HUAWEI Watch GT3 SE 55029715, fekete

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Könnyű és feszes
Az óra 1,43 hüvelykes nagy AMOLED képernyője 35,6 grammos testen3 kapott helyet, 466 × 466 pixeles felbontásával kellemes látványt nyújt, viselése pedig rendkívül kényelmes.

A stílusérzékedhez szól
Válassz több ezernyi lenyűgöző dizájn közül a Témákban5, vagy készíts saját, személyre szabott óraszámlapot.

Aludj jól minden éjjel
A HUAWEI Trusleep™ 3.0 azonosítja a különböző alvásfázisokat (felszínes, mély és REM), valamint az elalvások és ébredések idejét, így információt nyújt az alvási szokásaidról és praktikus tanácsokat ad, hogy éjszaka jobban aludhass1. A HUAWEI Egészség alkalmazás segít a horkolás és az alvás közbeni beszéd figyelésében is8.

Minden szívdobbanás számít
A HUAWEI WATCH GT 3 SE aprólékos pontossággal figyeli a pulzusszámot9 az új és fejlesztett HUAWEI TruSeen™ 5.0+technológiának és az interferencia-gátló képességeinek köszönhetően.

Vigyáz rád
Az óra figyel a jólétedre, figyelemmel kiséri a véroxigén- és a stresszszintet,11 menstruációs ciklust, figyelmeztetésekkel, menstruációs előrejelzésekkel és más funkciókkal segítve önt a mindennapok során.8

Profi személyi edző
Az óra rögzíti és figyeli az edzések adatait, és a HUAWEI TruSport™ segítségével tippeket ad a fejlődéshez.

Több mint 100 edzésmód
Legyen szó bel- vagy kültérről, futásról, kerékpározásról, túrázásról vagy bármilyen mozgásról, a száznál is több edzésmód mindig és mindenkor rendelkezésedre áll.

Kéthetes akkumulátor-üzemidő
Az óra hihetetlen módon mintegy 14 napig2 bírja teljes feltöltöttséggel. Éld nyugodtan az életed anélkül, hogy kábelek vagy konnektorok lassítanák azt.

Töltés kötöttségek nélkül
A HUAWEI WATCH GT 3 SE támogatja a vezetéknélküli töltést, illetve egyes telefonok esetén12 a fordított töltést is.

Maradj kapcsolatban
Csatlakoztasd az órát a telefonodhoz Bluetoothon keresztül hívások fogadásához és elutasításához, küldj gyorsválaszokat és nézd meg a híváslistát - mindezt a csuklódon!

Maradj kapcsolatban
Csatlakoztasd az órát a telefonodhoz Bluetoothon keresztül hívások fogadásához és elutasításához, küldj gyorsválaszokat és nézd meg a híváslistát - mindezt a csuklódon!

1, A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért a mérési adatok és eredmények csak tájékoztató jellegűek, nem használhatók orvosi célra. Az órát csatlakoztatni kell a HUAWEI Egészség alkalmazáshoz.
2, Az adatok a HUAWEI laboratóriumából származnak. A tényleges akkumulátor üzemidő függhet az egyedi termékkülönbségektől, a felhasználói szokásoktól és a környezeti tényezőktől. Az akkumulátor 14 napig a következő feltételek mellett bírja: Bluetooth hívás 30 perc/hét, zenelejátszás 30 perc/hét, pulzusmérés folyamatosan bekapcsolva, HUAWEI TruSleep™ alvásfigyelés éjszakánként bekapcsolva, átlagos edzés 90 perc/hét (GPS bekapcsolva), üzenet értesítések bekapcsolva (50 SMS-üzenet, 6 hívás, 3 riasztás/nap) és a képernyő naponta 30 percig bekapcsolva. Az akkumulátor 7 napig a következő feltételek mellett bírja: Bluetooth hívás 30 perc/hét, zenelejátszás 30 perc/hét, pulzusmérés folyamatosan bekapcsolva, HUAWEI TruSleep™ alvásfigyelés éjszakánként bekapcsolva, stresszfigyelés folyamatosan bekapcsolva, átlagos edzés 180 perc/hét (GPS bekapcsolva), üzenet értesítések bekapcsolva (50 SMS-üzenet, 6 hívás, 3 riasztás/nap) és a képernyő naponta 30 percig bekapcsolva.
3, Az adatok a HUAWEI laboratóriumából származnak. A termék súlya a szíj nélkül értendő. A termék mérete, súlya és a kapcsolódó specifikációk kizárólag elméleti értékek. Az egyes termékek tényleges méretei eltérhetnek. Minden specifikáció az aktuális terméknek megfelelően változhat.
4, Ez a termék megfelel az ISO 22810:2010 szabvány szerinti 5ATM besorolású ellenállási szintnek és az ISO 22810:2010 szabvány szerinti 5 ATM-besorolású 50 méteres vízállóságnak, sekély vízi tevékenységekhez, például úszáshoz használható medencékben illetve sekély vizekben a part mentén. Nem szabad forró zuhanyban, meleg forrásokban vagy szaunában (gőzfürdőben) használni, sem platform merülések, nagynyomású vagy más olyan tevékenységek során, amelyek magas víznyomással, magas hőmérséklettel, magas páratartalommal vagy gyors áramlással járnak. Nem alkalmas búvárkodásra, technikai merülésre és 30 m-nél nagyobb mélységben végzett búvárkodásra. Kérjük, látogasson el a Huawei hivatalos webhelyére a vízállósággal kapcsolatos további információkért. A vízállóság nem állandó, és a védelem csökkenhet a napi használattal és kopással.
5, A Témák menüpont alatt található egyes óralapokat meg kell vásárolni, a megvásárolt óralapok csak egyes országokban és régiókban érhetők el.
6, Kizárólag OTA programfrissítés után támogatott funkció. A stílusos óraszámlapok nem támogatottak iOS-telefonokon.
7, Kizárólag OTA programfrissítés után támogatott funkció.
8, Az alvás közbeni beszéd és horkolásfigyelés nem támogatott iOS-telefonokon.
9, A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért a mérési adatok és eredmények csak tájékoztató jellegűek, nem használhatók orvosi célra.
10, Az Egészséges Élet feladatokat a HUAWEI Egészség alkalmazásban kell beállítani a telefonon.
11, Az oxigéntelítettség (SpO2) az oxigénnel telített hemoglobin mennyisége a vérben lévő teljes hemoglobinhoz viszonyítva, más szóval a vér oxigénkoncentrációja. A monitorozási adatok és eredmények csak tájékoztató jellegűek, és nem diagnosztikai és orvosi célokra szolgálnak.
12, A fordított töltés csak a fordított töltést támogató Huawei telefonok használata esetén érhető el.
13, A jelenleg támogatott alkalmazások közé tartozik a WhatsApp, a Telegram, a Line, a Messenger és a Viber. Ez a funkció nem támogatott iOS-t használó telefonokon.
14, Az óra nem tud zenét importálni iOS-telefonokról.
15, A felhasználóknak le kell tölteniük a megfelelő harmadik féltől származó alkalmazásokat a HUAWEI AppGallery for Watch webhelyről. Ez a funkció csak bizonyos országokban és régiókban érhető el.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 35,6 g
Méret 46,4 x 46,4 x 11 mm
Egyéb jellemzők
IPX Szabvány 5ATM
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Wi-Fi Nincs
Bluetooth Van

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.