HUAWEI FreeBuds SE 2 55036939, Kerámiafehér

40 órás akkumulátor-üzemidő

Kompakt méret, kényelmes viselet

Stabil Bluetooth 5.3 kapcsolat

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Vezeték nélkül, a töltöttség nyugalmával
Töltsd a fülhallgatót 10 percig használat előtt, és hallgass zenét akár 3 órán keresztül. A fülhallgatókat teljesen feltöltve akár 9 órányi zenehallgatást biztosítanak, és a tokban történő többszörös feltöltéssel akár 40 órányi hallgatás is lehetséges.1

 • 10 perces töltéssel Akár 3óra1
 • Teljes töltéssel Akár 9óra1
 • Többszörös töltéssel tokban Akár 40óra1

Zökkenőmentes csatlakoztatás
A stabil Bluetooth 5.3 kapcsolatnak köszönhetően összhangban marad a hang és a kép,5 a magával ragadó audiovizuális élmény érdekében.

IP54 Por- és cseppállóság
Az IP54 por- és cseppállóságnak2 köszönhetően a fülhallgatók strapabíróbbak lesznek edzés közben és a szabadban történő tevékenységek során is.
*A por- és cseppállóság csak magára a fülhallgatóra vonatkozik, a töltőtokra nem.

Minden a kezed ügyében
Hallgass zenét, vagy épp ugord át, fogadj hívásokat, vagy beszélj a hangsegéddel mindössze néhány érintéssel.

Az akkumulátor-élettartam és a töltési adatok a HUAWEI laboratóriumából származnak, ahol az AAC formátumú hangfájlokat 50%-os hangerővel játszották le, a többi funkcióhoz pedig az alapértelmezett beállításokat használták, a töltőtokot pedig áramforrásként használták. A tényleges eredmények a hangerő, a hangforrás, a környezeti interferencia jelenléte, a termék jellemzői és a használati szokások függvényében változhatnak.
*A por- és cseppállóság csak magára a fülhallgatóra vonatkozik, a töltőtokra nem. Ellenőrzött laboratóriumi körülmények között tesztelve a fülhallgatók IP54 besorolást kaptak az IEC 60529 szabvány értelmében. A fröccsenéssel, vízzel és porral szembeni ellenállóság nem állandó, és az ellenállás idővel, normál használat esetén is csökkenhet.
A termék tényleges súlya a konfigurációtól és a gyártási folyamattól függően változhat.
A tesztadatok a HUAWEI laboratóriumából származnak. A tényleges tapasztalat a fül alakjától, a használati szokásoktól és a viselési állapottól függően változhat.
A késleltetés a mobiltelefon típusától, a rendszerverziótól, a videó típusától és a videó formátumától függően változhat.
A megbízhatósági tesztadatok a HUAWEI laboratóriumából származnak.
A Gyorsválasz funkció csak EMUI10 operációs rendszert használó HUAWEI eszközök esetén támogatott. Ha bármilyen kérdésed van a tapasztalatok, a használati korlátozásokkal vagy a funkció által támogatott modellekkel kapcsolatban, kérjük, fordulj a helyi HUAWEI ügyfélszolgálathoz.
Mielőtt manuálisan párosítanád vagy visszaállítanád a fülhallgató gyári beállításait, szüneteltesd az audioszolgáltatásokat, beleértve a hívásokat, a zenét és a videókat.
Az érintésérzékelő terület a fülhallgató szárán található. További funkciók az AI Life alkalmazáson keresztül érhetők el. A tényleges jellemzők változhatnak.
A funkció működéséhez a fülhallgatóknak Bluetooth-on keresztül csatlakozniuk kell a telefonhoz. Lejátszhatsz csengőhangot a fülhallgató megtalálásához, de a térképes helymeghatározó szolgáltatások nem támogatottak. A HUAWEI laboratóriumi adatai szerint a fülhallgatóknak 20 méteren belül kell lenniük a telefontól, és a két eszköznek csendes, nagyobb akadályoktól mentes környezetben kell lenniük. A tényleges teljesítmény az irányadó. A fülhallgatók nem csengenek, ha a töltőtokban vannak. A halláskárosodás elkerülése érdekében ne játszd le a csengőhangot, ha a fülhallgatót viseled. Ha bármilyen kérdésed van, fordulj a HUAWEI vevőszolgálatához.

Technikai részletek

Egyéb jellemzők
Csatlakozó típusa USB Type-C
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth verzió Bluetooth 5.3

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.