Utolsó darabok

HUAWEI Watch GT3 42mm Elegant Edition milánói szíjjal 55027151, arany szíj

Egy igazi remekmű, az elegáns 42 mm-es számlap megvilágítja a 3D hajlított üveget, lágy, vízszerű fényt adva. Leegyszerűsített óratok-kialakítást és magasfényű felületet kapott, ízléses szíjak kíséretében a modern, kifinomult megjelenés érdekében.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Egy izgalmas fordulat
Egyszerűen fordítsd el a „forgatható koronát" az alkalmazások kicsinyítéséhez vagy nagyításához és hogy gyorsan elérd a kívánd funkciókat. A magas frissítési aránynak köszönhetően könnyedén beállíthatod a hangerőt és az ébresztési időt még akkor is, ha nedves a kezed azért, hogy egy zökkenőmentes élményben részesülj.

Pontos pulzusmérés
A továbbfejlesztett pulzusmérő funkció köralakú elrendezésű nyolc fotódiódát és két fényforrást alkalmazva, illetve óraüveglencsével kombinálva kényelmes viseletet biztosít, miközben csökkenti a külső fény interferenciát. Az AI algoritmus tovább lett fejlesztve annak érdekében, hogy kiszűrje a zajos jeleket, még a legkeményebb edzések közben is, a pontosság javításáért, a pulzusmérés, egészségi adatok és a véroxigénszint mérések esetén.

Kétsávos ötrendszerű GNSS
A GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdrendszereket támogató óra erősebb anti-interferencia teljesítményt nyújt, ami hatékonyan javítja a kültéri helymeghatározó jelek erősségét és stabilitását. Az edzések pontosan rögzíthetők, és minden egyes mozdulat számít. A HUAWEI WATCH GT 3 L1 és L5 kétsávos jelei jobb jelimmunitást biztosítanak, lehetővé téve a pontos helymeghatározást.

Tartós akkumulátor üzemidő, vezeték nélküli töltés
A HUAWEI WATCH GT 3 támogatja a vezeték nélküli töltést5, így a telefonod használhatod fordított töltésre, ha esetleg otthon felejted a töltőt5, ezzel búcsút intve a lemerüléstől való aggódásnak. Teljes feltöltéssel a HUAWEI WATCH GT 3 42 mm akár 7 napos1 akkumulátor üzemidőt is biztosíthat, hogy teljes mértékben készen állhass egy pontosan monitorozott edzésre.

Egész napos SpO2 Monitorozás
A vér oxigéntelítettsége (SpO2) egy létfontosságú mérték, amely tükrözheti a szervezet oxigénellátását. A HUAWEI WATCH GT 3 automatikusan a nap 24 órájában SpO2 monitorozást biztosít, függetlenül attól, hogy éppen dolgozol, edzést végzel vagy alszol, így védve az egészségedet egész napon át.11

Egész napos gondoskodás
Az óra képes nyomonkövetni az alvásod, hogy segítsen kialakítani a számodra ideális alvási rutint, figyelemmel kíséri a pulzusodat, monitorozza légzésed és segít enyhíteni a feszültséget, ha stresszes időszakod van. Hölgyek, jó hírünk van! A HUAWEI WATCH GT 3 képes a menstruációs ciklusotok és testetek állapotának figyelésére13, hogy nektek csak arra kelljen figyelni, hogy élvezzétek az életet.

Intézd hívásaidat az órádon
Csatlakoztasd a HUAWEI WATCH GT 3-mat okostelefonodhoz Bluetooth-on keresztül, ha éppen nem tudsz telefonközelben lenni, mert a szabadban edzel, házimunkát végzel vagy éppen főzöl és élvezd a könnyű hozzáférést hívásnaplódhoz, utasítsd el, vagy vedd fel bejövő hívásaid az órádon zökkenőmentesen.

1, A HUAWEI laboratóriumi tesztjei alapján. A tényleges használat a termékkülönbségektől, a felhasználói szokásoktól és a környezeti változóktól függően változhat.
HUAWEI WATCH GT 3 46 mm:
Az akkumulátor 14 napos akkumulátor üzemidőre képes az alábbi feltételek szerint: 30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc zenelejátszás hetente, pulzusfigyelés engedélyezett, HUAWEI TruSleep™ engedélyezett az alvás során, 90 perc edzés minden héten (GPS-kompatibilis), az üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő naponta 200 alkalommal bekapcsolva.
Az akkumulátor 8 napos akkumulátor üzemidőre képes az alábbi feltételek szerint: 30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc zenelejátszás hetente, pulzusfigyelés engedélyezett, HUAWEI TruSleep™ engedélyezve az alvás során, 180 perc edzés hetente (GPS-kompatibilis), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő napi 30 percre bekapcsolva.
HUAWEI WATCH GT 3 42 mm:
Az akkumulátor 7 napos akkumulátor üzemidőre képes az alábbi feltételek szerint: hetente 30 perc Bluetooth hívás, hetente 30 perc zenelejátszás, pulzusfigyelés engedélyezett, HUAWEI TruSleep™ az alváshoz engedélyezve, stresszfigyelés engedélyezve, 180 perc edzés hetente (GPS engedélyezve), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő napi 30 percre be van kapcsolva.
Az akkumulátor 4 napos akkumulátor üzemidőre képes az alábbi feltételek szerint: 30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc zenelejátszás hetente, pulzusfigyelés engedélyezett, HUAWEI TruSleep™ az alváshoz engedélyezett, 180 perc edzés hetente (GPS-kompatibilis) ), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő napi 30 percre bekapcsolva.

11,A oxigéntelítettség (SpO2) a vérben lévő oxigénhez kötött hemoglobin teljes térfogatának százalékos aránya, azaz a vér oxigénkoncentrációja a vérben.

13, A termék vizsgálati adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, nem diagnosztikai vagy orvosi felhasználásra szolgálnak. Az iOS rendszert futtató eszközöknél ez a funkció nem támogatott.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.