Samsung Galaxy Watch 5, 44mm, Bluetooth SM-R910NZAAEUE, grafit

 • Kövesd nyomod egészséged még éjszaka is!
 • Érd el kitűzött fitnesz céljaid! Mérd testösszetételed a Samsung BioActive szenzorával!
 • Megnövelt akkumulátor-méret a mindennapi használat érdekében.
 • Ellenálló zafírkristály üveg.
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Már-már a bárányokat is számolja helyetted. 
Továbbfejlesztett alváskövető technológiánkkal nyomon követheted az alvásod. A különböző alvástípusokat jelölő 8 állati alvásszimbólum segítséget nyújt a lefekvési idő megtervezéséhez és a horkolásészleléshez, valamint az alvásszakaszok (ébrenlét, könnyű alvás, mély alvás, REM) alaposabb megismeréséhez és nyomon követéséhez. Aludd ki magad éjszaka, hogy kellemesebben teljenek a nappalaid! 2, 3, 4, 5

Szívén viseli a sorsod.
A nagy teljesítményű, 3 az 1-ben Samsung BioActive szenzor három egészségügyi érzékelőt vezérel hatékonyan: az optikai pulzusszámot, az elektromos szívérzékelőt (EKG) és a bioelektromos impedancia-analízist.

Pillanatok alatt visszapattan a csuklódra.
Hozzávetőleg 30 perc alatt tölthető fel 0-ról 45%-ra. Igen, mindössze ennyi idő szükséges hozzá. Az elődeihez képest nagyobb akkumulátornak és a gyorstöltésnek köszönhetően pillanatok alatt útra kelhetsz. 15, 16

Óraszámlapok széles, színes választéka.
Az analógtól a digitálisig, a vintage-től a modernig, a te kezedben a döntés, hogy milyen óraszámlapot választasz. Válaszd a klasszikust vagy légy merészebb!

KOMPATIBILITÁS
Párosítsd Samsung Galaxy Watch 5 órádat a Galaxy Wear alkalmazáson keresztül. 
Az óra párosításához Android 8.0 vagy afölötti verziójú, több, mint 1,5 GB RAM-mal rendelkező Samsung Galaxy telefon szükséges. 

2, Az elérhetőség országonként vagy régiónként változhat.
3, A Samsung Health alkalmazás 6.22.1-es vagy újabb verziója szükséges a használathoz.
4, A Galaxy Watch5-öt Android 8.0 operációs rendszert futtató Samsung Galaxy telefonnal kell párosítani, amely legalább 1,5 GB RAM-mal érhető el.
5, Kizárólag általános jólléti és fitnesz célokra szolgál. Nem használható semmilyen egészségügyi állapot vagy alvászavar kimutatására, diagnosztizálására, kezelésére. A mérési eredmények kizárólag tájékoztató jellegűek. Kérjük, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
NE mérje a testösszetételét, ha pacemakere vagy egyéb beültetett orvosi eszköze van!
NE mérje a testösszetételét terhesség esetén!
Előfordulhat, hogy a mérési eredmények nem pontosak 20 év alatti felhasználók esetén

15, A tesztelést a Samsung végezte 2022 júniusában, Samsung telefonnal párosított előszériás Galaxy Watch 5 (BT és LTE) készülékek használatával; valamennyi készülék tesztelését előszériás szoftverrel, Galaxy Watch órákhoz kifejlesztett, mágneses gyorstöltést lehetővé tevő C típusú USB-kábellel (EP-OR900) és C típusú USB-aljzattal szerelt 25 W-os Samsung tápadapterrel (EP-TA800) végezték. A töltési idő a régiótól, a beállításoktól, a felhasználási módtól és a környezeti tényezőktől függően eltérő; a tényleges eredmények eltérhetnek.
16, A C típusú USB-aljzattal szerelt 25 W-os Samsung tápadapter (EP-TA800) külön vásárolható meg.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 33,5 g
Méret 43.3 x 44.4 x 9.8 mm
Egyéb jellemzők
IPX Szabvány 5ATM
Csatlakozó típusa Bluetooth
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás Beidou, GPS, Galileo, Glonass
Wi-Fi Van
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.2
NFC támogatás Igen
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Barométer, Fényérzékelő, Gyorsulásmérő, Gyro érzékelő, Szívritmus érzékelő

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.