HUAWEI AH100 okosmérleg (02452542), Fehér

A Huawei AH100 okosmérleg egy stílusos, megbízható, testzsírtartalom mérésére szolgáló mérleg, amellyel nyomon követheted egészség és fitnesz adataidat. Az eszköz bluetooth kapcsolattal és a Huawei Body Fat Scale alkalmazással.

Bluetooth
kapcsolat
flash
memória
LED
kijelző
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Egészség és fitnesz adatok 

Méri a testzsír százalékos arányát, a test víztartalmának százalékos arányát, az alapanyagcsere sebességét, a zsigeri zsírtartalom szintjét, az izomtömeget, a csontok ásványianyag-tartalmát, a BMI-t és a proteintartalmat. 

Intelligens beazonosítás 

Automatikusan azonosítja a felhasználót (legfeljebb 10 felhasználó/csoport), ha offline üzemmódban méri az egészség és fitnesz adatokat.

Kompatibilitás a Huawei Health alkalmazással   

Az AH 100 okosmérleg  kompatibilis a Bluetooth Special Interest Group (SIG) protokollal és a Huawei Health alkalmazással.

Frissítés, wifi és bluetooth hatósugár

Online alkalmazás frissítés és firmware frissítés vezeték nélküli kapcsolaton át . Akadálymentes térben a wifi és a bluetooth hatósugár akár 5 m is lehet. 

Túl alacsony elem feszültség elleni védelem 

Ha az elem feszültsége alacsonyabb, mint a névleges 4,0 V érték, akkor az MCU üzemelése megszakad és az „LO” üzenet jelenik meg a LED-kijelzőn. 

Automatikus hibernálás  

Miután a készülék befejezte az egészség és fitnesz adatok mérését, a kijelző 10 másodperc múlva automatikusan kikapcsol. Ha nem használod további 10 percig a mérleget, akkor az automatikusan hibernálási üzemmódra vált át. 

Automatikus élesztés

Ha a mérlegre akár már 2 kg súly nehezedik, akkor a mérleg automatikusan feléled és aktiválja a bluetooth kapcsolatot.

Adatvédelem áramkimaradás esetén 

Az összes adatot flash memória tárolja az áramkimaradás miatti adatvesztés megelőzése érdekében. 

Technikai részletek

Egyéb jellemzők
Csatlakozás Vezeték nélküli
Csatlakozó típusa Bluetooth
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Wi-Fi Van
Bluetooth Van

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.