HUAWEI Watch Fit 2 55028894, éjfekete

 • 1,74 hüvelykes FullView kijelző
 • Bluetooth hívás
 • Akár 10 napos akkumulátor-üzemidő
 • Gyors edzés animációk
 • Egész napos egészség-menedzsment
 • iOS és Android kompatibilitás
Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
32 990 Ft
Online kedvezmény

-1 650 Ft

Kedvezményes tartozék ár
31 340 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Emeld fel csuklód, és kezeld könnyedén
Az 1,74 hüvelykes AMOLED-kijelzővel - amelyet tökéletes, ultrakeskeny keretek közé helyeztünk - a HUAWEI WATCH FIT 2 csuklód felemelésével pontosan azt nyújtja, amire szükséged van. Az edzésektől a bejövő hívások kezeléséig minden,a számodra legmegfelelőbb, természetes módon van elrendezve.

Ami a szíveden, az a szádon
A HUAWEI WATCH FIT 2 kreatív AOD dizájnnal rendelkezik, amely remekül illik az összes lenyűgöző óraszámlaphoz3 a határok nélküli Watch Face Store kínálata pedig megkönnyíti a pontosan hozzád illő stílus megalkotását. Az óraszámlap a mindennapi funkciók kincsesbányáját rejti magában, így a személyre szabott nézeted egy kényelmes csomagban érkezik hozzád.

Egy akkumulátor, amely mindent felülmúl
Órád teljesen feltöltött állapotban akár 10 napos tipikus vagy 7 napos intenzív használatot is biztosít6, ami azt jelenti, hogy akár korlátlanul is hallgathatsz zenét és teljes életet élhetsz anélkül, hogy a pihenésed rovására menne! Mindössze 5 perces töltéssel akár egész napos használatot is biztosíthat.7

Akár 10 napos
üzemidő tipikus használat esetén6

Akár 7 napos üzemidő
nagyfokú használat esetén6

Maradj mobilis, Maradj kapcsolatban
A HUAWEI WATCH FIT 2 nem csak egy óra; ez egy olyan kommunikációs központ, amely támogatja a Bluetooth-hívást8, a gyorsválasz lehetőséget9 és az import névjegyek kezelését is. Bárhová is mész, nyugodt lehetsz, hiszen beérkező hívásaidról csuklódon keresztül értesülsz és ezeket kedved szerint fogadhatod vagy akár el is utasíthatod.

Mozgásban tart
Egyedi fitnesz-animációkkal és hangvezérelt bemelegítő és nyújtó gyakorlatokkal 7 igazán gyakori edzéshez13, beleértve a futást, a kerékpározást és az úszást is - így minden edzésedből a legtöbbet hozhatod ki.

Univerzális egészségügyi menedzser
A HUAWEI WATCH FIT 2 magas szintű, intelligens funkciókat kínál egészséged kezeléséhez, beleértve az SpO2-t, a pulzusszámot, az alvást és a stresszkövetést.

1, Az oxigéntelítettség (SpO2) az oxigénnel telített hemoglobin aránya a vér teljes hemoglobinjához viszonyítva, vagyis a vér oxigénkoncentrációja a vérben. A megfigyelési adatok és eredmények csak tájékoztató jellegűek, diagnosztikai vagy orvosi célokra nem használhatók fel.
2, A látómező 18,6%-kal nagyobb, a HUAWEI WATCH FIT-hez viszonyítva. Az adatok a HUAWEI laboratóriumból származnak és esetlegesen eltérhetnek a tényleges látható területtől.
3, Az óraszámlapok letölthetők a HUAWEI Watch Face Store-ból, egyes óraszámlapokat külön kell megvásárolni. Ez a funkció csak bizonyos országokban és régiókban érhető el.
4, A Link elengedhetetlen kelléke azoknak az Active Edition felhasználóknak, akik megvásárolják a HUAWEI EasyFit szíjat (20 mm). Ez a funkció országonként vagy régiónként változhat. A részletekért látogass el a HUAWEI hivatalos weboldalára.
5, A mobiltelefonon készült fényképeket beállíthatod óraszámlapként a Huawei Egészség Applikáció segítségével, vagy a OneHop segítségével egyaránt. A OneHop óralszámlap funkció csak az NFC támogatott készülékeken, illetve EMUI 11 vagy újabb verziót futtató HUAWEI mobiltelefonokon támogatott. Az Active Edition nem támogatja a OneHop-ot az óraszámlapokhoz.
Ez a funkció csak bizonyos országokban és régiókban érhető el.
6, Tipikus használat esetén: Akár 10 nap. Az alapértelmezett beállítások használatával, heti 30 perc Bluetooth hívás, heti 30 perc hanglejátszás, pulzusfigyelés és alváskövetés engedélyezve, heti 30 perc edzés, üzenetértesítés engedélyezve (50 SMS, 6 hívás, ill. napi 3 riasztás), és a képernyő naponta 200-szori bekapcsolása.
Intenzív használat: Akár 7 nap. Az alapértelmezett beállítások használatával, heti 30 perc Bluetooth hívás, heti 30 perc hanglejátszás, pulzusfigyelés és a HUAWEI TruSleep™ engedélyezve van, heti 60 perc edzés, üzenetértesítés engedélyezve (50 SMS, 6 hívás, és napi 3 riasztás), és a képernyő naponta 500-szori bekapcsolása.
A HUAWEI laboratóriumi tesztjei alapján. A tényleges használat a termékkülönbségektől, a felhasználói szokásoktól és a környezeti változóktól függően változhat.
7, A töltési adatok a HUAWEI laboratóriumi tesztjeiből származnak, amelyeket ellenőrzött környezetben, 25 ± 1 °C-os beállított hőmérsékleten és 45 – 80%-os relatív páratartalom mellett végeztek. A készülék 3%-os töltöttségi szintről indítva, készenléti állapotban, a teljes folyamat során kikapcsolt képernyővel lett töltve. Az adatok az egyedi terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függően változhatnak.
8, Ez a funkció csak akkor támogatott, ha az óra okostelefonhoz van csatlakoztatva.
9, Az gyorsválasz funkció csak az Android 7.0 vagy újabb rendszert futtató mobiltelefonokon támogatottak.
10, A Voice Assistant csak az EMUI 10.1-et vagy újabb verziót használó HUAWEI mobiltelefonokon támogatott, amelyeken a Huawei Egészség alkalmazás legújabb verziója van telepítve (kérjük, frissítse az EMUI-t a legújabb verzióra, mivel a különböző mobiltelefon-modellek alverziószáma eltérő lehet ). Ez a funkció nem támogatott iOS-eszközökön, és csak bizonyos országokban és régiókban támogatott.
11, A távoli felvételkészítés funkció csak az EMUI 8.1 vagy újabb verziót futtató HUAWEI mobiltelefonokon támogatott. Ez a funkció nem támogatott iOS-eszközökön.
12, Az iOS nem támogatja a zene szinkronizálását. Ez a funkció (akár 5000 dal tárolása) az OTA frissítéseken keresztül érhető el.
13, A 7 alap edzésmód a következő: kültéri futás, beltéri futás, kültéri biciklizés, beltéri biciklizés, medencében úszás, nyílt vízi úszás és ugrókötél.
14, Ez a funkció a Huawei Egészség alkalmazásban az Eszközök > Egészségfelügyelet > Folyamatos pulzusmérés menüpontban engedélyezhető.
15, Ez a funkció csak bizonyos országokban és régiókban érhető el.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 26 g
Méret 46 x 33,5 x 10,8 mm

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.