Új

HUAWEI Watch Fit 3, rózsaszín

HUAWEI WATCH FIT 3 a szépérzékkel rendelkezőknek
Viseld a jövőt, és figyeld, ahogy kibontakozik
Lélegzetelállító szögletes képernyő

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
59 990 Ft
Online kedvezmény

-3 000 Ft

Kedvezményes tartozék ár
56 990 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Pompás kijelző
Csak fordítsd el csuklódat a hatalmas kijelző megtekintéséhez. Az ultrakeskeny órakeret és a magas, 77,4%-os kijelző-test arány élénk vizuális világba repít, amely még közvetlen napfényben is világos marad – 60 Hz-es frissítési frekvenciával és automatikus fényerővel.
1,82 hüvelykes AMOLED kijelző
1500 nit Max. fényerő
347 PPI Életteli látvány

Feltűnő, mégis keskeny
Az új HUAWEI WATCH FIT 3 leheletvékony okosóra – mindössze 9,9 mm4 és 26 g5. Az alumíniumötvözet test és a sima fémcsat nagyon menő, és a szemnek is kellemes látvány.

Forgó korona
A teljesen fémből készült koronát elforgatva nagyíthatod vagy kicsinyítheted az alkalmazásokat a kezdőképernyőn, felfelé vagy lefelé lapozhatsz az alkalmazáslistán, vagy beállíthatod a hangerőt. Az alkalmazások közötti váltáshoz nyomd meg kétszer, a képernyő vezérléséhez pedig forgasd tovább, akár akkor is, ha ujjaid vizesek.

Kézreálló funkciógomb
Nyomd meg röviden az előre beállított alkalmazások megnyitásához, a hosszú nyomással pedig aktiválhatod a hangasszisztenst6, ami minden parancsodat teljesíti.

Rengeteg számlap
Rengeteg lélegzetelállító számlap közül választhatsz – köztük a testreszabható Galéria és Stílus számlapokkal –, melyekkel könnyedén kifejezheted önmagad a csuklódon is. Csak fordítsd el a koronát a lenyűgöző képekért, és állíts be lélegzetelállító, új dizájnokat, mint például az Elegant Light, a Bubble Shine, a Time Illusion és a Fun Mood (dinamikus emojikkal)!7

Fitneszedzések a csuklódon
Adj új lendületet az edzéseidnek, és hozd ki magadból a legtöbbet az exkluzív, animált bemelegítési és nyújtási gyakorlatokkal, amelyeket az óra nyolc gyakori mozgásformához 12 kínál, például a futáshoz, kerékpározáshoz és úszáshoz13.

Beépített GPS-rendszer, több mint 100 edzésmód
A HUAWEI WATCH FIT 3 100-nál is több élénkítő edzésmódot támogat, és hatféle edzéstípust képes automatikusan felismerni11. Vadonatúj Futópálya mód is elérhető, amely az óra nagy precizitású GPS-rendszerét használva kalibrálja a körök hosszát, és képezi le a megtett útvonalat.

Továbbfejlesztett életjelkövetés1
Tarthatod az ütemet futás vagy egyéb testmozgás közben is, és jobb pulzusszámmérést érhetsz el a Huawei legjobb többcsatornás moduljával és okos fúziós algoritmusávaal. Az SpO2-mérés is gyorsabb a fejlesztett teljesítménynek és stabilitásnak köszönhetően, amit az új, továbbfejlesztett HUAWEI TruSeen™ 5.5 rendszer támogat.1

Nyugalom, az akkumulátor remek!
Az akár 10 napos, a legtöbb esetben egy teljes hétig tartó akkumulátor-üzemidővel nyugodt lehetsz az óra üzemideje miatt.
Bekapcsolt AOD: Akár 4 napos akkumulátor-üzemidő2

Bluetooth hanghívás
Csatlakoztasd órádat a telefonodhoz Bluetooth-on keresztül, hogy a hívásokat az óra képernyőjének megérintésével fogadd. 

Legyőzi az elemeket
Az óra nyolc szigorú teszten esett át, így a keményebb helyzetekben is helyt áll, az 5ATM vízállóságnak12 és a jól bevált tartósságnak köszönhetően.

KOMPATIBILITÁS 

Android 8.0 vagy újabb
iOS 13.0 vagy újabb

1, Ez a termék nem alkalmas orvosi célú használatra. Az adatok és az eredmények csupán tájékoztató jellegűek, és nem használhatóak orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.
2, A HUAWEI laboratóriumi eredményei alapján. A tényleges akkumulátor-üzemidő a termékek közötti különbségektől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függően változhat.
Az akkumulátor töltöttsége legfeljebb 10 napig, átlagos használat mellett 7 napig, engedélyezett AOD mellett pedig 4 napig tart ki.
A maximum 10 napos akkumulátor-üzemidőt az alábbi körülmények között tesztelték: 30 perc Bluetooth-hívás hetente, 30 perc zenelejátszás hetente, folyamatosan engedélyezett pulzusfigyelés, éjszaka bekapcsolt HUAWEI TruSleep™, 90 perc edzés hetente (GPS bekapcsolva), engedélyezett üzenetküldések ( 50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő naponta 200 alkalommal kapcsol be.
Az átlagos 7 napos akkumulátor-üzemidőt az alábbi körülmények között tesztelték: 30 perc Bluetooth-hívás hetente, 30 perc zenelejátszás hetente, folyamatosan engedélyezett pulzusfigyelés, éjszaka bekapcsolt HUAWEI TruSleep™, folyamatosan engedélyezett stresszfigyelés és automatikus SpO2-mérés, 180 perc edzés hetente (GPS bekapcsolva), engedélyezett üzenetküldések ( 50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő naponta összesen 30 percre kapcsol be.
Az akár 4 napos akkumulátor-üzemidőt bekapcsolt AOD funkció esetén az alábbi körülmények között tesztelték: AOD funkció folyamatosan bekapcsolva, 30 perc Bluetooth-hívás hetente, 30 perc zenelejátszás hetente, folyamatosan engedélyezett pulzusfigyelés, éjszaka bekapcsolt HUAWEI TruSleep™, folyamatosan engedélyezett stresszfigyelés és automatikus SpO2-mérés, 180 perc edzés hetente (GPS bekapcsolva), engedélyezett üzenetküldések ( 50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő naponta összesen 30 percre kapcsol be.
3, Csak olyan telefonnal párosítva érhető el, amelyen Android 8.0/iOS 13.0 vagy annál újabb rendszer fut, illetve amelyiken telepítve van a HUAWEI Egészség alkalmazás. A funkció tényleges elérhetősége a telefontól és az operációs rendszertől függően változhat.
4, A 9,9 mm az óra vastagsága a legvékonyabb részén (a szenzorokat nem beleértve). A HUAWEI laboratóriumi eredményei alapján. A tényleges méretek és súly az adott terméktől és a mérési módszerektől függenek.
5, A HUAWEI laboratóriumi eredményei alapján. A tényleges adatok a konfigurációtól, a gyártási eljárástól és a mérési módszertől függően eltérhetnek.
6, Olyan HUAWEI telefonnal szükséges párosítani, amelyen EMUI 10.1 vagy annál újabb rendszer fut, illetve amelyiken telepítve van a HUAWEI Egészség alkalmazás legfrissebb verziója.
7, További óralapok – köztük fizetősek is – letölthetőek a Watch óraszámlap áruházból
8, Csak bizonyos számlapoknál van lehetőség testre szabásra, és a testre szabható tartalom számlaponként eltérő.
9, A táplálkozási napló funkció kizárólag a HUAWEI Egészség alkalmazáson keresztül érhető el, és csak bizonyos országokban.
10, Az ételadatbázis funkció csak bizonyos országokban támogatott.
11, Az automatikus felismerés csak a következő hat edzésmódban támogatott: szabadtéri futás, beltéri futás, szabadtéri séta, beltéri séta, elliptikus tréner és evezés.
12, A nyolc edzésmód a következő: szabadtéri futás, beltéri futás, szabadtéri kerékpározás, beltéri kerékpározás, úszás medencében, nyílt vízi úszás, ugrókötelezés és futópályán futás.
13, Ez a termék az 5 ATM besorolású vízállóságnak felel meg az ISO 22810:2010 szabvány szerint, amely azt jelzi, hogy akár 50 m állandó víznyomásnak is képes ellenállni 10 percen keresztül, de valójában nem azt jelenti, hogy a termék vízálló az 50 méternél mélyebb vízben. Az eszköz az olyan, sekély vízben történő tevékenységeknél használható, mint az úszómedence vagy tengerpart. A termék használata nem ajánlott búvárkodás, forró zuhanyzás, hőforrás vagy szauna, vagy egyéb olyan tevékenység igénybevételekor, ahol a víz mély vagy gyors áramlású. A bőr- és fémszíjakat nem arra tervezték, hogy ellenálljanak az úszásnak és az izzadtságnak, így hasonló esetekben más szíjak használata javasolt. Az óceán sós vízében történő használat után csapvíz alatt öblítsd le, majd töröld szárazra a készüléket. A HUAWEI viselhető termékek vízállóságára vonatkozó további információért kattints ide: https://consumer.huawei.com/hu/support/content/hu-hu15851428/. A vízállóság nem tartós, és a teljesítmény a napi kopással és elhasználódással csökkenhet.
14, Kizárólag a HUAWEI Egészség alkalmazáson keresztül érhető el, és csak bizonyos országokban. Bizonyos szolgáltatások fizetősek.
15, Ez a termék nem orvostechnikai eszköz. A mért adatok és a kapott eredmények csupán tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául. Ez a funkció csak bizonyos országokban támogatott.
16, Kizárólag a HUAWEI Egészség alkalmazás legfrissebb verziójában érhető el. Mindegyik fiók maximum 20 embert képes követni, és legfeljebb 20 követője lehet. .
17, A Bluetooth-híváshoz szükséges egy, a HUAWEI Egészség alkalmazáson keresztül párosított telefon.
18, A zenék szinkronizálása és a zenék kezelése az órán keresztül iOS-eszközzel való párosítás esetén nem támogatott .
19, A távoli felvételkészítés csak akkor támogatott, ha az óra olyan telefonnal van párosítva, amelyen EMUI 8.1 vagy annál későbbi rendszer fut, vagy ha a párosítás olyan iPhone-nal áll fenn, amelyen iOS 13.0 vagy annál későbbi rendszer fut.
20, A HUAWEI Assistant·TODAY alkalmazáson keresztül érkező AI Tip push üzenetek csak akkor érhetők el, ha az óra olyan telefonnal van párosítva, amelyen EMUI 11.1 vagy annál későbbi rendszer fut, illetve amelyiken telepítve van az Assistant TODAY alkalmazás 13.0.3.301 vagy annál későbbi verziója.
21, A HUAWEI Egészség + fizetős szolgáltatás, melyre fel kell iratkozni. A szolgáltatás kizárólag a Huawei Egészség alkalmazáson keresztül érhető el, bizonyos országokban.

Technikai részletek

Alapadatok
Gyártói termék azonosító 55020CEF
EAN kód 6942103118524
Fizikai jellemzők
Súly 26 g
Méret 43,2 x 36,3 x 9,9 mm
Kialakítás Érintőképernyős
Rendszer
Operációs rendszer Harmony OS
Kijelző
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző átlója 1,82 "
Felbontás 480 x 408
Csomag tartalma
Töltő csak töltőkábel
Használati útmutató Van
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.2
Biztonsági funkciók
Por- csepp- és vízállóság 5ATM

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.