Honor MagicWatch 2 (46mm), szénfekete

Acélos külső, Always-On kijelző és akár 14 napos üzemidő. Ez a HONOR MagicWatch 2. 

Használd arra alkalmas Mastercard kártyádat és vedd meg akár kamatmentes részletre! Részletek

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Acélos külső

A MagicWatch 2 óratokja finomított 316L rozsdamentes acélból készül, amely az űrkutatásban is gyakran használt anyag, magas szilárdsággal és tömegaránnyal. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően az óra kevésbé érzékeny a kisebb ütődésekre és a karcolásokra a mindennapi használat során.

Mindig képben

Az AMOLED kijelző mindig aktív, így egy pillanat töredéke alatt megláthatod, mi van rajta.

Személyre szabható óralapok

Az aktuális idő mutatásán túl a MagicWatch 2 személyes fotók megjelenítésére is képes.
Több fényképet is tárolhatsz rajta, hogy minden alkalommal más képet láthass, amikor megemeled a csuklód.2

Továbbfejlesztett akkumulátor teljesítmény
akár 14 napon át1

Hozz ki többet a napjaidból! A forradalmian új HUAWEI Kirin A1 lapkakészlet segítségével a MagicWatch 2 az adatokat gyorsabban, kevesebb energia felhasználásával dolgozza fel, így tovább kitart.

15 célkitűzés alapú sport mód

Maradj mindig motivált, hogy elérhesd a céljaidat! A MagicWatch 2 fitnesz üzemmódok hangalapú útmutatásait4 is igénybe veheted mozgás közben, hogy a lehető leghatékonyabb legyél. A nap végén persze érdemes szünetet tartani, ellazulni és relaxálni a légzés-segítő alkalmazással, hogy jobban aludj éjjel.

Véroxigénszint- mérő a csuklódon: SpO2 monitor

A HONOR MagicWatch 2 véroxigénszint- mérője12 azaz SpO2 monitorja megmutatja az oxigén telítettségi szintjét a véráramban, így megtudhatod, hogy a tested hogyan alkalmazkodik edzés közben vagy nagy magasságban.

Élmények szabadon, okostelefon nélkül

Kettős műholdas helymeghatározó rendszerek

A kettős műholdas helymeghatározó rendszerek3 segítségével a MagicWatch 2 pontosan rögzíti a sebességet és az útvonalat futás, gyaloglás vagy kerékpározás közben; túrázás és mászás során pedig képes lekövetni a magasság változását.

Elkísér minden kilométeren

Futó edzések

A beépített futó alkalmazás 13 professzionálisan felépített futótanfolyammal segít a fejlődésben a kezdőtől a haladó szintig, igénybe vehető valós idejű hangalapú útmutatással (VoiceOver)4. Attól függetlenül, hogy csak most kezdesz el futni, vagy tapasztalt futó vagy, aki hozzáértő edzőtársra vágyik, a HONOR MagicWatch 2 különböző kurzusai segítenek és motiválnak a fejlődésben.

Pulzusmérés úszás közben5

Az új HUAWEI TruSeen™ 3.5 technológiával a MagicWatch 2 segít mélyebben elemezni az úszás teljesítményt, pontosan mérve a pulzusszámot, beleértve a SWOLF-ot, a távolságot, a kalóriát és a sebességet. Az óra 50 méterig vízálló6, így ő lehet az új úszóedződ, aki a vízben is elkísér.

Edzések biztonságosan

A MagicWatch 2 különféle adatokkal -például VO2Max7, valamint az anaerob vagy aerob testmozgás hatásainak részleteivel- segít az edzések optimalizálásában, hogy azok minél biztonságosabbak legyenek a számodra. A különböző mérések segítenek meghatározni az edzések várható eredményét és általuk megtudhatod mennyi időre lehet szüksége a testednek ahhoz, hogy felkészüljön a következő megmérettetésre.

Egészség mindenek felett

A MagicWatch 2 lehetővé teszi a mindennapi stressz kezelését a HUAWEI TruRelax™8 alkalmazással, emely légzési gyakorlatokkal segít az ellazulásban. A HUAWEI TruSleep™ 2.0-val nyomon követheted és elemezheted az alvásodat, illetve javíthatsz is az alvásminőségen.

Női ciklus követő

Az új női ciklus követő funkció lehetővé teszi a menstruációs ciklus követését, a naplózási periódusok és a részletek rögzítését, valamint az ezekre vonatkozó statisztikák áttekintését a Huawei Health alkalmazás segítségével.
A menstruációs naptár segíti a ciklus, valamint a termékenység különböző szakaszainak előrejelzését. Ezeket a részleteket az alkalmazás összeveti a többi egészség mutató statisztikájával, így komplexebb áttekintést nyújt az egészségedről.

Beszélj az órádon keresztül

Beépített hangszóró és mikrofon

Tartsd a kapcsolatot, beszélj a csuklódon keresztül. A beépített hangszóró és mikrofon ideális a gyors csevegésekhez, szükség esetén pedig akadozásmentesen válthatsz beszélgetés közben a HONOR okostelefonodra.9,10

1. Az akkumulátor adatai a HONOR laboratóriumok teszteredményein alapulnak. A tényleges használati idő a beállításoktól és a felhasználási preferenciáktól függően változhat.
2. Ez a szolgáltatás nem támogatott iOS rendszeren.
3.A kettős műholdas helymeghatározó rendszerek csak bizonyos kültéri tevékenységek során működnek.
4. A VoiceOver útmutató csak angol és mandarin nyelven érhető el. A funkció elérhetősége régiótól és piacoktól függően változhat.
5. A bőr és fém szíjak nem alkalmasak úszásra. A pulzálás az úszás során sok tényezőtől függ, például a vízáramlástól és a karcsapásoktól. A mért adatok csak referenciaként szolgálnak.
6. A készülék az ISO 22810: 2010 ISO szabvány alapján 50 méterig vízálló, ami azt jelenti, hogy az óra például úszás során vagy kézmosáskor is működik. Tengervízben való használat után meg kell mosni tiszta vízzel és szárazra kell törölni a tartósság érdekében.
7. A VO2Max csak bizonyos kültéri tevékenységek során működik. Ez a szolgáltatás nem orvosi tanácsadás. Szigorúan csak személyes használatra javasolt.
8. A HUAWEI TruRelax™ csak Android készülékeken érhető el. Az iOS-eszközök nem támogatottak.
9. A MagicWatch 2-nek Bluetooth-on keresztül kapcsolatban kell lennie a HONOR okostelefonnal, hogy fogadhassa a MagicWatch 2-őn beérkező hívásokat.
10. Csak a MagicWatch 2 46 mm-es változata rendelkezik beépített hangszóróval és mikrofonnal.
11. Az elérhetőség régiónként változhat, csak Android-okostelefonokon működik, illetve a HUAWEI Music 12.11.7.X -et vagy annak újabb verzióját támogatja. A zenehallgatás funkció az mp3 és az LC-AAC formátumokat támogatja. Ez a szolgáltatás nem érhető el iOS rendszeren. A MagicWatch 2 teljes belső tárolókapacitása 4 GB, ebből 2 GB elérhető offline zenetároláshoz.
12. A SpO2 Monitor elérhetősége az egyes országokban és régiókban változhat. Az SpO2 Monitor nem orvosi eszköz, és nem betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére lett fejlesztve. Minden adatot és mérést csak személyes referenciaként szabad felhasználni. Az új funkciók OTA frissítésen keresztül válnak elérhetővé.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 41 g
Méret 45,9 x 45,9 mm
Egyéb jellemzők
IPX Szabvány 5ATM
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS, Glonass
Wi-Fi Nincs
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Barométer, Gyorsulásmérő, Pulzusmérő

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.