Új

HUAWEI FreeBuds 6i, fekete

 • Bluetooth 5.3
 • Dinamikus aktív zajszűrés 27 dB-ig
 • 11mm-es meghajtóegység
 • Hi-Res Audio Wireless szabvány 
Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
42 990 Ft
Online kedvezmény

-2 151 Ft

Kedvezményes tartozék ár
40 839 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

1.    Négymágneses dinamikus meghajtó az ütős basszusért 
Punchy Bass meghajtó: A 11 mm-es négymágneses dinamikus meghajtó egység 50%-kal megnöveli a hajtóerőt az előző termékhez képest, 14 Hz*-es dübörgő basszust biztosít. 
*A frekvenciatartományra vonatkozó adatok a Huawei laboratóriumi tesztjeiből származnak.

2.    HD audio átvitel & Hi-Res audio tanúsítvány
A HUAWEI FreeBuds 6i az LDAC és az L2HC 2.0 Bluetooth HD hangátviteli protokollt alkalmazza a nagy bitsebességű HD hangátvitel megvalósításához. A Hi-Res Wireless HD audio tanúsítvány tiszta és valós hangot generál, nagy figyelmet fordítva a részletekre.
*Az L2HC 2.0 egyes, EMUI 13.0 vagy újabb verziót futtató Huawei-telefonokon/tableteken érhető el.

3.    Tripla adaptáció a személyre szabott hallásért
A belső mikrofon valós időben figyeli a zenei jelek változását, és dinamikus EQ-beállítást hajt végre a fül alakja, a viselési állapot és a hangerő alapján az optimális frekvenciaválasz elérése érdekében.

4.    EQ-stílusok széles választéka
A Huawei hangcsapata által végzett aprólékos finomhangolásnak köszönhetően a FreeBuds 6i előhozza a hullámzó basszust, és támogatja több EQ beállítását, így minden igényt kielégítő mélyhangkiemelést, magashangkiemelést és hangmódokat kínál. A hangot előre beállított stílusokkal és tízsávos EQ-val hangolhatja kedve szerint*.
*Az AI Life alkalmazást letöltheti és használatával kiválaszthatja vagy testreszabhatja a hangminőségre, vagy a hanghatásokra vonatkozó EQ-beállításokat.

5.    Zajszűrés hívások közben a kristálytiszta hívásokért, melyet az AI támogat
A HUAWEI FreeBuds 6i az előző termék alapján optimalizálja a hívásarchitektúra megoldást. Három mikrofont, valamint az iparágban vezető mély neurális hálózat (DNN) zajszűrő algoritmust alkalmaz a zaj kiszűrésére és kristálytiszta hívások biztosítására.
*A készülék zajos környezetben is felismeri hangját a tiszta hangminőség biztosítása érdekében. Ez a funkció automatikusan életbe lép, ha a környezeti zaj változásait észleli. Kézi beállításra nincs szükség. A tényleges hívási élmény a használati szokásoktól, a környezeti tényezőktől és az alkalmazás képességeitől függően kissé eltérhet.

6.    Intelligens és dinamikus ANC 3.0
A három mikrofonos ANC-vel a fülön kívüli 2 mikrofon a fülbe helyezhető mikrofonnal együttműködve érzékeli a fülön belüli és kívüli zajokat. Az új intelligens és dinamikus ANC-technológia dinamikusan érzékeli a hallójárat szerkezetét és a viselés állapotát, azonosítja a környezet zaját, és automatikusan átvált az optimális zajszűrő módra, ha a körülmények változnak. Az átfogó zajszűrési teljesítmény meghaladja az iparági átlagot, átlagosan akár 100%-kal* több zajt sikerült kiküszöbölni, mint az előző generációnál. 
*Az átfogó zajszűrési képesség a csökkentett zaj átlagos mértékére vonatkozik, ami 100%-kal több, mint a HUAWEI FreeBuds 5i esetében. Az adatok a Huawei laboratóriumi tesztjeiből származnak. A tesztmodellek az emberi hallás alapján készültek, a tesztek során engedélyezték a dinamikus zajszűrést. A tényleges zajszűrési teljesítmény a felhasználási esetektől függően változhat. A zajszűrés nem működik olyan jól magas frekvenciájú zaj esetén.

7.    Éberség mód és Hang mód
Az Éberség mód lehetővé teszi, hogy biztonsági okokból tudatában legyen az ön körül zajló hangoknak, a Hang mód* pedig kiküszöböli a környezeti zajokat, miközben lehetővé teszi, hogy továbbra is hallja barátait vagy a nyilvános adásokat, így nem marad le fontos információkról.
*Töltse le az AI Life alkalmazást, engedélyezze az Éberség módot, majd engedélyezze a Hang módot.

8.    IP54 víz- és porállóság
A fülhallgatók az IP54 szerint víz- és porállók.
* Az IP54 víz- és porállóság a fülhallgatókra érvényes, a töltőtokra nem. A készülék normál használat során víz-, por- és cseppálló. Laboratóriumban, ellenőrzött körülmények között tesztelték, hogy elérje az IEC szabvány 60529-nek megfelelő IP54-es szintet. Az ellenállás nem állandó, a védelem a napi kopással csökkenhet. Ne töltse a készüléket párás környezetben. A garancia nem fedezi a folyadékok okozta sérüléseket.
 

Technikai részletek

Alapadatok
Gyártói termék azonosító 55037551
EAN kód 6942103123542
Egyéb jellemzők
IPX Szabvány IP54
Csatlakozó típusa USB Type-C
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth verzió Bluetooth 5.3

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.