HUAWEI Band 4 Pro, Grafit fekete

 Élénkebb Színek, Okosabb Élet
A csodálatos színekkel és kontrasztokkal rendelkező 0,95"-os AMOLED érintőképernyővel, a HUAWEI Band 4 Pro egy lenyűgöző vizuális élményt nyújt számodra.

100 mAh
AKKUMULÁTOR
GPS
HELYMEGHATÁROZÁS
0,95"-es AMOLED
KIJELZŐ
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Az Összes Egyedi Oldalad

Fejezd ki magadat az eszközöd segítségével. A HUAWEI Watch Face Store-ban1 számos óraszámlap közül válogathatsz különböző stílusokban, mint a sport, mesék, technológia, hogy megmutathasd az aktuális hangulatodat.

Oxigén telítettség kimutatása

A vér oxigéntelítettsége (SpO2) az egyik fontos életjellemző, amely tükrözi a test oxigénellátását. A HUAWEI Band 4 Pro támogatja az egyszeri SpO2 szintmérést, segítve a vér oxigénszintjének felismerését bármikor és bárhol,amikor szükség van rá.2

Okos Pulzus Nyomonkövetés

A professzionális optikai eszköznek, a feldolgozó chip-nek és az AI algoritmusnak köszönhetően a HUAWEI TruSeen™ 3.5 pontosan figyeli a pulzusodat és intelligens vibrációs emlékeztetőket küld, ha a pulzusod meghaladja a pulzushatárt.3 Alvás közben az eszköz továbbra is monitorozni fogja az alvásodat, miközben a láthatatlan fény nem okoz zavart.

Figyel a Jobb Alvásodra

Az egészséges alvás az egészséges életmód alapja. A HUAWEI TruSleep™ 2.0 nyomon követi a pulzusodat alvás közben, hogy felismerje az alvás négy fázisát és elemezze az alvásod minőségét. Ez a készlülék amellett, hogy hat különböző alvás problémát képes azonosítani, tudományos ajánlásokat4 is ad a jobb alvás érdekében.

Erőteljes Beépített GPS: Hagyd a Telefonodat Otthon

A beépített GPS-el a HUAWEI Band 4 Pro pontos és gyors helymeghatározási szolgáltatásokat nyújt, hogy felszabadítson téged a telefonodtól. A szabadban végzett edzések, mint például futás, séta, biciklizés, nyíltvizi úszás5 elvégzése után megnézheted a GPS adataidat a térképen.

Feszegesd a Határokat: Beltéri / Kültéri Pro Követés

A HUAWEI Band 4 Pro az összes kedvenc sporttevékenységedet nyomon követi, többféle sportmóddal: kültéri / beltéri futás, kültéri / beltéri biciklizés, kültéri / beltéri séta, egyéb edzés, eliptikus és evezés mód, emellett akár beltéri és nyíltvízi úszás.

Asszisztens a Csuklódon

Emeld fel a csuklódat, hogy ellenőrizhesd az üzenetek vagy telefonhívások értesítéseit. Mindössze egy érintéssel a rendelkezésre áll a Telefon keresése, a Zenelejátszás8 irányítása vagy annak távvezérlése9. Élj egy hatákony életet a HUAWEI Band 4 Pro-val.

Ezt a terméket nem orvosi eszközként tervezték és nem arra, hogy betegségeket diagnosztizáljon, kezeljen, gyógyítson vagy megelőzze azokat. Minden adatot és mérést csak személyes tájékoztatásként szabad felhasználni.

1.    A HUAWEI Watch Face Store kizárólag Androidon érhető el és az elérhetősége régiónként változhat.
2.    Ez a funkció nem orvostechnikai eszköz, és nem célja betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Minden adatot és mérést csak személyes referenciaként szabad felhasználni. Ezt a szolgáltatást az iOS nem támogatja. A rendelkezésre állás régiónként változhat.
3.    A felhasználók manuálisan módosíthatják ezt a beállítást.
4.    Előfordulhat, hogy a szolgáltatások nem érhetőek el országtól vagy régiótól függően.
5.    Nyíltvízi úszási mód: beépített GPS-t használ az úszáshoz a tavakban, tengerekben vagy folyókban.
8.    A zenelejátszás vezérlése csak az Android 5.0 vagy újabb operációs rendszert futtató telefonokkal kompatibilis.
9.    Csak azon kamerák esetén támogatott, amelyek EMUI 8.1 vagy újabb verizót futtatnak.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 25 g
Méret 45 X 19 X 11 mm
Egyéb jellemzők
Akku kapacitása 100 mAh
IPX Szabvány 5ATM
Csatlakozás Vezeték nélküli
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 4.2
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Gyorsulásmérő, Gyro érzékelő, Pulzusmérő

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.