HUAWEI Watch GT4 Active 46mm 55020BGS, fekete

Rozsdamentes acél ház és fekete fluoroelasztomer szíj

Stílus, amely soha nem megy ki a divatból
Feszegesd a határaidat a technológia segítségével
Edzéshez, sportoláshoz, felfedezéshez
Fashion Forward - Előremutató stílus

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
90 990 Ft
Online kedvezmény

-4 549 Ft

Kedvezményes tartozék ár
86 441 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Keskeny külső, nagyobb méret
Légiesen könnyű kialakításával és 13%-kal nagyobb kijelző-óratest arányával2, melyet egy vékony keret vesz körbe, ez az óra megadja a fittséget és a látványt, amire vágysz.

Káprázatos óraszámlapok választéka
Több mint 25.000 gyönyörű óraszámlap3 közül választhatsz, beleértve a Blooming óraszámlapot, amelynek virágja egyre jobban kinyílik, minél több tevékenységet végzel, vagy a lenyűgöző Always On Display óralaszámlapot4 is, amellyel bármikor valami újat próbálhatsz ki.

Egyéni óraszámlapok
Hozd létre saját óralapjaidat, válogass a különböző funkciók, stílusok, és színek és még sok más között, és mutasd meg kreatív oldalad!5 Akár egyedi widgeteket is létrehozhatsz, hogy zökkenőmentesen válthass az egyes alkalmazások között.

Hatékony kalóriamenedzsment
A HUAWEI TruSeen™ 5.5+ technológia által támogatott, új Maradjon Fit app6 segít nyomon követni a bevitt kalória mennyiségét, és olyan magas szintű metrikákkal rendelkezik, mint a valós idejű kalóriabevitel, aktív és pihenő kalóriák, vagy a kalóriadeficit.

Szívritmus-monitorozás edzés közben
Ne hagyj ki egyetlen dobbanást sem az új, továbbfejlesztett HUAWEI TruSeen™ 5.5+ szívritmus méréssel. Hang- és rezgésalapú értesítéseket9, állíthatsz be arra az estre, ha szívritmusod eltér a célértékektől. A szívritmus-monitorozás hidegben is jól működik.

Életjelek figyelése
Az óra HUAWEI TruSeen™ 5.5+ rendszere figyeli a szívritmust, az SpO2-szintet, az alvást és a stresszt, és jelzi az eredményeket.

Hallgass zenét korlátlanul
A HUAWEI WATCH GT 4 támogatja a független zenelejátszást14. Állíts be lejátszási listákat a telefonos alkalmazásban, és társítsd azokat az egyes edzésekhez - így akkor is mozgásba lendülhetsz, ha telefonod nincs kéznél!

Fogadd a hívásokat Bluetooth-on keresztül, közvetlenül az órával
Fogadd vagy utasítsd el a beérkező hívásokat, küldj egyéni gyorsválaszokat, és tekintsd meg a hívásnaplót13, hogy megkönnyítsd a mindennapjaidat.

HUAWEI WATCH GT 4 46 mm

14 nap akkumulátor élettartam speciális feltételek mellett
akár 8 nap akkumulátor élettartam
4 nap akkumulátor élettartam az Always On Display használatakor

1, A Huawei labortesztek eredményei alapján. A tényleges használat a különböző modellek közötti eltérésektől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függően változhat.
HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:
Az akkumulátor üzemidő 14 napig tarthat a következő használati szokások esetén:
30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc audio lejátszás hetente, engedélyezett szívfrekvencia-figyelés, éjszaka bekapcsolt HUAWEI TruSleep™, 90 perc edzés hetente (GPS engedélyezve), engedélyezett üzenetküldések (50 SMS üzenet, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő naponta 200-szor kapcsol be. Az akkumulátor tényleges élettartama a használati szokásoktól függően változhat.
Az akkumulátor 8 napig tarthat ki a következő használati szokások esetén:
30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc audio lejátszás hetente, engedélyezett szívfrekvencia-figyelés, éjszaka bekapcsolt HUAWEI TruSleep™, bekapcsolt stresszérzékelés, a pulzushullám ritmuszavar elemzése és a lélegzés figyelése alvás alatt funkciók bekapcsolása, 180 perc edzés hetente (GPS engedélyezve), engedélyezett üzenetküldések (50 SMS üzenet, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő naponta 30-szor kapcsol be. Az akkumulátor tényleges élettartama a használati szokásoktól függően változhat.
Az akkumulátor üzemideje 4 napig tarthat a következő használati szokások esetén:
Always On Display funkció bekapcsolva, 30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc audio lejátszás hetente, engedélyezett szívfrekvencia-figyelés, éjszaka bekapcsolt HUAWEI TruSleep™, bekapcsolt stresszérzékelés, a pulzushullám ritmuszavar elemzése és a lélegzés figyelése alvás alatt funkciók bekapcsolása, 180 perc edzés hetente (GPS engedélyezve), engedélyezett üzenetküldések (50 SMS üzenet, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő naponta 30 percre kapcsol be. Az akkumulátor tényleges üzemideje a használati szokásoktól függően változhat.
HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:
Az akkumulátor üzemideje 7 napig tarthat a következő használati szokások esetén: 30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc audio lejátszás hetente, engedélyezett szívritmusfigyelés, éjszaka bekapcsolt HUAWEI TruSleep™, 90 perc edzés hetente (GPS engedélyezve), engedélyezett üzenetküldések (50 SMS üzenet, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő naponta 200-szor kapcsol be. Az akkumulátor tényleges üzemideje a használati szokásoktól függően változhat.
Az akkumulátor üzemideje 4 napig tarthat a következő használati szokások esetén:
30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc audio lejátszás hetente, engedélyezett szívritmusfigyelés, éjszaka bekapcsolt HUAWEI TruSleep™, bekapcsolt stresszérzékelés, a pulzushullám ritmuszavar elemzése és a lélegzés figyelése alvás alatt funkciók bekapcsolása, 180 perc edzés hetente (GPS engedélyezve), engedélyezett üzenetküldések (50 SMS üzenet, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő naponta 30 percre kapcsol be. Az akkumulátor tényleges üzemideje a használati szokásoktól függően változhat.
Az akkumulátor üzemideje 2 napig tarthat a következő használati szokások esetén:
Always On Display funkció bekapcsolva, 30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc audio lejátszás hetente, engedélyezett szívfrekvencia-figyelés, éjszaka bekapcsolt HUAWEI TruSleep™, bekapcsolt stresszérzékelés, a pulzushullám ritmuszavar elemzése és a lélegzés figyelése alvás alatt funkciók bekapcsolása, 180 perc edzés hetente (GPS engedélyezve), engedélyezett üzenetküldések (50 SMS üzenet, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő naponta 30 percre kapcsol be. Az akkumulátor tényleges üzemideje a használati szokásoktól függően változhat.
2, Az adatok a HUAWEI laboratóriumából származnak, és a HUAWEI WATCH GT 3 42 mm modellel került összehasonlításra. A 13%-os képernyő-óratest arány növekedés csak a HUAWEI WATCH GT 4 41 mm modellre vonatkozik.
3, További óraszámlapok tölthetők le az óralapüzletből (köztük fizetős óraszámlapok is megtalálhatók).
4, Az Always On Display óralapok több energiát fogyasztanak. Amennyiben további részleteket szeretnél megtudni az AOD használatakor érvényes üzemidőre, tájékozódj a speciális használati szokásokat részletező akkumulátor üzemidő részre.
5, Csak bizonyos óralapok szabhatók testre. A testreszabhatóság az óraszámlaptól függően változhat. Ez a funkció OTA frissítésen keresztül lesz elérhető.
6, Ez a funkció OTA frissítésen keresztül lesz elérhető. Az elérhetőség a hivatalos kiadástól függ.
7, A termék megfelel az 5 ATM vízállósági értéknek az ISO 22810:2010 szabvány értelmében, amely azt jelenti, hogy akár 50 m állandó víznyomásnak is képes ellenállni 10 percen keresztül, de nem jelenti azt, hogy a termék az 50 méternél mélyebb vízben is vízálló. Használható sekély vízi tevékenységeknél úszómedencében vagy tengerparton. Használata nem ajánlott búvárkodás, forró zuhanyzás, hőforrás vagy szauna, vagy egyéb olyan tevékenység igénybe vételekor, ahol a víz mély vagy gyors áramlású. A bőr- és fémszíjakat nem úszáshoz vagy veríték elviselésére tervezték, ezért ilyen esetekben más szíjak javasoltak. Az óceán sós vízében történő használat után csapvíz alatt öblítse le, majd törölje szárazra a készüléket. A Huawei viselhető okoseszközök vízállóságára vonatkozó információk: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15851428/. A vízállóság nem tartós, és a teljesítmény a napi kopással és elhasználódással csökkenhet. Javasoljuk, hogy rendszeresen vidd az eszközt egy engedéllyel rendelkező Huawei szervizbe ellenőrzés és karbantartás céljából. Az üzletekről és modellekről részletek itt: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15925309/
8, A futás alatti hangsegéd az alábbi nyelveken támogatott: angol, német, lengyel, spanyol, orosz, olasz, japán, francia, török, maláj, thai és kínai.
9, Az emlékeztetők csak akkor érhetőek el, ha bekapcsolod egy adott indikátor folyamatos monitorozását. Jelen terméket nem orvostechnikai célra tervezték, az adatok csupán tájékoztató értékűek.
10, Az adatok a Huawei laboratóriumából származnak, és a HUAWEI WATCH GT 3 46 mm modellel került összehasonlításra. A GNSS öt műholdas rendszerrel rendelkezik — GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo és QZSS.
11, Ez a termék nem orvostechnikai eszköz. Ezért az adatok monitorozása és a kapott eredmények csupán tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául. Ez a funkció csak bizonyos országokban/régiókban támogatott. Ez a funkció OTA frissítésen keresztül lesz elérhető.
12, Ez a termék nem orvostechnikai eszköz. Ezért az adatok monitorozása és a kapott eredmények csupán tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.
13, Az iOS nem támogatja a gyorsválaszokat.
14, Az iOS nem támogatja a zene szinkronizálását és az óra zenekezelését.
15, Az óra az Android 8.0 és iOS 13.0 vagy újabb operációs rendszerű telefonokkal használható, illetve amelyeken telepítve van a HUAWEI Egészség alkalmazás. Az elérhető funkciók a telefonmodelltől függően változhatnak. Ezt a tényleges használat határozza meg.

Technikai részletek

Alapadatok
Gyártói termék azonosító 55020BGS
Fizikai jellemzők
Súly 48 g
Méret 46 x 46 x 10,9 mm
Kialakítás Érintőképernyős
Rendszer
Operációs rendszer Harmony OS
Akkumulátor
Akku típusa Lítium-polimer
Akku kapacitása 524 mAh
Kijelző
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző átlója 1,43 "
Felbontás 466 x 466
Csomag tartalma
Töltő csak töltőkábel
Használati útmutató Van
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS
Wi-Fi Nincs
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.2
Biztonsági funkciók
Por- csepp- és vízállóság 5ATM, IP68

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.