Samsung Galaxy Watch 5 Pro, 45mm, Bluetooth SM-R920NZKAEUE, titánfekete

 • Irányított, részletes útbaigazítás kerékpározók, túrázók számára.
 • Erős akkumulátor hajtja, hogy tartani tudja a lépést veled és a kalandvágyaddal.
 • Érd el fitnesz céljaid a Samsung BioActive szenzorának testösszetétel-mérésével!
 • Kövesd nyomod egészséged még éjszaka is az Alvásmonitorozással!
Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
149 990 Ft
Online kedvezmény

-7 500 Ft

Kedvezményes tartozék ár
142 490 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Kanyarról kanyarra nyomon követheted, mennyi energiát égetsz.

A teljesen új Útvonalas edzés funkció lehetővé teszi, hogy GPX formátumú edzési útvonalakat importálj Galaxy okostelefonodról az órádra, szinkronizálva az útvonallistát. 1, 3
Menj végig, majd a Visszanavigáló segítségével térj vissza oda, ahonnan elindultál! A kerékpárosoknak és túrázóknak szánt hang- vagy rezgés vezérelt kanyarról kanyarra navigációnak köszönhetően könnyű a helyes úton maradni.

Teljesítmény minden edzésen

Csak keményen! Okosórád a nagy akkumulátor-kapacitásának köszönhetően képes lépést tartani veled. 1, 3, 4, 5

Egyetlen dobbanást sem hagyna ki.

A nagy teljesítményű, 3 az 1-ben Samsung BioActive szenzor három egészségügyi érzékelőt vezérel hatékonyan: az optikai pulzusszámot, az elektromos szívérzékelőt és a bioelektromos impedancia-analízist.

Az érzékelő figyeli a pulzusszámot, nyomon követheti szív- és érrendszer állapotát és rögzíti a vérnyomást.

A BioActive szenzor képes rögzíteni a vérnyomási értékeket, segítve ezzel a magas vagy alacsony vérnyomás kezelését.6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Elemezd a testedet belülről kifelé a testzsírszázalék (BIA) és a vázizomzat súlyának megismerésével! Minden személyes visszajelzés, amire szükséged van ahhoz, hogy a helyes úton maradj.15

ALVÁSMONITOROZÁS A-tól Zzz-ig

Továbbfejlesztett alváskövető technológiánk nyomon követi az alvásfázisokat, hogy segítse az egészségesebb alvási szokások kialakítását, és 8 állati alvásszimbólum segítségével azonosítsa az alvástípusodat. Éjszakai alvásjelentéseket is kapsz, így nyugodtan pihenhetsz.16, 17, 18, 19, 20

Az igazi kemény társ.

A zafírkristálynak köszönhetően az okosóra kijelzője meglehetősen ellenálló. A titánfekete óratokok a nagyobb ütéseket is jól viselik. 21, 22, 23, 24

Használd ki a Google erejét!

Minden, amire szükséged van, elfér a tenyeredben, vagyis inkább a csuklódon. Az egyedülálló Wear operációs rendszer segítségével könnyen telepíthetsz olyan alkalmazásokat, mint a Google Maps vagy a Youtube Music.25, 26

KOMPATIBILITÁS
Párosítsd Samsung Galaxy Watch 5 Pro órádat a Galaxy Wear alkalmazáson keresztül. 
Az óra párosításához Android 8.0 vagy afölötti verziójú, több, mint 1,5 GB RAM-mal rendelkező Samsung Galaxy telefon szükséges. 

1, Akkor érhető el, ha GPX formátumú útvonalfájlt importálnak túrázáshoz és kerékpározáshoz, illetve az útvonal célként van beállítva a Samsung Health beállításaiban.
3, Minden túrázás vagy kerékpározás során engedélyezni kell a Samsung Health beállításaiban.
4, A tényleges akkumulátor-élettartam a hálózattól, a használt funkcióktól és alkalmazásoktól, a hívások, üzenetküldések és töltések gyakoriságától és számos egyéb tényezőtől függ.
5, A tipikus kapacitást külső fél által megszabott laboratóriumi körülmények között tesztelték. A tipikus kapacitás olyan becsült átlagkapacitás, amelyet az IEC 61960-3-szabvány alapján tesztelt akkumulátorok kapacitásának eltérései alapján számítottunk ki. A névleges kapacitás Galaxy Watch5 Pro esetén 573 mAh, a Galaxy Watch5 nagyobb változata esetén 398 mAh, a Galaxy Watch5 kisebb változata esetén pedig 276 mAh. A tényleges akkumulátor-élettartam a hálózati környezettől, a használat lehetséges módjaitól és formáitól, valamint az egyéb tényezőktől függ.
6, NE mérje a testösszetételét, ha pacemakere vagy egyéb beültetett orvosi eszköze van!
7, NE mérje a testösszetételét terhesség esetén!
8, Előfordulhat, hogy a mérési eredmények nem pontosak 20 év alatti felhasználók esetén.
9, Minden funkció és a felhasználói felület változhat.
10, A vérnyomásmérés funkció nem használható betegségek vagy egyéb állapotok diagnosztizálására, illetve betegségek gyógyítására, enyhítésére, kezelésére vagy megelőzésére.
11, Kizárólag általános jólléti és fitnesz célokat szolgál. Nem használható semmilyen egészségügyi állapot vagy betegség kimutatására, diagnosztizálására, kezelésére, monitorozására vagy kezelésére. Az eszközön és/vagy alkalmazáson keresztül elérhető, egészséggel kapcsolatos információk nem kezelhetők orvosi tanácsként. A felhasználóknak minden esetben ki kell kérniük kezelőorvosuk véleményét.
12, Az EKG és vérnyomásmérés funkciók kizárólag 22 év feletti személyek számára ajánlottak. A pontos vérnyomásméréshez 4 hetente kalibrálni kell vérnyomásmérővel és a karmandzsettával. Android 7.0 vagy újabb rendszert futtató Galaxy okostelefon szükséges a használathoz.
13, A felhasználóknak nyugalmi állapotban kell mérniük vérnyomásukat, ahogyan azt a hagyományos mandzsettával tennék, és tartózkodniuk kell a méréstől edzés, dohányzás vagy ivás közben.
14, EKG és vérnyomás funkciók elérhetősége országonként vagy régiónként változhat. Az orvosi eszközként történő jóváhagyás/regisztráció országos korlátozásai miatt az EKG és a vérnyomás csak azokban az országokban vásárolt órákon és okostelefonokon működik, ahol a szolgáltatás jelenleg elérhető (a szolgáltatás azonban korlátozható lehet, ha a felhasználók nem szolgáltatást nyújtó országokba utaznak). További információkért és a szolgáltatás országaira vonatkozó legújabb frissítésekért keresse fel a https://www.samsung.com/apps/samsung-health-monitor weboldalt.
16, Az elérhetőség országonként vagy régiónként változhat.
17, A Samsung Health alkalmazás 6.22.1-es vagy újabb verziója szükséges a használathoz.
18, A Galaxy Watch5-öt Android 8.0 operációs rendszert futtató Samsung Galaxy telefonnal kell párosítani, amely legalább 1,5 GB RAM-mal érhető el.
19, Kizárólag általános jólléti és fitnesz célokra szolgál. Nem használható semmilyen egészségügyi állapot vagy alvászavar kimutatására, diagnosztizálására, kezelésére. A mérési eredmények kizárólag tájékoztató jellegűek. Kérjük, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
20, A véroxigénszint-mérés funkció elérhetősége országonként és régiónként eltérhet.
21, A Galaxy Watch5 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méteres vízállósággal rendelkezik. Nem alkalmas búvárkodáshoz vagy nagy nyomású vízi tevékenységekhez. Ha a készülék vagy a kezed vizes, az óra kezelése előtt alaposan meg kell szárítani.
22,  A képernyő konfigurációja a beállításoktól és az SW-verziótól függően eltérő lehet, és változhat.
23, A Galaxy Watch4-gyel összehasonítva, a 200 fg állandó terheléssel mért Vickers-keménység alapján.
24, A színek elérhetősége országonként vagy régiónként változhat.
25, A szolgáltatás és az alkalmazás elérhetősége régiónként, csatlakoztatott eszközönként, szoftververziónként és szolgáltatónként eltérhet.
26, A támogatott funkciók platformonként és országonként eltérőek lehetnek, a kompatibilitás pedig változhat.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 46,5 g
Méret 45.4 x 45.4 x 10.5 mm
Egyéb jellemzők
Akku kapacitása 590 mAh
IPX Szabvány 5ATM
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás Beidou, GPS, Galileo, Glonass
Wi-Fi Van
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.2
NFC támogatás Igen
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Barométer, Fényérzékelő, Gyorsulásmérő, Szívritmus érzékelő

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.