HUAWEI Band 8 55020ANQ, rózsaszín

A HUAWEI Band 8 okosóra keret nélküli AMOLED kijelzőt és szögletes dizájnt kapott, ezzel is bizonyítva, hogy az elegancia több, mint csupán a felszín — és szinte alig érzed a csuklódon.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Több szórakozás, több stílus
Érintsd meg a több mint 10.000 különleges óraszámlap 6 egyikének letöltéséhez, vagy használd az Always On Display (AOD) funkciót, hogy mindig kapcsolatban maradj.

Tru Series technológiák
Társ az egészség- és fitneszadataid követésében

HUAWEI TruSleep™ 3.0 -Segít jobban aludni
A HUAWEI TruSleep™ 3.0 rendszer nyomon követi az alvás minden másodpercét, valamint tippeket nyújt, hogy minden éjszaka kellemesen kipihend magad.

HUAWEI TruSeen™ 5.0 -Viseld a szívedet a csuklódon
A HUAWEI Band 8 új és továbbfejlesztett AI algoritmusa folyamatosan nyomon követi szívritmusod, és azonnal értesít, ha valami rendelleneset tapasztal8. A rendszer intuitív grafikonon mutatja meg a szívritmusod elmúlt 7 nap alatt mért adatait nyugalmi helyzetben, egészséges szívritmus tartományokat mutat és felső határérték emlékeztetőt küld edzés alatt.

A Smart TruSeen™ 5.0 funkciói lehetővé teszik az automatikus SpO2 szint7 mérést az okoskarkötővel, és azonnal értesít, ha véroxigénszinted az ideális érték alá csökkent, így segít abban, hogy hamar jobban érezhesd magad.

HUAWEI TruSport™ -Segít a fittséged növelésében
100 fantasztikus edzésmód*9 áll rendelkezésedre. A szíj érzékeli, amikor futsz vagy sétálsz, és automatikusan felismeri a négy fő úszásnem mozdulatait, továbbá úszás közben valós időben monitorozza szívritmusod. Akár jutalmakat is kaphatsz az legjobb eredményeidért, ideértve a futóképességi indexet (RAI), a heti edzésterhelést, a felépülést, és a VO2Max10 opciót TruSport™ rendszertámogatással. A HUAWEI Egészség alkalmazás AI futóterve segít, hogy a legtöbbet hozd ki minden mozdulatodból.

HUAWEI TruRelax™ - Hozzájárul a stressz csökkentéséhez
A HUAWEI TruRelax™ technológia stresszcsökkentő légzési gyakorlatok segítségével könnyíti meg a stressz leküzdését. A feladatok emlékeztetői együttműködnek a HUAWEI Egészség alkalmazás Egészségi ikonjaival, hogy tovább motiváljanak és segítsenek egészségesnek és aktívnak maradni egész nap.

Női egészségi funkciók
Az okoskarkötő segít nyomon követni a menstruációs ciklusod, és előre jelzi a következő ciklust, így mindig felkészült lehetsz8.

Gyors feltöltés, elképesztő élettartamú akkumulátor
A HUAWEI Band 8 mindössze 45 perc alatt tölt fel teljesen, így 30%-kal gyorsabb11. Egy ötperces gyorstöltéssel akár két teljes napot2 is kibír. Teljes feltöltés esetén akár 14 napig használhatod az órát12, illetve átlagos használatkor akár 9 napot13 is kibír.

Legyőzi az elemeket
A nyolc szigorú tesztet sikeresen teljesítő óra bármilyen kemény és durva körülményt kibír - 50 m-ig vízálló15, tartósságát szigorú tesztek igazolják.

1, Az adatok forrása a HUAWEI laboratóriuma. A tényleges méretek és súly az aktuális terméktől és a mérési módszerektől függ.
2, Az adatok forrása a HUAWEI laboratóriuma. Ötperces gyorstöltés esetén a készülék akár 2 napig is használható. A tényleges feltöltés az adott terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függ.
A készülék akár 2 napot is kibír az alábbi körülmények esetén: a szívritmus monitorozása mindig aktív, a TruSleepTM éjszaka ki van kapcsolva, heti 30 perc edzés, az üzenetek értesítései aktívak (akár napi 50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztás) és a képernyő napi 200 alkalommal kapcsol be.
3, A készüléket olyan telefonnal kell használni, amelyen legalább EMUI 5.0/Android 6.0/iOS 9.0 vagy újabb operációs rendszer fut, illetve a HUAWEI Egészség alkalmazás telepítve van rajta. Az elérhető funkciók a telefon modelljétől függenek; a valós idejű használat az irányadó. További részletekért kattintson ide https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15946684/.
4, A tényleges helyi állapot az irányadó.
5, A stílusos óraszámlapok csak akkor érhetők el, ha a készülék EMUI vagy Android operációs rendszert futtató telefonnal van párosítva..
6, További óraszámlapokat - ideértve a fizetős óraszámlapokat is,- tölthetsz le az áruházból. A szerzői jogok értelmében az óraszámlapokat a készítő törölheti vagy módosíthatja. A ténylegesen elérhető óraszámlapok az irányadóak.
7, A véroxigénszint telítettsége (SpO2) a vérben lévő, oxigént tartalmazó hemoglobin szintje — azaz az oxigén koncentrációját jelzi a vérben. Nyugalmi állapotban a készülék automatikusan érzékeli az SpO2 értéket. Ez a termék nem orvostechnikai eszköz; az adatok csupán tájékoztató jellegűek, és nem alkalmasak orvosi diagnózis felállítására.
8, Ez a termék nem orvostechnikai eszköz. Az összes egészségügyi adat, eredmény és javaslat csupán tájékoztató jellegű, nem használható diagnózis vagy kezelés alapjául.
9, 100 edzésmód: A kültéri ciklusok csak EMUI 5.0/iOS 9.0 vagy újabb operációs rendszert futtató telefon esetén használhatók, amely támogatja a GPS funkciót.
10, Az edzések értékelései és a javaslatok, ideértve a VO2Max, edzésterhelés és edzési nyomás értékeket, az adott edzésmódtól és az intenzitás szintjétől függenek.
11, A gyorstöltés 30%-kal gyorsabb a HUAWEI Band 7 termékhez képest.
12, Az adatok forrása a HUAWEI laboratóriuma. Ötperces gyorstöltés esetén a készülék akár 2 napig is használható. A tényleges feltöltés az adott terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függ.
13, A készülék akár 2 napot is kibír az alábbi körülmények esetén: a szívritmus monitorozása mindig aktív, a TruSleepTM éjszaka ki van kapcsolva, heti 30 perc edzés, az üzenetek értesítései aktívak (akár napi 50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztás) és a képernyő napi 200 alkalommal kapcsol be.
14, A készülék akár 9 napot is kibír az alábbi körülmények esetén: a szívritmus monitorozása mindig aktív, a TruSleep™ éjszaka be van kapcsolva, az automatikus SpO2 monitorozás és a stresszérzékelés aktív, heti 60 perc edzés, az üzenetek értesítései aktívak (akár napi 50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztás) és a képernyő napi 500 alkalommal kapcsol be. Az adatok forrása a HUAWEI laboratórium. A tényleges használat az adott terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függ.
A készülék akár 3 napot is kibír az alábbi körülmények esetén: az AOD be van kapcsolva, a szívritmus monitorozása mindig aktív, a TruSleep™ éjszaka be van kapcsolva, az automatikus SpO2 monitorozás és a stresszérzékelés aktív, heti 60 perc edzés, az üzenetek értesítései aktívak (akár napi 50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztás) és a képernyő napi 500 alkalommal kapcsol be. Az adatok forrása a HUAWEI laboratórium. A tényleges használat az adott terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függ.
15, A készülék megfelel az 5 ATM-besorolású ellenállási szintnek az ISO 22810:2010 szabvány értelmében, amely azt jelzi, hogy akár 50 m állandó víznyomásnak is képes ellenállni 10 percen keresztül, de valójában nem azt jelenti, hogy a termék vízálló az 50 méternél mélyebb vízben. Az eszköz az olyan, sekély vízben történő tevékenységeknél használható, mint az úszómedence vagy tengerpart. A termék használata nem ajánlott búvárkodás, forró zuhanyzás, hőforrás vagy szauna, vagy egyéb olyan tevékenység igénybe vételekor, ahol a víz mély vagy gyors áramlású. Az óceán sós vízében történő használat után csapvíz alatt öblítse le, majd törölje szárazra a készüléket.
A HUAWEI hordható termékek vízállóságára vonatkozó további információért kattintson ide: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15851428/
A vízállóság nem állandó, a vízállósági teljesítmény a napi használat és kopás során gyengülhet.
16, A Gyorsválasz funkció csak Android 7.0/EMUI 5.0 vagy újabb operációs rendszert használó telefonok esetén támogatott.
17, A távoli exponálás csak az EMUI 8.1/iOS 9.0 vagy újabb operációs rendszert használó telefonok esetén támogatott.
18, A zene vezérlés csak Android 6.0/EMUI 5.0/iOS 9.0 vagy újabb operációs rendszert használó telefonok esetén támogatott.
*Jelen terméket nem orvostechnikai célra tervezték, az adatok csupán referencia értékűek.

Technikai részletek

Alapadatok
Gyártói termék azonosító 55020ANQ
Fizikai jellemzők
Súly 14 g
Méret 43,45 x 24,54 x 8,99 mm
Kijelző
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző átlója 1,47 "
Felbontás 194 x 368
Csomag tartalma
Töltő csak töltőkábel
Használati útmutató Van
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0
Biztonsági funkciók
Por- csepp- és vízállóság 5ATM

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.