SIM kártya pótlása, cseréje, telefonszámcsere


Kártyapótlás, kártyacsere

Kártyapótlás: ha ellopták, vagy elveszítetted a SIM kártyádat, kártyapótlással tudod a számodat ismét használni. A kártyapótlást az értékesítési pontjainkon kérheted, melynek egyszeri díja 5100 Ft. Ez az összeg számlás, illetve Új Generációs Kártyás előfizetőknek utólag, a számlában kerül kiterhelésre; feltöltőkártyás előfizetések esetén a helyszínen fizetendő. Az ügyintézéshez a megfelelő dokumentumokra lesz szükséged. A szükséges dokumentumok megegyeznek az előfizetői szerződés kötéséhez igényelt dokumentumokkal, melyeket itt találsz meg.

Kártyacserére az alábbi esetekben lehet szükséged:

  • Fizikailag sérült kártya cseréje
  • PIN/PUK kód letiltása miatt
  • Normál méretű SIM kártya cseréje MicroSIM-re vagy NanoSIM-re és fordítva

Kártyacserére az üzleteinkben van lehetőséged, melynek egyszeri díja 3 825 Ft. Számlás és Új Generációs Kártyás előfizetőknek utólag, a számlában terheljük ki ezt az összeget; feltöltőkártyás előfizetés esetén a helyszínen fizetendő. Az új SIM kártyát 72 órán belül aktiváljuk.

A kártyacsere az alábbi esetekben díjmentes:

  • programhibás SIM kártya cseréje,
  • 50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára,
  • 2 évnél régebbi SIM kártya esetén.

Micro-SIM kártya

A micro-SIM kártya tárolókapacitása és működése azonos a jelenleg forgalomban lévő hagyományos SIM-kártyáéval, de a mérete csupán a fele, 12x15 milliméter.
Micro-SIM kártya vásárlása/cseréje azok számára hasznos, akik olyan eszközzel rendelkeznek (pl. Apple iPad), melynek használatához az új típusú kártya szükséges.
Az új típusú kártyával a MobilFizetés szolgáltatás nem vehető igénybe!


Telefonszámcsere

Meglévő telefonszámodat lecserélheted újra. A rendelkezésre álló hívószámok közül választhatsz üzleteinkben, melynek egyszeri díja: számlás előfizetők esetén 6900 Ft, feltöltőkártyás szám estén 1910 Ft. Az új számot 72 órán belül aktiváljuk.


Egyedi/Különleges hívószám választása

Egyedi hívószám

Számlás előfizetőként lehetőséged van könnyen megjegyezhető hívószámot választani - a Yettel rendelkezésre álló telefonszámai közül - személyesen, bármelyik értékesítési ponton.

Egyedi hívószám új számlás előfizetés vásárlásakor és számcsere esetén vehető igénybe. A szolgáltatásnak 14900 Ft egyszeri díja van, melyet a számlában terhelünk ki. Amennyiben az egyedi számot meglévő számod helyett szeretnéd választani, úgy a számcsere díja is fizetendő.

Különleges hívószám

Számlás előfizetőink választhatnak könnyen megjegyezhető, különleges telefonszámot a még rendelkezésre álló számtartományból. A Különleges hívószám szolgáltatást új számlás előfizetés vásárlásakor és számcsere esetén veheted igénybe személyesen, a Yettel értékesítési pontokon.

Az alábbi kategóriákból tudsz választani:

  • I. kategória: egyforma számjegyekből vagy egy számból és azt követően azonos számjegyekből képzett hívószám. Egyszeri díja: 1 270 000 Ft (A Yettel Magyarország Zrt. fenntartja a jogot, hogy az I. kategóriába tartozó különleges hívószámokat eltérő feltételekkel értékesítsük, melyről érdeklődj ügyintézőinknél.)
  • II. kategória: két számjegy kombinációjából, könnyen megjegyezhető számsorozattal (algoritmus) képzett hívószám. Egyszeri díja: 130 000 Ft.
  • III. kategória: két vagy három számjegy kombinációjából képzett könnyen megjegyezhető hívószám. Egyszeri díja: 30 000 Ft.

Amennyiben a különleges számot meglévő számod helyett szeretnéd választani, úgy a számcsere díja is fizetendő.

Ha még többet szeretnél megtudni a sim kártya témaköréről, keresd fel a https://simkartya.hu/ oldalt, ahol számos izgalmas tartalommal fogsz találkozni.