Új

Xiaomi Smart Band 8 Pro, ezüst

A Xiaomi Smart Band 8 Pro okoskarkötő stílusos kiegészítője lesz csuklódnak a mindennapi viselet során. Érdekes funkciói közé tartozik a sporttevékenységek mérésének támogatása. Nyugodtan koncentrálj csak a mozgásra, közben a karkötő különféle adatokat rögzít, és feldolgozza azokat. Alacsony aktivitás esetén rezgéssel jelez. 

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
32 990 Ft
Online kedvezmény

-1 650 Ft

Kedvezményes tartozék ár
31 340 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Nagy, 1,74" AMOLED kijelző 
Mindent látni fogsz
A nagy kijelző jóval több élményt nyújt a korábbi modelleknél, egyszerűbb kezelést és áttekinthető információkat biztosít. 
A továbbfejlesztett 60 Hz-es, nagy frissítési gyakoriság sima képet és 16,7 millió színt nyújt, a tisztább részletekért.

Nagy kijelző, széles elrendezéssel
Egy teljesen új felület, frissített időjárási, tervezési és naptár funkciókkal, amelyek széles elrendezésben jelennek meg.  Így a felhasználók számára könnyebben elérhetőek, és egyszerre több információt mutatnak meg.

Hasznos widgetek
A widget-technológia fejlődése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az óra számlapjának lapozásával teljes mértékben személyre szabják a négy képernyő elrendezését. Kombinálj olyan kényelmes funkciókat, mint például az edzéskövetés, az állapotfigyelés, az időjárás, a menetrendek, a fizetések és a zene, majd navigálj köztük másodpercek alatt.

Több száz stílusos számlap 
A lehetőségek új birodalma
A különböző stílusú és hangulatú, vadonatúj és divatos számlapok százai között, biztosan megtalálod a hozzád illőt.
Ez az új, dinamikus számlap számos egyedi részlettel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a funkciók elrendezésének tetszés szerinti testreszabását.
Az Album számlapon beállíthatod a kedvenc képeid, házikedvencedet, vagy az emlékezetes pillanataidat.

150+ sportmód
Csináld azt, amit amit szeretsz

Független GNSS öt műhold helymeghatározás 
Fuss könnyedén, fuss szabadon
A beépített független GNSS chip használható önálló eszközként vagy telefonnal kombinálva. Megnövelt pontossággal támogatja a BeiDou, GPS, GLONASS, Galileo és QZSS műholdrendszereket.

3D bemelegítő és levezető edzés
"Személyi edző" a csuklódon
Nem vagy biztos benne, hogyan kellene jól bemelegíteni vagy nyújtani? Emeld fel a csuklód a "személyi edző" aktiválásához.
Egyes sport módok 3D-s animációkat kínálnak gyakorlati útmutatással. Kövesd az oktatóanimációt a bemelegítéshez, az izmok aktiválásához és a gyorsabb edzési zónába kerüléshez. Edzés után kövesd az animációt az izmok lenyújtásához és az izomláz csökkentéséhez.

5ATM vízállóság
Vízbe merítve is száraz marad*

KOMPATIBILITÁS
Android 8.0 vagy iOS 12.0 és újabb

*A 22,5 g csak a Smart band testének súlya, szíj nélkül. A 9,99 mm-es vastagságba a pulzusmérő nem számít bele. Az adatok a Xiaomi Internal Labs-tól származnak.
*Az akkumulátor élettartamára vonatkozó adatok a Xiaomi Internal Labs által tesztelt általános használati módon alapulnak. A tényleges eredmények eltérőek lehetnek. Az 5ATM vízállósági besorolás az ISO 22810:2010 szabványon alapul.
*Ezt a terméket és annak jellemzőit nem gyógyászati célokra tervezték, és nem szolgálnak betegségek előrejelzésére, diagnosztizálására, megelőzésére vagy gyógyítására. Minden adat és mért érték kizárólag személyes tájékoztatást szolgál.
*A termékképek és -modellek, adatok, funkciók, teljesítmény, műszaki adatok, felhasználói felület és egyéb termékinformációk ezen az oldalon csak tájékoztató jellegűek, és eltérhetnek a tényleges terméktől. A Xiaomi módosíthatja ezeket az információkat. A konkrét információkért kérjük, tekintsd meg a tényleges terméket.
*További csodálatos számlapok letölthetőek a Watch Face Marketről. A számlapok tényleges effektjei kissé eltérhetnek a képen láthatótól. Kérjük, tekintsd meg a tényleges számlapokat a Watch Face Marketen.
*Nem garantálható, hogy az ezen az oldalon látható tartalom és funkciók állandóak maradnak. A szerzői jogi, kereskedelmi vagy műszaki feltételek változása miatt módosításokra kerülhet sor. Amennyiben egyedi bejelentés nélkül történik változás, kérjük, tekintsd át a termék aktuális tartalmát és tulajdonságait.
*Egyes funkciók (beleértve, de nem kizárólagosan a hívásemlékeztetőket, értesítési emlékeztetőket stb.) megkövetelik, hogy az alkalmazás a háttérben fusson, hogy működjenek. A konkrét utasításokért tekintsd meg az alkalmazás utasításait.
*Az ezen az oldalon látható hevedertartozékokat külön kell megvásárolni.
*5ATM vízállóság: Az ISO 22810 első kiadása szerint tesztelve: 2010-től a Xiaomi Smart Band 8 Pro teljesítette a tesztet, és a Nanchang Longcheer Technology Co., Ltd. vízállósági minősítést kapott. Vízállósági besorolás jelentési szám: 68.189.23.0149.01. 5ATM vízállósági besorolás (50 méteres mélységnek felel meg). Ez azt jelenti, hogy hordható úszómedencékben, partközeli úszás közben és egyéb sekély vízi tevékenységek során. Nem alkalmas forró zuhany alatt, szaunában vagy búvárkodás közbeni viselésre. Ügyelj arra, hogy a vízi sportok során kerüld a gyors áramlatok közvetlen hatását. A vízállóság nem állandó, és idővel romolhat.
*A Xiaomi Smart Band 8 Pro tesztkörülményei általános használati módban: az akkumulátor teljesen fel van töltve az alapértelmezett gyári beállításokkal és az alapértelmezett számlappal; nagy pontosságú alvásfigyelés, alvás közbeni légzés minőségének figyelése, egész napos stresszfigyelés kikapcsolva; 30 perces pulzusfigyelés/pulzusfigyelés egész nap bekapcsolva; üzenetemlékeztetők (100 üzenet, 10 hívásemlékeztető, napi 3 riasztás) bekapcsolva; az óra kijelzője naponta 200 alkalommal aktiválódik; az alkalmazásadatok naponta egyszer szinkronizálva; az oxigéntelítettség manuális mérése naponta kétszer; mozgásrögzítés bekapcsolva heti 60 percre.
*A Xiaomi Smart Band 8 Pro tesztkörülményei AOD módban: Teljesen feltöltött akkumulátor az alapértelmezett beállításokkal és az alapértelmezett óralappal, bekapcsolt AOD kijelző, nagy pontosságú alvásfigyelés, alvás közbeni légzés minőségének figyelése, egész napos stresszfigyelés kikapcsolva; 30 perces pulzusfigyelés/pulzusfigyelés egész nap bekapcsolva; üzenetemlékeztetők (100 üzenet, 10 hívásemlékeztető, napi 3 riasztás) bekapcsolva; az alkalmazásadatok naponta egyszer szinkronizálva; az oxigéntelítettség manuális mérése naponta kétszer; mozgásrögzítés bekapcsolva heti 60 percre.
*Az összes akkumulátor-élettartam tesztelési adat a Xiaomi Internal Lab-tól származik. Az akkumulátor élettartama a tényleges használat során változhat olyan tényezők miatt, mint a beállítás, a működés és a környezet, és eltérhet a laboratóriumi eredményektől.
*A továbbfejlesztett 4 csatornás monitorozó modullal a pulzusszám-figyelés pontosságának 10%-os és az oxigéntelítettség-figyelés pontosságának 5%-os javulására vonatkozó adatok a Xiaomi Internal Lab-tól származnak. Kérjük, tekintsd meg a tényleges tapasztalatokat, mivel az adatok a felhasználói működés eltérései miatt változhatnak.
*Ne helyezd a pántot erős mágneses mezőbe, mert ez befolyásolhatja a működést.
*Kérjük, harmadik féltől származó töltőkábel helyett használd a mellékelt töltőkábelt, ellenkező esetben előfordulhat, hogy a termék nem fog megfelelően működni.

Technikai részletek

Alapadatok
Gyártói termék azonosító BHR8007GL
EAN kód 6941812763186
Fizikai jellemzők
Súly 22,5 g
Méret 46 x 33,35 x 9,99 mm
Akkumulátor
Akku kapacitása 289 mAh
Kijelző
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző átlója 1,74 "
Felbontás 336 x 480
Csomag tartalma
Töltő csak töltőkábel
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás Beidou, GPS, Galileo, Glonass, QZSS
Bluetooth verzió Bluetooth 5.3
Biztonsági funkciók
Por- csepp- és vízállóság 5ATM

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.