Awei A610BL In-Ear Bluetooth headset, fekete

Awei A610BL In-Ear Bluetooth headset a Telenortól. Kifejezetten sportolásra tervezett, stabil, rugalmas kampókkal Bluetooth 4.0 fülhallgató

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Az Awei A610BL hívószám-felolvasással, hívásfogadással éshangerőszabályzóval rendelkező vezeték nélküli Bluetooth 4.0

In-Ear fülhallgató. Élvezd a sport és a zene örömeit a szabadban. CVC 6.0 zajcsökkentés technológiájának köszönhetően növeli a hívások minőségét, tisztaságát. 

Multipoint funkcióval rendelkezik, így egyszerre két telefon csatlakoztatható. Ne hagyd ki a fontos hívásokat, hívás és zene között szabadon válthatsz.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.