Apple Pencil iPad Pro, fehér

Ha pixelpontos precizitásra van szükséged, a sokoldalú Apple Pencilnél nem találsz jobb eszközt. Használhatod jegyzeteléshez, akvarellfestéshez, vagy akár e-mailekben is elhelyezhetsz jelöléseket. Bármiről is legyen szó, az Apple Pencilt olyan egyszerű használni, mint amilyen nehéz letenni.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Külsőre az Apple Pencil egy hagyományos íróeszközre emlékeztet, pedig sokkal több annál.

Elképesztően sok mindenre használhatod – például összetett dokumen­tumokat láthatsz el jegyzetekkel, megtervezheted az épületet az építkezés helyszínén, sőt akár egy fotó rétegeit is retusálhatod vele.

Az Apple Pencil egyedi képességeit teljes mértékben kiaknázó dedikált alkalmazásokkal a lehetőségeid tényleg határtalanok.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.