Samsung Galaxy Buds 2 Pro SM-R510NZAAEUE, grafit

 • 24 bites Hi-Fi-hangzás a minőségi élmény érdekében.
 • Aktív zajszűrés a 3 magas SNR-es mikrofonnal, ami kiszűri a külső zajt.
 • Ergonomikus kialakítás, kényelmes illeszkedés.
 • 360-os audio: valósághű, magával ragadó hangzás.
Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
61 990 Ft
Online kedvezmény

-3 100 Ft

Kedvezményes tartozék ár
58 890 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

24-bit Hi-Fi audio
Minden hang valósághűnek hat, mert a tiszta hang annak forrásnál, kedvenc Samsung Galaxy fülhallgatódnál kezdődik. A továbbfejlesztett Samsung Seamless Codec™ a teljes 24 bites hangot kódolja és a Galaxy Buds2 Pro fülhallgató segítségével dekódolja, megőrizve ugyanazt a kiváló, 24 bites hangminőséget 1, 2

Fókuszban a lejátszási listád.
Az Aktív zajszűrés funkció (ANC mód) még sosem volt ennyire nagyszerű!
A Galaxy Buds2 Pro fülhallgató 3 jelszintű SNR (jel-zaj arány) mikrofonnal több külső hangot képes észlelni és kiszűrni. Még az olyan halk hangokat is, mint a szél. 3

Kezdj el beszélni és a Beszédészlelés funkció kikapcsolja az Aktív zajszűrést, aktiválja a környezeti hangot, így tisztán hallhatod a beszélgetést anélkül, hogy a Galaxy Buds2 Prót ki kellene venned a füledből. 3

Zavarba ejtően valósághű.
Az intelligens 360 Audióval a hangzás még valósághűbbnek tűnik. A 360 Audio algoritmusok a közvetlen többcsatornás (5.1ch / 7.1ch / Dolby Atmos) és továbbfejlesztett Dolby Head Tracking™, fejkövetés funkcióval magával ragadó élményt nyújtanak. A Dolby Head Tracking™ pontosan meghatározza a hang irányát a térbeli élmény érdekében, miközben mozgatod a fejed 4, 5

Akkumulátor
Akár 5 óra folyamatos lejátszási idő bekapcsolt Aktív zajszűrő funkcióval (ANC módban) és akár 18 óra a tokba helyezve. 13, 14, 15

1, 4.0-s vagy újabb One UI rendszert futtató Samsung Galaxy eszköz szükséges hozzá.
2, A 24 bites hang támogatása az alkalmazástól függően eltérhet.
3, A Beszédészlelés funkció a Galaxy Wearable alkalmazásban kapcsolható be.
4, Kizárólag Android One 3.1-es vagy újabb felhasználói felülettel rendelkező Samsung Galaxy okostelefonokon és tableteken érhető el. A 360 Audio és a Dolby Head Tracking™, fejkövetés támogatása az alkalmazástól és a tartalomtól függően változhat. * A továbbfejlesztett Dolby Head Tracking™,
5, Enhanced Head Tracking and fejkövetést és a közvetlen többcsatornás funkciót az Android One UI 4.1.1 vagy újabb verziója támogatja.

13, A fülhallgató bekapcsolt Aktív zajszűrő funkcióval (Aktív zajszűrés (Aktív zajszűrés (ANC)) módban) akár 5 óra lejátszási időt, míg a tok akár 18 órás akkumulátor-üzemidőt biztosít, ha a tokot és a fülhallgatót 100%-ra feltöltik. Belső tesztelés alapján. A hanglejátszási idő tesztelése egy sorozatgyártás előtti Galaxy Buds2 Pro és egy nemrégiben kiadott Galaxy okostelefon párosításával történt az alapértelmezett beállításokkal, illetve bekapcsolt Aktív zajszűrő funkcióval (Aktív zajszűrés (Aktív zajszűrés (ANC)) módban). A tényleges akkumulátor-üzemidő a használati körülményektől, a beállításoktól, a feltöltések számától, a Bluetooth-jel erősségétől és egyéb tényezőktől függ.
*'Az „alapértelmezett beállítás” kifejezés a Galaxy Buds2 Pro eredeti beállításait jelenti az első megjelenés idején, bekapcsolt alapállapotban.
*'A „lejátszási idő” kifejezés arra az állapotra utal, amikor a Galaxy Buds2 Pro telefonhoz csatlakozik, és zenét játszik le.
14, A lejátszási idő a beállítások függvényében változhat.
15, A tipikus kapacitást külső fél által megszabott laboratóriumi körülmények között tesztelték. A tipikus kapacitás olyan becsült átlagkapacitás, amelyet az IEC 61960-3-szabvány alapján tesztelt akkumulátorok kapacitásának eltérései alapján számítottunk ki. A névleges kapacitás a fülhallgató esetén 58 mAh, a töltőtok esetén pedig 500 mAh. A tényleges akkumulátor-élettartam a hálózati környezettől, a használat lehetséges módjaitól és formáitól, valamint az egyéb tényezőktől függ.

Technikai részletek

Egyéb jellemzők
Csatlakozás Vezeték nélküli
Csatlakozó típusa Bluetooth

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.