HUAWEI Watch Fit SE 55020BEG, Ragyogó fekete

Gyönyörködj a részletekben

 • Egyedi stílusú óraszámlapok
 • Új, fejlett alváskövetés
 • Magas szintű egészségkövetés
 • Széleskörű kompatibilitás Andoriddal és iOS-szel
   
Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
33 990 Ft
Online kedvezmény

-1 699 Ft

Kedvezményes tartozék ár
32 291 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Kijelző, mint semmi más
A HUAWEI WATCH FIT Special Edition pehelykönnyű óratokja mindössze 21 g, vastagsága csupán 10,7 mm.8 Lenyűgöző AMOLED kijelzője1 elképesztően tiszta pixelfelbontásával hihetetlenül magával ragadó vizuális élményt nyújt.

Ragyogó fekete színű ház
Az éjszakai égbolt sötétjét idézi - klasszikus és hangsúlyos megjelenést kölcsönöz.

Több választás még több igényhez
Válassz egy fotót óraszámlapként, vagy töltsd le bármelyiket a több mint 10.000 számlap4 közül. Az Always On Display (AOD) óraszámlapok bármikor a rendelkezésedre állnak egy gyors pillantásra.

Álmodj szépet! - HUAWEI TruSleep™ 3.0
Az alvásfelismerési pontosság 10%-kal10 javult, így a HUAWEI WATCH FIT Special Edition órán közvetlenül ellenőrizheted alvási pontszámod és multidimenziós alvási méréseidet. Az Új Alvás Mód Ne zavarjanak és időbeállítási funkciókat is tartalmaz, amelyek segítik a nyugodt alvást.

Egyéni egészségfigyelés - HUAWEI TruSeen™ 5.0
A HUAWEI TruSeen™ 5.0 AI algoritmusa folyamatosan nyomon követi szívritmusod, pontossága 10%-kal11 javult. Az okosriasztás funkcióval információkat kaphatsz tested változásairól, mivel automatikusan értesít, ha a nyugalmi pulzusszám túl magassá vagy túl alacsonnyá válik.12

Az optimalizált hardveres optikai technológia és algoritmusok alapján, a HUAWEI WATCH FIT Special Edition automatikusan méri és rögzíti az SpO2 szinted5 és azonnal értesít a rendellenes változásokról.13

Rögzítsd a remek pillanatokat - HUAWEI TruSport™
A HUAWEI TruSport™ fejlett futóprogram Futásképesség-indexe többdimenziós adatokon alapul, ideértve a korábbi futási szívritmust, tempót, távolságot, és gyakoriságot, amelyekkel értékeli futási képességed, továbbá az edzésterhelést, pihenési időt, VO2Max adatokat. Emellett javaslatokat nyújt arra, hogyan legyen a folyamat hatékonysága és láthatósága érdekében.

Beépített GPS
A beépített GPS precízen követi mozgásod anélkül, hogy szükség lenne a telefonodra. A futási sebesség és távolság pontos mérésének köszönhetően az Okos társsal együtt futva könnyebben elérheted futási céljaidat.

Hosszan tartó akkumulátor
A HUAWEI WATCH FIT Special Edition akár 1 napig is bírja mindössze öt perc gyorstöltéssel19, és csupán 45 perc alatt tölt fel teljes kapacitásra, amely 30%-kal gyorsabb.20 Teljes feltöltés esetén akár 9 napig is használható21, tipikus használati mód esetén akár 6 napig22 tart.

 • akár 9 nap maximális használattal21
 • akár 6 nap tipikus használattal22

Számos eszközzel kompatibilis
A HUAWEI WATCH FIT Special Edition zökkenőmentesen működik iOS és Android okostelefonokkal.7

1, AMOLED: Aktív-mátrix szerves fénykibocsátó dióda.
2, Jelen terméket nem orvostechnikai célra tervezték, az adatok csupán tájékoztató jellegűek.
3, A stílusos óraszámlapok csak akkor érhetők el, ha az óra EMUI vagy Android operációs rendszert futtató telefonnal van párosítva.
4, További óraszámlapokat - ideértve a fizetős számlapokat is,- tölthetsz le az óraszámlapok webáruházából. A szerzői jogok értelmében a számlapokat a készítő törölheti vagy módosíthatja. A ténylegesen elérhető óraszámlapok az irányadóak.
5, A véroxigénszint telítettsége (SpO2) a vérben lévő, oxigént tartalmazó hemoglobin szintje — azaz az oxigén koncentrációját jelzi a vérben. Nyugalmi állapotban az óra automatikusan érzékeli az SpO2 értéket. Ez a termék nem orvostechnikai eszköz; az adatok csupán referencia értékűek, és nem alkalmasak orvosi diagnózis felállítására.
6, A HUAWEI TruSport™ Tudományos futási program tartalmazza a futásképességi indexet, az edzésterhelést, a pihenési időt és a VO2Max adatokat.
7, A készüléket olyan telefonnal kell használni, amelyen legalább EMUI 5.0/Android 6.0/iOS 9.0 vagy újabb operációs rendszer fut, illetve a HUAWEI Egészség alkalmazás telepítve van rajta. Az elérhető funkciók a telefon modelljétől függenek; a valós idejű használat az irányadó.
8, Az adatok forrása a HUAWEI laboratóriumai. Az óra mindössze 21 g (szíj nélkül), illetve kb. 34 g (szíjjal együtt). Az óratest legkeskenyebb része 10,7 mm (a szívritmus érzékelő nélkül), míg a teljes vastagsága 12,3 mm. A tényleges méret és súly az adott terméktől és a mérési módszertől függ.
9, Az adatok forrása a HUAWEI laboratóriumai.
10, Az adatok forrása a HUAWEI laboratóriumai. Az alvási állapot érzékelési pontossága a HUAWEI WATCH FIT new modellhez képest 10%-kal javult.
11, A szívritmus monitorozási pontossága a HUAWEI WATCH FIT new modellhez képest 10%-kal javult. Ez termék nem orvostechnikai eszköz. Az összes egészségügyi adat, eredmény és javaslat csupán referencia értékű, nem használható diagnózis vagy kezelés alapjául.
12, A funkció aktiválásához állítsd be a szívritmus emlékeztetőt a HUAWEI Egészség alkalmazásban.
13, A funkció aktiválásához állítsd be az SpO2 szinttartomány emlékeztetőt a HUAWEI Egészség alkalmazásban.
14, Ez termék nem orvostechnikai eszköz. Az összes egészségügyi adat, eredmény és javaslat csupán referencia értékű, nem használható diagnózishoz vagy kezeléshez.
15, Támogatja a kültéri futás, kültéri séta, beltéri futás, beltéri séta, elliptikus tréner vagy evezőgép automatikus felismerését.
16, Támogatja a telefonokról és harmadik felek alkalmazásaiból érkező bejövő hívások értesítéseit. A támogatott alkalmazások között megtalálható a WhatsApp, a Telegram, a Line, az Instagram és a WeChat. A harmadik felek alkalmazásaiból érkező bejövő hívások értesítéseit csak az EMUI/Android 10.0 vagy újabb operációs rendszert futtató telefonok esetén támogatottak, továbbá szükség van az OTA frissítésre is. A tényleges használat az országtól/régiótól függően változhat.
17, A Gyorsválasz funkció csak EMUI/Android operációs rendszert használó telefonok esetén támogatott. A támogatott alkalmazások között megtalálható a WhatsApp, a Telegram, a FaceBook Messenger, a Viber, a LINE, az Instagram, a VK és a Skype. A tényleges használat az országtól/régiótól függően változhat.
18, A távoli kamera csak az EMUI 8.1/iOS 9.0 vagy újabb operációs rendszert használó telefonok esetén támogatott.
19, Az adatok forrása a HUAWEI laboratóriuma. Ötperces gyorstöltés esetén a készülék akár 1 napig is használható. A tényleges feltöltés az adott terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függ.
20, Az adatok forrása a HUAWEI laboratórium. A gyorstöltés 30%-kal gyorsabb a HUAWEI WATCH FIT termékhez képest. A tényleges használat a termék eltérő jellemzőitől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függően változhat.
21, A készülék akár 9 napot is kibír az alábbi körülmények esetén: a szívritmus monitorozása mindig aktív, a TruSleep™ éjszaka ki van kapcsolva, heti 30 perc edzés, az üzenetek értesítései aktívak (akár napi 50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztás) és a képernyő napi 200 alkalommal kapcsol be. Az adatok forrása a HUAWEI laborok. A tényleges használat az adott terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függ.
22, A készülék akár 6 napot is kibír az alábbi körülmények esetén: a szívritmus monitorozása mindig aktív, a TruSleep™ éjszaka be van kapcsolva, az automatikus SpO2 monitorozás és a stresszérzékelés aktív, heti 60 perc edzés, az üzenetek értesítései aktívak (akár napi 50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztás) és a képernyő napi 500 alkalommal kapcsol be. Az adatok forrása a HUAWEI laboratóriumai. A tényleges használat az adott terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függ.
23, A készülék akár 3 napot is kibír az alábbi körülmények esetén: az AOD be van kapcsolva, a szívritmus monitorozása mindig aktív, a TruSleep™ éjszaka be van kapcsolva, az automatikus SpO2 monitorozás és a stresszérzékelés aktív, heti 60 perc edzés, az üzenetek értesítései aktívak (akár napi 50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztás) és a képernyő napi 500 alkalommal kapcsol be. Az adatok forrása a HUAWEI laborok. A tényleges használat az adott terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függ.
24, A készülék megfelel az 5 ATM-besorolású ellenállási szintnek az ISO 22810:2010 szabvány értelmében, amely azt jelzi, hogy akár 50 m állandó víznyomásnak is képes ellenállni 10 percen keresztül, de valójában nem azt jelenti, hogy a termék vízálló az 50 méternél mélyebb vízben. Az eszköz az olyan, sekély vízben történő tevékenységeknél használható, mint az úszómedence vagy tengerpart. A termék használata nem ajánlott búvárkodás, forró zuhanyzás, hőforrás vagy szauna, vagy egyéb olyan tevékenység igénybe vételekor, ahol a víz mély vagy gyors áramlású. Az óceán sós vízében történő használat után csapvíz alatt öblítse le, majd törölje szárazra a készüléket.
A vízállóság nem tartós, a teljesítmény a napi kopással és elhasználódással csökkenhet.

Technikai részletek

Alapadatok
Gyártói termék azonosító 55020BEG
Fizikai jellemzők
Súly 21 g
Méret 46 x 30 x 10,7 mm
Kialakítás Érintőképernyős
Kijelző
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző átlója 1,64 "
Felbontás 466 x 280
Csomag tartalma
Töltő csak töltőkábel
Használati útmutató Van
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0
NFC támogatás Nem
Biztonsági funkciók
Por- csepp- és vízállóság 5ATM

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.