Amazfit Bip U Pro, fekete

 • 1,43"-es nagy színes értintőképernyő
 • Véroxigén szint mérése
 • 5ATM vízállóság
 • 60+ sport mód
 • Nagy pontosságú GPS
 • Amazon Alexa támogatás
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Az Amazfit Bip U Pro okosóra nagyszerű ár-teljesítmény arányt kínál - felszerelésében megtalálhatod pl. a GPS-t az útvonal rögzítéséhez vagy a SpO2-t a vér oxigéntelítettségének mérésére.  Az óra magával ragad 1,43 hüvelykes kijelzőjével, vagy a több mint 60 sporttevékenység támogatásával. Az Amazfit Bip U Pro hosszú töltésenkénti üzemidővel büszkélkedhet, és 5 ATM vízállósággal (50 méteres mélységig). Tehát, ha okosórát keresel, és nem akarsz hatalmas összeget elkölteni, az Amazfit Bip U Pro remek választás lesz.

Nagyszerű kijelző és alacsony súly
Az Amazfit Bip U Pro karóra domináns jellemzője az 1,43" átlójú, 302 × 320 pixel felbontású és 308 PPI finomságú négyzet alakú kijelző. Örülni fogsz annak is, hogy az IPS LCD kijelző egy 2,5D-s fedőüveggel van ellátva, amely felületkezeléssel rendelkezik az ujjlenyomatok megtapadása ellen. Több mint 50 különféle számlap is rendelkezésre áll. Az Amazfit Bip U Pro karóra háza polikarbonátból készül, súlya a szilikon szíjjal együtt is csak 31 gramm. Ezenkívül bármikor kicserélheted a szíjat egy másikra.

Az Amazfit Bip U Pro sok funkciót kínál
Az Amazfit Bip U Pro olyan alapvető funkciókkal rendelkezik, mint pl. az elégetett kalóriák vagy megtett távolság számlálása. A jó hír az, hogy fejlettebb funkcióik is rendelkezésre állnak, például a pulzus vagy a vér oxigénszintjének mérése a fejlett BioTracker 2 szenzor segítségével. Végül, de nem utolsósorban, ez az okosóra figyeli az alvást és figyeli a stressz szintjét. Az Amazfit Bip U Pro felismeri az alvás négy fázisát - a mély és a könnyű alvást, aREM fázisokat és az ébrenlét idejét. A nők minden bizonnyal használni fogják a menstruációs naptár funkciót is.

Több mint 60 fizikai tevékenység, az úszást is beleértve
Az Amazfit Bip U Pro okosóra kétségtelenül a személyi edződdé válik majd. Több mint 60 sporttevékenységet mérhetsz vele, ráadásul 50 méterig vízálló, és nem lesz gond számára az úszás sem. A szabadtéri tevékenységek során értékelni fogod a GPS-modul jelenlétét, amely rögzíti az összes lépésedet. Ezt követően a Zepp mobilalkalmazás segítségével megtekintheted és elemezheted az edzés útvonalát, valamint egyéb statisztikákat is megtekinthetsz. Az Amazfit BipU Pro órát Bluetooth 5.0 / BLE-n keresztül csatlakoztathatod telefonodhoz. A Zepp alkalmazás ingyenes, és kompatibilis az Android és iOS eszközökkel. Természetesen értesítések is elérhetők: az Amazfit Bip U Pro okosóra értesítést tud küldeni a kiválasztott alkalmazásokból, a beérkező hívásokról, üzenetekről és értesítésekről.

FONTOS! 
Az óra menürendszere angol nyelvű, a Zepp kezelőalkalmazás elérhető magyar nyelven is. 

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 31 g
Méret 35,5 x 40,9 x 11.4 mm
Egyéb jellemzők
IPX Szabvány 5ATM
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.