árakat kínálunk a készülékekből. Yettel XS tarifa esetében 2 000 Ft, Yettel S, Yettel S Talk/M Talk tarifák esetében 5 000 Ft, Prime , Prime Plus és Prime Max tarifák esetében pedig 10 000 Ft a készülékkedvezmény.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.