Amazfit GTS 3 W2035OV1N, Graphite Black

Szuper Elegáns és Stílusos
Extra könnyű és vékony 8,8mm Alumínium ház
Ultra HD AMOLED Kijelző
Klasszikus Irányító Korona

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
52 989 Ft
Online kedvezmény

-2 649 Ft

Kedvezményes tartozék ár
50 340 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

STÍLUSOS ÉS KARCSÚ, SOHA NEM LÁTOTT KÖNNYEDSÉGGEL

Három természetesen gyönyörű szín közül választhat, az Amazfit GTS 3 lángra lobbantja a divat iránti szenvedélyed.

A szuperelegáns 8,8mm-es óraház* könnyű mégis tartós repülőgép minőségű alumínium ötvözetből készült és csupán 24,4g a súlya, míg az óceánszerű ívelt üveg képernyő asszimilálódik az előlap nélküli kialakításhoz1, hogy teljesen elmerülhess a kijelzőben.

Az elegáns forgatható koronával ügyesen navigálhatsz az órán, miközben stílusosan kiemelkedik a kényelmes, lélegző szilikon szíjakkal, amelyek bizonyítják, hogy a GTS 3 mozgásra késztet.

*A pulzusmérő alap nélkül

LÁSS MÉG TÖBBET ULTRA HD-BEN

Az Amazfit GTS 3 a tisztaság festői csodája, Ultra HD AMOLED kijelzővel, amely 341 ppi-vel rendelkezik, sőt még erős napfényben is jól látható.

Láss, amit szeretnél, amikor csak szeretnéd, köszönhetően az 1,75 hüvelykes kijelzőnek, amely 14%-kal nőtt az előző generációhoz képest, és 72.4%-os kijelző-képernyő aránnyal büszkélkedhet, ami a legmagasabb az okosórák iparágában.

Tesztelj 4 mérőszámot egyetlen érintéssel

Néha, csak egy gyors egészségügyi áttekintést szeretnél, anélkül, hogy végig kellene görgetned az összes appot egyesével Az Amazfit GTS 3-mal tesztelheted a pulzusod, véroxigénszinted, stressz szinted és légzésszámod az óra egyetlen érintésével, az eredmény mindössze 45 másodperc alatt elkészül. Szerezd meg a kívánt adatokat egyetlen érintéssel, és folytasd a napod.

TAPASZTALD MEG AZ OPTIMALIZÁLT MŰKÖDÉST A ZEPP OPERÁCIÓS RENDSZERREL

Az intuitív Zepp OS rendszernek köszönhetően könnyen megtalálhatja, amit keres az Amazfit GTS 3 alkalmazásai között.

A FITNESZ EGY MAGASABB SZINTŰ PARTNERE 150+ SPORT MÓDDAL

Akár vagy csapatjátékos, vagy jobban szeretsz egy magad koncentrálni edzésedre, az Amazfit GTS 3 a tökéletes könnyen használható sport okosóra. Több, mint 150 beépített sportmód, hogy illeszkedjen a választott tevékenységhez, olyan értékeket figyel, mint a pulzusszám, égetett kalória és más egyéb.

8 SPORT OKOS FELISMERÉSE

Az Amazfit GTS 3 képes intelligensen felismerni2 a mozgásod és rögzíteni a hozzá tartozó sport adatokat, amint elkezded az alábbi 8 sport egyikét: Kültéri futás, futópad, séta, sétapad, biciklizés, medencés úszás 3, evezőpad és elliptikus tréner.

KITARTÁS, AMI NEM HAGY CSERBEN

Ha egy üzleti útra csomagolsz, spórolj helyet a táskádban és hagyd otthon az Amazfit GTS 3 töltőjét, anélkül, hogy azon aggódnál, hogy az akkumulátor lemerül.

Az óra a szuperhatékony funkciók széles listáját csomagolja karcsú és könnyű testébe, mégis elegendő kitartással rendelkezik ahhoz, hogy akár 12 napig is bírja 1 egyetlen teljes töltés, általános használat mellett.

1, Az akkumulátor élettartamát befolyásolhatják a beállítások, működési körülmények és más tényezők. Tehát a tényleges adatok eltérhetnek a laboratóriumban mért adatoktól. Tipikus mérési környezet: állandó pulzusmérés 10 perces intervallummal, alvásfigyelés engedélyezve, 200 üzenet fogadása egy nap, 100 csuklóemelésre felvillanó kijelző, fényes képernyő műveletek 5 perc, torna 3x egy héten 30 percen keresztül, futás GPS használattal 30 percig, kikapcsolt hangasszisztens.
Akkumulátorkímélő mód: Az akkumulátorkímélő mód alkalmazásával, megszünteti a Bluetooth kapcsolatot, pulzusmérést és egyéb funkciókat, és kizárólag a lépéseket számolja, illetve az alap alvásinformációkat rögzíti.
Erős használati környezet: pulzusmérés bekapcsolva 1 perces intervallummal, alvásfigyelés bekapcsolva, alvás közbeni levegő vétel minőség monitorozás és stressz-monitorozás engedélyezve. 150 értesítés egy nap kijelző felvillantással, véroxigénszint mérés napi ötször, bekapcsolt offline hangasszisztens, 100x csukló emelés, 15 perc fényes kijelző melletti művelet, torna 3x a héten, GPS használat 30 percig. Bekapcsolt hangasszisztens.
20 óra folyamatos GPS használat: Bekapcsolt pulzusmérés és GPS, GPS használata edzés követéshez.

2, A mozgás felismerés pontossága és érzékenysége felhasználónként változhat, és a felhasználó edzés alatti testtartásával és jártasságával is összefügg. Rövid edzésperiódusok, vagy gyors testtartásváltozások nem biztos, hogy aktiválják az automatikus felismerés funkciót. Amikor épp vezetsz, buszozol vagy hasonló tevékenységet végzel, véletlen érzékelések előidézhetik az automatikus felismerést, főleg, ha ezek a tevékenységek hasonlítanak a kiválasztott sportmódhoz. Amikor épp kültéri tevékenységet végzel, ha gyenge a GPS jel vagy az AGPS adatokat nem sikerült szinkronizálni a telefonnal hosszabb ideje, ezek a kültéri tevékenységek talán beltéri tevékenységként értékelődnek ki.

3,Az úszásfelismerés tartalmazza: gyorsúszás, mellúszás, pillangóúszás, hátúszás, vegyes úszás.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 24,4 g
Méret 42,4 x 36 x 8,8 mm
Egyéb jellemzők
IPX Szabvány 5ATM
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS, Galileo, Glonass
Wi-Fi Nincs
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.1
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Szívritmus érzékelő

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.