Playbrush Bluetooth gyermek fogkefe dokkolóval, kék

A PlayBrush okosfogkefét főleg a fiatalabb korosztálynak tervezték, hogy már korán elsajátítsák a fogmosás szabályait.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

A PlayBrush okosfogkefét főleg a fiatalabb korosztálynak tervezték, hogy már korán elsajátítsák a fogmosás szabályait.
Ez a termék gyakorlatilag egy fogkefe tartó, ami egyrészről kompatibilis szinte minden típusú manuális fogkefével másrészt, igen egyszerű a használata. Bluetooth-on keresztül csatlakoztatni kell az eszközt az alkalmazással, és máris mehet a móka!
Több játék közül választhatunk, hogy melyiket játsszuk fogmosás közben. Magát a játékot úgy tudjuk használni, hogy a fogmosás iránya és intenzitása határozza meg a teljesítményünket a játék közben. Ha nyerünk, akkor szinteket tudunk lépni és fel tudunk oldani különböző kitüntetéseket.

 

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.