Cellect LG K8 üvegfólia, átlátszó

Különleges megoldás kijelződ védelmére: az LG K8 készülékre szabott GLASS fólia valójában egy 0,4 mm vastag speciális, zsírtaszító, biztonsági üveglap. Törés esetén a felület egyben marad; az üveg apró darabokra válik szét, melyek nem élesek, nem karcolnak. A védőüveg különleges ragasztóval rögzíthető a telefon kijelzőjére, ragasztás után pedig teljesen észrevétlen marad. Nincs kellemetlen "fólia-érzés" a telefon mégis tökéletesen kezelhető.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Méret 145 * 72 * 9 mm

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.